• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

ilahi kızlar hee benim sevdiceğimde kızarır hemencik ben yavruma bakarım ya daha bi enerjik olurum stresimi alır istendikten sonra zaten bi daha peşimde dolaşır hep evde genelde mutfakta duruyolar

ben evde olsun aile arasında istiyorum annem ablana yaptık sanada büyük bi yerde yapacağız haksızlık olmasın diyo büyük bi ihtimal salonda olacak veya hoş bi restaurant veya çok çağırmazsak eğer şık bi yer olabilir ama annemin dediği gibi salon veya restaurant olacak

Bizim söz evde olucak ama nişan dışarda olucak kızlar.
Nişanı evde yapmak imkasız.Kesinlikle sığmayız.
Nişanım evimizede yakın olan çok şık bir cafede yapılacak.
Hem iç kısım hem dış kısım olarak kullanılabiliyor.
Ahşapdan yapılma ev gibi.Oturma kısımları filan çok orjinal.
Bende çok beğeniyorum orayı.Bir aksilik çıkmazsa orda olucak.
Düğün salonu vs istemiyorum ben.

Orası olmazsa boğaz havası alan yine çok şık çamaltı diye bir yer var.
Orayıda düşünebilirim.Ama orda genelde düğün vs yapılıyor çok daha büyük bir yer.
Eğer çok kalabalık olursa orasıda olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında kızlar bana kalsa öyle düğün salonuna hiç tıkılıp kalmak istemem.
Kır düğünü çok hoş olur.Ama muhtemelen bizim hem orduda hem istanbulda düğünümüz olucak.O yüzden kır düğünü orduda olur heralde.Bakalım artık kısmet.

Kızlar buğünde bitti şükür.
Yarın görüşürüz kendinize dikkat edin öptüm

Günaydın kızlar ömrüm senin gömlüm senin diye bir şarkı var onun için konu açtım ama linki veremedim sanırım yardım eder misiniz ekler misiniz ??

Ne var ne yok nekss :)Ben o şarkıyı akşam benimkinin facesinde yayınladım çok beğendi duygulandı :) bende kk da açyım konu dedim ama açamadım :(

Ne var ne yok nekss :)Ben o şarkıyı akşam benimkinin facesinde yayınladım çok beğendi duygulandı :) bende kk da açyım konu dedim ama açamadım :(

Şarkının adı ney canım kim söylüyor.Merak ettim bak şimdi.

Bende aynı canım herşey yolunda.Dün sevdiğimle msnden konuştuk.Tavla oynayalım mı fıstığım dedi tamam dedim.Oyunu açtık cam açtık oynuyoruz.Sürekli taşımı yiyor.Artık çıkamazsın derken taşımı kurtardım.Bende onun taşını yedim.Sonra diyorki kim yüksek atarsa o kazanır.Tabi ben yüksek attım zarları ve kazandım.Ama nasıl gülüyoruz.Taşımı yedikçe sinirleniyorum.Sinirlen hayatım çat bakim kaşlarını diyor.

Sonra annem geldi.Sevdiğim annesinin ablasının dayısının dedesinin annanesinin resimlerini gönderdi.Annemle onlara baktık.Annem köyü görünce duygulandı filan.

Sevdiceğim artık damat olarak anılıyor.Buda beni mutlu ediyor tabi.sırnaşık şey

Sen nasılsın?

Ömrüm senin gönlüm senin yaz googleye canım çok begendi sevgilim canım

bu gün oda benim için şarkı yayınlamış rafetin seni seviyorum sarkısınıı :)

iyiyim canım ya doğum günü krizin, atlattım güzel bir buluşmada ne kadar kırıldıgımı güzellikle anlatcam kavga çıkarmak manasız :)

Back