• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ygs/lys ciler burasıda bizim olsun hadi

kızlar ben geçen yıl girdim sınava tm'den çok şükür yerleştim
sorunuz varsa cevaplayabilirim
size bi arkadaşım için sorucam, bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
arkadaşımda girdi gecen sene ve istanbul işletmeye yerleşti şuan orda okuyo ama memnun değil
bu sene tekrar girse katsayı noluyo? puanı kesiliyo mu?

kızlar ben geçen yıl girdim sınava tm'den çok şükür yerleştim
sorunuz varsa cevaplayabilirim
size bi arkadaşım için sorucam, bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
arkadaşımda girdi gecen sene ve istanbul işletmeye yerleşti şuan orda okuyo ama memnun değil
bu sene tekrar girse katsayı noluyo? puanı kesiliyo mu?

Arkadaşının sorununa yardımcı olamayacağım ama sana sormak istiyorum. Kaç puanla hangi bölüme yerleştin ve sıralaman kaçtı ? Cevaplarsan çok sevinirim :116:

başvurular bugün itibariyle başlamış bulunuyor hepimiz için hayırlı olması dileğiyle...

slm benım merak ettıgım sımdı ygs nın tercıhlerı lgsden once mı oluyo yanı 2 sınede gırme sansım yokmu
ben ben ygs ye gırecegım sımdı ama lgs gırmek ıstıyorum ıyı bı puan alırsam 4 yıılık yazıcam ama lgs tercıhlerıne kadar ygs tercıhlerı yapılmıs oluyomu cunkı ozaman 4 yıllık tutturamazsam bu seferde ygs dekı 2 yıllık bolumler dolmusmu olcak yoksa 2 sınavdan sonramı yapılıyo 2 sının tercıhlerde....hanı ben 2 yıllıga gırcem ama lgs dede sansımı demek ıstıyorum...birdeee su anda aöf okuyorum bunun bı sıkıntısı olurdu aöf ve normal unıvı aynı anda okuyabılıyomuyum lutfen yardımmmmm.........

Arkadaşının sorununa yardımcı olamayacağım ama sana sormak istiyorum. Kaç puanla hangi bölüme yerleştin ve sıralaman kaçtı ? Cevaplarsan çok sevinirim :116:

Ewt puanı düşer

bugün yatırdım 35 tl yi
yarın netten yaparım ben de başvurumu:61:

Yaa kızlar sizde de oluyo mu ben düzenli çalışamıyorum oturuyorum dersın basına aman dıyorum yarın daha çok çalışıp telafı ederım kalkıyorum ama ıçım rahat etmıyo hem rahat etmıyorum hem çalışasım gelmıyoo. napcam hiç bilmiyorummm..

Parayı yatırdım kızlar ben de yarın yapıcam başvurumu :10:
Yaa kızlar sizde de oluyo mu ben düzenli çalışamıyorum oturuyorum dersın basına aman dıyorum yarın daha çok çalışıp telafı ederım kalkıyorum ama ıçım rahat etmıyo hem rahat etmıyorum hem çalışasım gelmıyoo. napcam hiç bilmiyorummm..

ben de aynen öyleyim ya sınava çok az kaldı korkmaya başladım :83: bir gün çalışsam ertesi gün bırakıyorum,üstüste birkaç saat çalışıyorum 5 dk mola verince daha geri dönemiyorum ya :26:

kızlar 140 barajını almak için kaç soru yapmak lazım şimididen çok teşekkür ediyorum başarılar herkese Allah gönlünüze göre versin...:71:

kızlar slm.ya bende bu sene gireceğim sınava..nasıl başvuru yaptınız eskisine göre değişmiş herhalde şifre falan almak mı gerekio muş ne?neler yapılacak bana yazarsanı zçok sevinirim..son tarihe az kaldı bu sene kaçırmak istemiyorum

kızlar başvuruda posta kodu yazılmamış önemli midir ki:44:
şifre verdiler ya o şifreyle girip düzeltsem mi acaba

nasıl vermediler
başvuru yaptıktan sonra görevli başvuru kayıt bilgileri diye bi form vermedi mi
o formun alt taraflarında yazıyor şifre

nasıl vermediler
başvuru yaptıktan sonra görevli başvuru kayıt bilgileri diye bi form vermedi mi
o formun alt taraflarında yazıyor şifre

verdiler sordum bugün arkadaşlara falan form da yazıyormuş hiç bilgilendirilmiyoriz ki çok mağduruz :D

ilahi:76:
evet haklısın bizi de pek bilgilendirmiyorlar ama yaptım sonunda başvurumu rahatım artık:)
nerede sınava gireceğimiz ne zaman belli olacak ki bi bilginiz var mı kızlar?
herhalde mart ayının başında belli olur

Çalışıyor musunuz kızlar nasıl gidiyorr :68:

Bende gireceğim inşallah Martta. Ama aöf istiyorum.

Son düzenleme:
Back