• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Adamın yaptıgına bende inanamıyorum. Oğlu kesinlikle kendisine benzemiyor. Hep yumusak alttan alan herseyi 40 kere düsünüp bir kere konusan yapıda bir insan. Sordum ona nasıl gecmiş konusma diye adam da benm babamı suclamıs. Bu kız kimsye kızını veremez. Kzının evlenmesini istemiyor diye halbuki babam sadece kızım çalışıyor bırakmayı düşünmüyor master a baslıcak bunlar sorun yaratmasın bize daha sonra demiş. Aceleye getrmeyelim ben sizi tanmıyorum dedikce bizi herkes tanır tavrına bürünmüş adam.

Benim babamda dediğim dediktir onunkide öyle gecinemeyiz biz bu adamla dedi cıktı babam. Offf

Erkek tarafı alttan almalı
baban zaten istemeyerek sırf senin için bişeyler yapıyor.
bide bunlarla uğraşması saçma dünürlerin bile birbirine saygısı olması lazım.
ailecek çağrın hep beraber oturun konuşun belki de anlaşamadılar. onları anlaşamadıkları yerde anneler girer devreye doğruyu anlatır iki babanın dışarda görüşmesi bence çok mantıksız
damatla baban görüşse anlarm ama babalar karar vermezki sizinde söz hakkınız olmalı olumunekankayizsmile

Haklısın canım.
Ama sevdiğimin herşeye bu kadar olumlu yaklaşması.
Annesi konusunu bile benim kararıma bırakması çok tuhaf geliyor.
Çok seviyor ve üzerime aşırı derecede düşüyor.
Yani şuan bu aşamadaysak benden çok onun istemesi üzerine olmuştur.

Herşey bu kadar mükemmel olunca sevdiğimin tarafından bendede korkular artıyor.
Zaten diyor mutluluğumuzu baltalamaya çalışıyorsun fıstığım yapma die.

Herşeyin farkındasın canım ve bunları uygulamalısında :3:

Teşekkürler kızlar.. :içelim: Keyifler iyi gibi gözüküyo maşallah :)

Ben bütün gece uyuyamadım stresten şimdi de ayıkamadım iş güç hak getire :kahve:
Dün hatırlarsanız babasıyla babam konuştu. Pek keyifli bir sohbet olmamış maalesef babam sen begendin cocugu diye sesimi cıkarmadım ama adamı kovucaktım nerdeyse dedi. Sebebi de adamın kendine ve ogluna olan asırı güvenli tavrı. Biz kimi istesek alırız ne kadar süre bekleyeceksiniz daha falan yapmış.. babam da sinirlenmiş bozuk et mi satıyoruz ne aceleniz var sizi tanımıyoruz diye cıkısmış. Kötü ayrılmışlar yani. Babam benim yüzümden begendigin insandan vazgecmeni istemem ama böyle bir aileyle zor gecinirsin sen karar ver dedi çıktı işin içinden.. Bi yorum katın kızlar napym ben ?

Kayınpederin gerçekden çok yanlış davranmış.
Tanışalı daha ne kadar olduki.ayrıca ne demek biz istediğimizi alırız daha ne kadar bekleticeksiniz demesi.Baban gerçekden çok güzel cevap vermiş.Ve sinirlenmekde haklı.

speedy-'e katılıyorum.Kendi içinde bu durumu aşman zor.Sevdiğin insana açıkla durumu.Onun tepkisi ne olucak bakalım.Gerçekden ailede çok önemli.Ama sonuçda ailesi içinde sevdiğin insandan vazgeç diyemem.Gerçekden zorlu bir süreç.İki aileyide dengede tutmak sevdiğin ve senin elinde.Umarım sevdiğinde senden yana olur ve çözüm bulmaya çalışır.

Erkek tarafı alttan almalı
baban zaten istemeyerek sırf senin için bişeyler yapıyor.
bide bunlarla uğraşması saçma dünürlerin bile birbirine saygısı olması lazım.
ailecek çağrın hep beraber oturun konuşun belki de anlaşamadılar. onları anlaşamadıkları yerde anneler girer devreye doğruyu anlatır iki babanın dışarda görüşmesi bence çok mantıksız
damatla baban görüşse anlarm ama babalar karar vermezki sizinde söz hakkınız olmalı olumunekankayizsmile

Doğru söyluyosun ama ben babama uzlasmacı sekilde yaklastıkca ne meraklıymıssın evlenmeye ne diye büyüdün diye söyleniyor. Damatla babam görüşse kesin anlasırlar ama onları nasıl görüştürücem bilmiyorum. Söyledim az önce beyefendiye git babana söyle bu tavrı yuzunden beni kaybediceksin diye. Babası da özür dilerim gerekirse beni yanlış anlamışlar demiş. Biliyo oglunun benden baskasıyla evlenmek istemeyecegini ne diye havalara giriyo çıldırcam.

