• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ygs/lys ciler burasıda bizim olsun hadi

yeter artık açıklansın şu ygs
o kadar sıkıldım ki sınavla ilgili her duyduğum şeyde daha fazla sinir oluyorum
bir kişi de çıkıp ygs şu gün açıklanacak demiyor erteledikçe erteliyorlar

yeter artık açıklansın şu ygs
o kadar sıkıldım ki sınavla ilgili her duyduğum şeyde daha fazla sinir oluyorum
bir kişi de çıkıp ygs şu gün açıklanacak demiyor erteledikçe erteliyorlar

kuzum ben de acayip geriliyorum ya yeter artık her gün bi skandal :47:

aynen ya kızlar :44: ben de polislik sınavlarına gireceğim , ygs puanımdan eminim ama şu açıklanmama durumu canımı sıkıyor :50:

hala iptal edilme ihtimali varmış
şimdi girsem hiç bişey yapamam 1 aydır bildiklerimin de çoğunu unuttum:37:
özge canım senin sınavın nasıldı?

kızlar lys başvuruları cuma günü son..ben eski mezunum sisteme yabancıyım. ea bölümüm. hangi lyslere gircem.yazarsanız sevinirim ona göre bankaya para yatırcam.

kızlar ea bölümümezunuyum lys 1 ve lys 3 e giricem.sözelden ortak alandan tercih yapabilmem için lys 4 de girmem gerekir mi yoksa lys 3 zaten edebiyet coğrafyayı kapsıyo gerek yok mu... bölüm dışı tercih yapmıcam ortak bölümler için soruyorum.. acil cevap lütfen bilgisi olan varsa yazsın. sevgiler
:34:

ya kızlar sınava çok az kaldı benim moralim sıfır :14:
okuldan ayrıldıktan sonra yani 1 aydır filan hiç ders çalışmadım 1 kere bile oturmadım masaya ders çalışmak için :59: okul varken en azından okulda çalışıyordum.lys1'e 12 gün kaldı,eksiklerim olduğu gibi duruyor zaten. bildiklerimi de unutmamdan korkuyorum :26:

bir de sizin bilginiz var mı bilmiyorum ama bizden sonraki dönemin yani şimdiki 11.sınıfların müfredatı bizden çok farklıymış,seneye girerseniz çok zorlanacaksınız dedi okuldaki bir hoca.iyice kafam karıştı benim de off :44: :59:

sınav giriş bilgilerine bakabilen var mı?benim sayfada dün yoktu.bugünde hata veriyor açılmıyor.

hala iptal edilme ihtimali varmış
şimdi girsem hiç bişey yapamam 1 aydır bildiklerimin de çoğunu unuttum:37:
özge canım senin sınavın nasıldı?

şimdi gördüm mesajı :9:
iyi gibiydi ya beklediğim gibi geldi aslında çalışmadığıma göre iyi bile :27:
seninki nasıldı?

Back