• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ömrüm senin gönlüm senin yaz googleye canım çok begendi sevgilim canım

bu gün oda benim için şarkı yayınlamış rafetin seni seviyorum sarkısınıı :)

iyiyim canım ya doğum günü krizin, atlattım güzel bir buluşmada ne kadar kırıldıgımı güzellikle anlatcam kavga çıkarmak manasız :)

Bak işde en güzeli bu şekilde düşünmen.
Daha önümüzde o kadar uzun bir yol varki.
Ne kadar az tökezlersek o kadar çok mutlu oluruz.

Hemen bakıyorum canım.

Bu arada ben evde aşırı rahatım herkes biliyor.Telefona karışan yok.Cam açıyorum ona karışan yok.Sevdiğim arıyor konuşuyorum ona karışan yok.

Amcamda onlar tanışmaya gelmeden sevdiğimle tanışmak istiyormuş.Yengem dün söyledi.Dedim pazar günü biz sevdiğimle nişana gidicez.Beni almaya gelir yakın bir yerde buşuşuruz.Amcamı tanıştırırım.Yengem dedi bende gelcem tamam dedim.Kardeşim dedi benim yanıma gelin orda oturursunuz.Gelmeden bende birkez konuşayım tamam dedim.

Yengem damada selam söyle diyor filan.Bizim aile iyice kabullendi.Ay ama ben tam olrak mutlu değilim:S

Herşey çok güzel gidiyor ya,acaba bi huzursuzluk çıkar mı endişesi var içinde,rahat ol bence alnımıza ne yazıldı ise onu görücez :)

Herşey çok güzel gidiyor ya,acaba bi huzursuzluk çıkar mı endişesi var içinde,rahat ol bence alnımıza ne yazıldı ise onu görücez :)

Acaba hazır değil miyim diyorum?

Yani mesela direk düğün olsa korkmam.
Ama bu gelip gitmeler kabalık herkese laf anlatmas derdi beni çok yoruyor.

Herkes tanışmak istiyor şuanda mesela.
Sevdiğimde yoğun bir şekilde çalışıyor.

Hafta içini geçtim bir günümüz var zaten.
Yengemde diyorki pazar gelsin.Eh pazar o gelirse biz görüşemicez.
Yani ben gezeyim tozayım sonra siz şu saatte şuraya gelinde tanışın diyemem ya...
Sevdiğimde ille gel görüşelim dicek off off

Acaba hazır değil miyim diyorum?

Yani mesela direk düğün olsa korkmam.
Ama bu gelip gitmeler kabalık herkese laf anlatmas derdi beni çok yoruyor.

Herkes tanışmak istiyor şuanda mesela.
Sevdiğimde yoğun bir şekilde çalışıyor.

Hafta içini geçtim bir günümüz var zaten.
Yengemde diyorki pazar gelsin.Eh pazar o gelirse biz görüşemicez.
Yani ben gezeyim tozayım sonra siz şu saatte şuraya gelinde tanışın diyemem ya...
Sevdiğimde ille gel görüşelim dicek off off

Ailenle sevgilin arasında dengeyi çok iyi koruman lazım,askerlikte tek tipe düşerse yaparsın yaza düğününe,uzatma çok,sevgili iken uzun olsada süre aşılıyo sorunlar ama nişanlılık farklı :teselli:

Ailenle sevgilin arasında dengeyi çok iyi koruman lazım,askerlikte tek tipe düşerse yaparsın yaza düğününe,uzatma çok,sevgili iken uzun olsada süre aşılıyo sorunlar ama nişanlılık farklı :teselli:

Aslında ben sanırım kendime dert arıyorum.
Yani allaha şükür herşey yolunda rahatlamam gerekiyor.
Ama ben hala sitresim..

Kızlar sevdiğimin annesi demiş ki.
Nilay beni istiyor mu demiş.
Kadın yanlız biliyorsunuz kışında köyde kalma gibi bir şansı yok.
İstanbula gelicek.Bizde istanbulda oturucaz.Şimdi oğlunun evi varken kadına sen git ablanda kardeşinde kal denir mi?

Sevdiğimde sen tut deki kadına.Gelinin seni istemeyebilir.Kadın üzülmüş tabi.
Bende dedim hiç öyle söylenir mi?Allah korusun ilerde annem tek kalsa ben şimdi annene hayır desem sen benim annemi kabul eder misin?Yada onu geç şimdi elim ayağım tutuyor belki bir rahatsızlık geçiricem ve ben annene muhtaç olucam annen bana bakmak ister mi?

Kadın ne zor şartlar altında yetiştirmiş sizi dedim.Ablan evlenmiş gitmiş.Tamam annenle çok iyi anlaşamayabilirsin ama bu şekilde olmaz dedim.Ara annei konuşalım dedim.