Herşeyin farkındasın canım ve bunları uygulamalısında :3:

Farkındayım.Annesi zamanında hep ablasının fikirlerini önemsemiş.Ve sevdiğimde hep uygulamak zorunda kalmış.Ordudan istanbula gelmeleri ablasının peşinden.Sonra ablasının sevdiğim askerdeyken evlenmesi.Annesinin bir şekilde hep ablasına destek çıkması.Zamanla uzaklaştırmış sevdiğimi.Ve benim içinde tam tersini düşünüyor.Sen aradığım kişisin ailem bile senin kadar yanımda destek olmamıştır diyor.Sen beni bu şehirde aç susuz bırakmadın.İş ilanlarıma bile sen başvurdun sen yönlendirdin diyor.
Şuan çalıştığım yer önceki de dahil senin sayende diyor.Sen benim hükümetim meleğimsin diyor.

Ama annesi konusunda kararı tamamen bana bırakmasıda beni zora sokuyor.Kadına nasıl gelme derim.Off off

Kayınpederin gerçekden çok yanlış davranmış.
Tanışalı daha ne kadar olduki.ayrıca ne demek biz istediğimizi alırız daha ne kadar bekleticeksiniz demesi.Baban gerçekden çok güzel cevap vermiş.Ve sinirlenmekde haklı.

speedy-'e katılıyorum.Kendi içinde bu durumu aşman zor.Sevdiğin insana açıkla durumu.Onun tepkisi ne olucak bakalım.Gerçekden ailede çok önemli.Ama sonuçda ailesi içinde sevdiğin insandan vazgeç diyemem.Gerçekden zorlu bir süreç.İki aileyide dengede tutmak sevdiğin ve senin elinde.Umarım sevdiğinde senden yana olur ve çözüm bulmaya çalışır.

Az önce bendn yana oldugunu ne gerekirse yapacagını bu sorunu cözecegini söyledi. İnşallah dediği gibi bi çözüm bulur yoksa babam hiçbizaman istemicek :(

Doğru söyluyosun ama ben babama uzlasmacı sekilde yaklastıkca ne meraklıymıssın evlenmeye ne diye büyüdün diye söyleniyor. Damatla babam görüşse kesin anlasırlar ama onları nasıl görüştürücem bilmiyorum. Söyledim az önce beyefendiye git babana söyle bu tavrı yuzunden beni kaybediceksin diye. Babası da özür dilerim gerekirse beni yanlış anlamışlar demiş. Biliyo oglunun benden baskasıyla evlenmek istemeyecegini ne diye havalara giriyo çıldırcam.

Madem babası geri adım atıyor
arasın babanı düşüncelerini söylesin. laelaelaelaelae
bi de böyle aileler tanışmadan neden babalar anlamadım.
mesela benim dayım damatla tanıştı sonra abim sonra babam oda nişanlım eve geldi.
ki babama ben söylediğimde sen seçtiysen gerisi önemli değil demişti.
sonra ailecek geldiler istediler ve kısa süre sonra söz oldu laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Farkındayım.Annesi zamanında hep ablasının fikirlerini önemsemiş.Ve sevdiğimde hep uygulamak zorunda kalmış.Ordudan istanbula gelmeleri ablasının peşinden.Sonra ablasının sevdiğim askerdeyken evlenmesi.Annesinin bir şekilde hep ablasına destek çıkması.Zamanla uzaklaştırmış sevdiğimi.Ve benim içinde tam tersini düşünüyor.Sen aradığım kişisin ailem bile senin kadar yanımda destek olmamıştır diyor.Sen beni bu şehirde aç susuz bırakmadın.İş ilanlarıma bile sen başvurdun sen yönlendirdin diyor.
Şuan çalıştığım yer önceki de dahil senin sayende diyor.Sen benim hükümetim meleğimsin diyor.
Ama annesi konusunda kararı tamamen bana bırakmasıda beni zora sokuyor.Kadına nasıl gelme derim.Off off

o annesi gelme diyemessin böyle bi hakkın yok. :olmaz:
sevgilinin annesi seninde sonuna dek saygı duyman lazım sevme ama saygı duy.

Adamın yaptıgına bende inanamıyorum. Oğlu kesinlikle kendisine benzemiyor. Hep yumusak alttan alan herseyi 40 kere düsünüp bir kere konusan yapıda bir insan. Sordum ona nasıl gecmiş konusma diye adam da benm babamı suclamıs. Bu kız kimsye kızını veremez. Kzının evlenmesini istemiyor diye halbuki babam sadece kızım çalışıyor bırakmayı düşünmüyor master a baslıcak bunlar sorun yaratmasın bize daha sonra demiş. Aceleye getrmeyelim ben sizi tanmıyorum dedikce bizi herkes tanır tavrına bürünmüş adam.

