- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar
Pınarsavas ,Baban aslında iyiliğin için konuşmuş babaıın yaklaşımı çok hoş aslında eteğindeki taşları baştan dökmüş sonradan senin için sorun olmasın diye ama iki tarafta kendini yanlış aksettirmiş sanırım,ilk tanışma kötü geçmiş sonraki buluşmaları iyi geçer inşallah :)
Nekss kayınvalidene yaklaşımın çok hoş zaten tanışma başlayınca gelmeler gitmeler çoğalır,kayınvalideni de tanırsın böylece,sadece kışları değil yazında kalır istersen kayınvaliden şayet iyi anlaşırsanız,dilerim öyle olur :)
sevgiline bu sorumlulğun altına girmeyeceğini söyle.
hatta üzerine yorum bile yapma.
çağırınca mı mutlu olursun çağırmayınca mı o karar versin.
önemli olan sevgilinin mutlu olması.
Canım o kendi içinde savaşıyor.
Bir yandan istemiyor yanlız olalım istiyor.
Ama diğer yandan annesi bir yerde çaresiz kalıyor.
anne baba
sen erkek arkadaşın
bu kadar kişi oturup konuşun hatta adam söylesin biz adını koymak istiyoruz diye.
Adam öyle dedigi için sorun cıktı babam istemiyor hemen olsun bu gidişle babam yaza kadar anca karar verir. Sonunda olumlu olsun iclerine sinsin de ben beklemeye razıyım napalım:sm_confused:
Selam kızlar
Pınarsavas ,Baban aslında iyiliğin için konuşmuş babaıın yaklaşımı çok hoş aslında eteğindeki taşları baştan dökmüş sonradan senin için sorun olmasın diye ama iki tarafta kendini yanlış aksettirmiş sanırım,ilk tanışma kötü geçmiş sonraki buluşmaları iyi geçer inşallah :)
Nekss kayınvalidene yaklaşımın çok hoş zaten tanışma başlayınca gelmeler gitmeler çoğalır,kayınvalideni de tanırsın böylece,sadece kışları değil yazında kalır istersen kayınvaliden şayet iyi anlaşırsanız,dilerim öyle olur :)
Bende orta yolu bulacak 2 aileyi yaklastıracak hic tanıdık yok. Bende senin düşündüğün gibi cok olayların içinde olmak istemiyorum. Ama kolumdan bacagımdan tutan beni cekistiriyo her olayda ne düşünüyosun napalım diye.
Fırcamı attım az once adam da geri yapmış ben daha fazla müdahele etmiyim en iyisi. Babamı üzmek ya da onu zor durumda bırakmayı hiç istemem.
ben olsam diye düşünüyorm.
o benim annem o benim herşeyim bunu sadece incelik olsun diye sorarım.
ama mecburidir. bilmem sanırım bu konu da hassasım. :a015:
ama konusu bile olamaz kalsın mı kalmasın mı diye:1shok::1shok:
Bu konuda bende çok hassasım.
Özellikle arattım kayınvalidemi bu durumu duyar duymaz.
Ve ses tonu rahatladı.İnanın fark ettim.İçim huzurla doldu.
Ben asla büyük konuşmam.Çok şey yaşadım gördüm.
Ve büyükden asla zarar gelmez.Hayır duasını almassam da benim işim ras gitmez.
Bunu bilir bunu söylerim.
İşde o durum çok zor.Keşke bir aracı olsaydı.Ama sen açıklamanı yaptın.Dediğim gibi daha fazla yorum katman özellikle kendi ailen tarafından yanlış yorumlanır.Ve belkide ilerde eniştemizin aileside bu durumu önüne sürerler hiç belli olmaz.En iyisi sessiz kalmak.
hayırlısı olsun adamın da çok üstüne gitme düşünsün kendi kendine olumunekankayizsmile
Bu konuda bende çok hassasım.
Özellikle arattım kayınvalidemi bu durumu duyar duymaz.
Ve ses tonu rahatladı.İnanın fark ettim.İçim huzurla doldu.
Ben asla büyük konuşmam.Çok şey yaşadım gördüm.
Ve büyükden asla zarar gelmez.Hayır duasını almassam da benim işim ras gitmez.
Bunu bilir bunu söylerim.
Kızlar şimdi kayınvalideniz birlikte oturalım dese hepiniz kabul eder misiniz ??
siz ikiniz aranızda konuşup hallettiyseniz sorun yok zaten Şeniz
Evet çok dogru söyluyosun hayatın ne getireceği belli olmaz. Yarın sen meraklıydın ogluma der cıkar elin adamı. Allahtan kayınvalideme cok güveniyorum o cok istiyo beni oglunun nasıl deger verdigini görünce aferin oglum sakın kızı üzme kendi ailesiyle de arasında sorun yasamasın diye nasihat veriyormuş. Konuyu açarlarsa bizimkiler ben bilmem dcem artık.
Gercekten saygı duydum davranışına emin ol karşılıgını görürsün hem sevgilin hem kayınvalidenden... Yaptıgın seyin aslında bu devirde ne kadar büyük bişey oldugunu emin ol biliyorlardır. İnsan kendi değerini kendi biçermiş sen onların gözünde emin ol değerini çok arttırmışsın. Şimdi ikiside seninle gurur duyuyodur ne güzel alkisalkisalkis
tek olsa elbette ama bu şekilde etmem.
çalışıyorum maddi gücmüz varlmaz:
lmaz:
lmaz:
Kızlar benim kayınvalidem de tek birlikte oturalım dedi ama ben kabul etmedim,daireler karşılıklı idi,siz ayrı oturmayın benimle oturun o evin kirasıda sizin olsun dedi,ama bir an düşündüm hiçbir eşyam olmayacak sadece bir oda içinde,eşimle hiç başbaşa kalamıcaktım,bende önceden böyle diyordum birlikte oturalım diye ama şimdi vazgeçtim ,hastaolur başımın üstünde yeri var,akşam yemeklerimizi de birlikte yeriz dedim sevgilime hatta,bazende bir kadın birlikte mi otursak diyorum ama ablam da böyle düşünerek evlendi sonuç hüsran olduben zaten çalışcam eşimde çalışacak akşamdan akşama evde olcaz bilemdim kararsızım aslında