Aradık en önce sevdiğim konuştu sonra ben.Dedim ki ev olayını konuşuyorduk.Ne zaman gelmek isterseniz başımızın üzerinde yeriniz var.Kızlar kadın bir rahatladı.Ses tonu hemen değişti.Şimdiki kızlar istemiyor nilay dedi.Ben ne zor şartlar altında büyüttüm.Kızımın yanınada sürekli gidip kalamam ki dedi.Sonra ne istersin köyden ne getireyim dedi.
Dedim canınızın sağlığı.Siz sağ salim gelin yeter.Bu cuma biniyorum dedi.Sonra ben yine sevdiğime verdim teli.

Sevdiğim annesine dediki gördün mü laf ediyordun ilk zamanlar.İşde ben böyle kız seçerim.O benim meleğim dedi.Sonra teli kapadılar.Sevdiğim döndü bana.Teşekkür ederim fıstığım dedi.Eminim annem şuanda rahatladı dedi.

Kışın kalamaz köyde odun kömür alcak kimsesi yok dedi.Yinede sen ne dersen o olur dedi.Anneme bir şans verelim dedi.

Çok şaşırdım kadının o haline.Dünde resmine baktık annemle.Aynı annem gibi.İçim gitti kızlar.Kim bilir biz neler yaşıcaz hayatta.

Sizin şirkette kaç kişi çalışıyo nekss büyük işletme sanırım???

Evet canım kadrolu çalışan 60 kişiyiz.
Onun dışında 10'a yakında part time çalışan elemanlarımız var.
Binada iki kat bize ait.Ben finansta olduğum için yönetim katındayım.
Bizde birçok şey diğer departmanlara göre serbest.

Teşekkürler kızlar.. :içelim: Keyifler iyi gibi gözüküyo maşallah :)

Ben bütün gece uyuyamadım stresten şimdi de ayıkamadım iş güç hak getire :kahve:
Dün hatırlarsanız babasıyla babam konuştu. Pek keyifli bir sohbet olmamış maalesef babam sen begendin cocugu diye sesimi cıkarmadım ama adamı kovucaktım nerdeyse dedi. Sebebi de adamın kendine ve ogluna olan asırı güvenli tavrı. Biz kimi istesek alırız ne kadar süre bekleyeceksiniz daha falan yapmış.. babam da sinirlenmiş bozuk et mi satıyoruz ne aceleniz var sizi tanımıyoruz diye cıkısmış. Kötü ayrılmışlar yani. Babam benim yüzümden begendigin insandan vazgecmeni istemem ama böyle bir aileyle zor gecinirsin sen karar ver dedi çıktı işin içinden.. Bi yorum katın kızlar napym ben ?

pınarcım bu kayınpederinin terbiyesizliği.
ama sen sevgilin için aynı şeyleri söyler misi bilemem. çok saçma bi tavır almış bence.
kız evi her daim naz evi..
ailesi ile mi evlenicem deme sakın aile çok önemli çünkü. vazgeçte diyemem elbette. bu çok zor.
ama erkek arkadaşınla konuş böyle böyle olmuş de ona da anlat kendi iinde çözemezsin çünkü..

pınarcım bu kayınpederinin terbiyesizliği.
ama sen sevgilin için aynı şeyleri söyler misi bilemem. çok saçma bi tavır almış bence.
kız evi her daim naz evi..
ailesi ile mi evlenicem deme sakın aile çok önemli çünkü. vazgeçte diyemem elbette. bu çok zor.
ama erkek arkadaşınla konuş böyle böyle olmuş de ona da anlat kendi iinde çözemezsin çünkü..

Adamın yaptıgına bende inanamıyorum. Oğlu kesinlikle kendisine benzemiyor. Hep yumusak alttan alan herseyi 40 kere düsünüp bir kere konusan yapıda bir insan. Sordum ona nasıl gecmiş konusma diye adam da benm babamı suclamıs. Bu kız kimsye kızını veremez. Kzının evlenmesini istemiyor diye halbuki babam sadece kızım çalışıyor bırakmayı düşünmüyor master a baslıcak bunlar sorun yaratmasın bize daha sonra demiş. Aceleye getrmeyelim ben sizi tanmıyorum dedikce bizi herkes tanır tavrına bürünmüş adam.

Benim babamda dediğim dediktir onunkide öyle gecinemeyiz biz bu adamla dedi cıktı babam. Offf

:umursamaz: dertsiz başına dertt arama.
herşeyi oluruna bırak Çok üzgünüm çoook düşünme sakin ol su her daim yolunu buluyor buyrunnnnnnnnn

Haklısın canım.
Ama sevdiğimin herşeye bu kadar olumlu yaklaşması.
Annesi konusunu bile benim kararıma bırakması çok tuhaf geliyor.
Çok seviyor ve üzerime aşırı derecede düşüyor.
Yani şuan bu aşamadaysak benden çok onun istemesi üzerine olmuştur.

Herşey bu kadar mükemmel olunca sevdiğimin tarafından bendede korkular artıyor.
Zaten diyor mutluluğumuzu baltalamaya çalışıyorsun fıstığım yapma die.

Back