Benim babamda dediğim dediktir onunkide öyle gecinemeyiz biz bu adamla dedi cıktı babam. Offf

Babamın tavrında en ufak bir sorun yok canım.
Sonuçta kız alan taraf erkek tarafı veren taraf ise baban.
Kendi babamdan da biliyorum hiç kolay bir karar değil.
Babam gelsin tanışsınlar dedi ama nasıl dedi.
Çok üzülmüş ama banada belli edemiyor canım babacım.

Orta yolu bulucak olan da eniştemiz.Senin kız olarak çok fazla içinde olman yanlış yorumlanabilir diye düşünüyorum.

pınar sen geç unut geçmişi.
babanın güvendiği dayın-enişten-amcan kime nazın geçiyr ise. onunla damadı görüştür.
sonra da gitsin babana düşünceleri söylesin. ikiniz kafanıza göre bugünm bunla tanışsın demeyin :olmaz:
Ciddi bi mevzu sizde farkındasınız babası da arasn özür dilesin olay tatlıya baplanıur
sende söyle babası yalnış anlaşıldım dedi falande.

Nekss canım seninkide ilahi yani öyle denir mi hiçç aaaaa ohaoldumsmile

pınar canım durumun zor keşke babalar görüşmeseydi daha mantıklı

hepiniz hoşgeldiniz bugün ilk gelen bendimde

neks katılıyoru organizasyınu sen yap ama çok fazla karışma
evlilik meraklısı olur sonuçta.
babanın huyuna git annenle konuş o söylesin babana istediklerini düşüncelerini falan.

Canım zaten hayatta gelme diyemem.
Herşeyden önce kendi annemi düşünürüm.
Dünya hali bu kimin başına ne geleceği belli olmaz.
Kadının güvencesi oğlu ama oğlu kararı geline bırakıyor.
Annem böyle bir şey yaşasa yıkılırım resmen.
Heleki gelin istemese.Sanırım konuşmam biraz rahatlattı annesini.

sevgiline bu sorumlulğun altına girmeyeceğini söyle.
hatta üzerine yorum bile yapma.
çağırınca mı mutlu olursun çağırmayınca mı o karar versin.
önemli olan sevgilinin mutlu olması.

Nekss canım seninkide ilahi yani öyle denir mi hiçç aaaaa ohaoldumsmile

hepiniz hoşgeldiniz bugün ilk gelen bendimde

Ayy canım hiç sorma.Benide yanlış tanıtıyor annesine.
Kendi fikrini benim fikrimmiş gibi öne sürüyor.O her zaman baş başa olalım istiyor.Biliyorum ben ama annesi sonuçta resmen yanlız bırakmak vizdansızlık olur.Ki ben buna müsade etmem.

Selam kızlar

Pınarsavas ,Baban aslında iyiliğin için konuşmuş babaıın yaklaşımı çok hoş aslında eteğindeki taşları baştan dökmüş sonradan senin için sorun olmasın diye ama iki tarafta kendini yanlış aksettirmiş sanırım,ilk tanışma kötü geçmiş sonraki buluşmaları iyi geçer inşallah :)

Nekss kayınvalidene yaklaşımın çok hoş zaten tanışma başlayınca gelmeler gitmeler çoğalır,kayınvalideni de tanırsın böylece,sadece kışları değil yazında kalır istersen kayınvaliden şayet iyi anlaşırsanız,dilerim öyle olur :)

Madem babası geri adım atıyor
arasın babanı düşüncelerini söylesin. laelaelaelaelae
bi de böyle aileler tanışmadan neden babalar anlamadım.
mesela benim dayım damatla tanıştı sonra abim sonra babam oda nişanlım eve geldi.
ki babama ben söylediğimde sen seçtiysen gerisi önemli değil demişti.
sonra ailecek geldiler istediler ve kısa süre sonra söz oldu laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Aileler daha önce tanısmıslardı canım ailece gelmişlerdi bize ama adam kendini o gun anlatamadı kalabalıkta diye babamla basbasa konusmak istemiş. istemez olaymıs..

Babamın tavrında en ufak bir sorun yok canım.
Sonuçta kız alan taraf erkek tarafı veren taraf ise baban.
Kendi babamdan da biliyorum hiç kolay bir karar değil.
Babam gelsin tanışsınlar dedi ama nasıl dedi.
Çok üzülmüş ama banada belli edemiyor canım babacım.

Orta yolu bulucak olan da eniştemiz.Senin kız olarak çok fazla içinde olman yanlış yorumlanabilir diye düşünüyorum.

Bende orta yolu bulacak 2 aileyi yaklastıracak hic tanıdık yok. Bende senin düşündüğün gibi cok olayların içinde olmak istemiyorum. Ama kolumdan bacagımdan tutan beni cekistiriyo her olayda ne düşünüyosun napalım diye.

Fırcamı attım az once adam da geri yapmış ben daha fazla müdahele etmiyim en iyisi. Babamı üzmek ya da onu zor durumda bırakmayı hiç istemem.

Back