• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ygs/lys ciler burasıda bizim olsun hadi

ayyy işte budur sonunda buldum benim durumumda birinidelikafadulden
ben de güzel sanatlara hazırlanıyorum
çalışmaların nasıl gidiyor görmek isterim çizimlerini
hergün yapıyor musun çizim?
ve hangi bölüm istiyorsun?
ben eğitim düşünüyorum belki de iç mimarlık, kesin bi karar veremedim

ay cok sevındımm bende iç mımarlık yada grafık tasarım dusunuyorum hergun calısıyorum çiziyorum inş senınde olur sende bana goster cızımlerını :(

bende özel yetenek sınavlarına hazırlanıyorum çizim yapıyorum evde ama imgesel beni çok zorluyo siz nasıl çalışıyosunuz imgesele.?

bende özel yetenek sınavlarına hazırlanıyorum çizim yapıyorum evde ama imgesel beni çok zorluyo siz nasıl çalışıyosunuz imgesele.?

ilk önce figür çizmekle başlayın
çizim kitaplarından yararlanabilirsiniz
farklı duruşları bol bol çizin
ve de biri size model olsun hızlı çalışmalar yapın 5-10 dakikalık
daha sonra duruşlar iyice aklınızda yer ettikten sonra imgesele geçin
bu arada bu kadar şey söyledim ama benim de imgeselim çok iyi sayılmazsempatiksalakcinni
olsun yine de paylaşmak istedim bildiklerimiopuyorumnanaktan

meslek liseleri sadece ygs giriyorlar.bu yeni sistemi halen çözemedim ben :)
slm bende ticaret lisesi mezunuyum ve iki yıllık muhasebe bitirdim..ama yeni sistemde sınava girmek istiyorum bu yıl sıkı bir hazırlıkla bölüm dışı tercih edebilirmiyim sınıf öğretmenliği özellikle şansım nekadar yardımcı olursanız sevinirim...

ilk önce figür çizmekle başlayın
çizim kitaplarından yararlanabilirsiniz
farklı duruşları bol bol çizin
ve de biri size model olsun hızlı çalışmalar yapın 5-10 dakikalık
daha sonra duruşlar iyice aklınızda yer ettikten sonra imgesele geçin
bu arada bu kadar şey söyledim ama benim de imgeselim çok iyi sayılmazsempatiksalakcinni
olsun yine de paylaşmak istedim bildiklerimiopuyorumnanaktan

teşekkür ederim :71:ben güzel sanatlar lisesi mezunuyum ama okulda bize imgesel hiç çalıştırmadılar sürekli desen çizerdik ben epey bir aradan sonrabu sene yine giricem sınva ALLAH yardımcımız olsun hepimizin..

teşekkür ederim :71:ben güzel sanatlar lisesi mezunuyum ama okulda bize imgesel hiç çalıştırmadılar sürekli desen çizerdik ben epey bir aradan sonrabu sene yine giricem sınva ALLAH yardımcımız olsun hepimizin..

aa öyle mi?
ilginç niye imgesel çalıştırtmadılar ki:28:
amin Allah yardımcımız olsun

Kızlar sınav tarihleri belli olmuş.

YGS: 27 Mart 2011
LYS1(mat-geo): 18 Haziran 2011
LYS5(yb dil): 18 Haziran 2011
LYS4(sosyal b.): 19 Haziran 2011
LYS3(edb-coğ): 25 Haziran 2011
LYS2(fen b.): 26 Haziran 2011

Son düzenleme:
valla hiçbir fikrim yok:18: ama sanırım herkesin kendi hayal gücüyle ilgili bişey olduğu için olabilir..

öyle tabi ama benim güzel sanatlar lisesinde arkadaşlarım var onlar çalışıyorlar
tabi herkese aynı şeyi çalıştırtmıyorlar aynı konuda herkes hayal gücüyle farklı şeyler çiziyor
ama belki sistem değişmiş olabilir eskiye göre

Son düzenleme:
Kızlar sınav tarihleri belli olmuş.

YGS: 27 Mart 2011
LYS1(mat-geo): 18 Haziran 2011
LYS5(yb dil): 18 Haziran 2011
LYS4(sosyal b.): 19 Haziran 2011
LYS3(edb-coğ): 25 Haziran 2011
LYS2(fen b.): 26 Haziran 2011

aa YGS öne alınmış geçen seneye göre:84:
olsun bu kadar üzülmeme gerek yok, süre farkı çok değil :86:

aa YGS öne alınmış geçen seneye göre:84:
olsun bu kadar üzülmeme gerek yok, süre farkı çok değil :86:

2 hafta fark var ama bu haftayı saymazsak tam 20 hafta kalmış,bunu farkedince garip hissettim ben de. :83: :95:
Gidip çalışayım bari çok oturdum bugün,off bir de yazılılar var ya şu okul olmasa ne güzel hazırlanırız. :96:

Evet ya çok şekerler bu benim msn'de de vardı hatırladın mı :1: :92: :74:
evet evet ben onu nasıl çalmamışım senden ya hayret:76:
2 hafta fark var ama bu haftayı saymazsak tam 20 hafta kalmış,bunu farkedince garip hissettim ben de. :83: :95:
Gidip çalışayım bari çok oturdum bugün,off bir de yazılılar var ya şu okul olmasa ne güzel hazırlanırız. :96:

bence de keşke okul olmasa çok daha iyi çalışırdık ama ne yapalım bizim elimizde değil
kızlar okulu ne zaman bırakacaksınız
ben devamsızlığımın yettiği süre kadar gitmiycem

Evet ya ygs'den lys'den önce kaçar gün ayalarız bilmiyorum napsak ki :44:
Geçen seneden tecrübesi olanlar yardımcı olsun bize :61:

Evet ya ygs'den lys'den önce kaçar gün ayalarız bilmiyorum napsak ki :44:
Geçen seneden tecrübesi olanlar yardımcı olsun bize :61:

Bize geçen yıl ygs'den önce 2 hafta , Lys'den önce 1 ay izin vermişlerdi.
Genelde bütün okullar bu şekilde yapmıştı.
Ama bu konuda çok kolaylık sağlayan, daha çok izin veren, yoklama falan almayan okullarda vardı.

sevgili ygs-lys ciler sayısalcıyım ama edebiyettan da girmeyi düşünüyorum hangi kaynaktan çalışmalıyım bireye gitmiştimm ben iyiydi edebiyat da ama bilemiyorum şimdi

sevgili ygs-lys ciler sayısalcıyım ama edebiyettan da girmeyi düşünüyorum hangi kaynaktan çalışmalıyım bireye gitmiştimm ben iyiydi edebiyat da ama bilemiyorum şimdi

Ya edebiyatçıların işi zaten zor, sayısalcılar da sıralamaya girip iyice zorlamasın :20:

Şaka bi yana, Final'in edebiyat kitabı güzel. Kısa ve öz her şey. Tavsiye ederim

Back