• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ygs/lys ciler burasıda bizim olsun hadi

Hg pyenses .=)))

dilaycım o konuda pek bı bılgım yok

:gitme:
Bende dersaneye gidip rehberlik danışmanıyla görüşecem pffffff nettede araştırdım ama bulamadım.:sinifsinif:

Sen hangi bölüm istiyosun canım

Kızlar sınav moduna ufak ufak girdim artık.
Size de sorayım dedim ygs/lys kitaplarını hangi yayınlarlardan aldınız veya alacaksınız? bilmiyorumkismile
Ya da geçen yıllarda sınava girmiş olanlar hangilerini önerirler? :uhm:

lulu :
güvender yayınlarını tavsiye ederim
konu eksiklerin varsa konu anlatımlı yoksa soru bankası alabilirsin
ayrıca geometride zorlanıyorsan
ahmet demirin konu anlatımlı kitabı var çok güzel anlatıyo ayrıca fiyatıda ucuz 8 tl falandı

Kızlar sizlerde mi evde çalışıyorsunuz.
Ben meslek lisesi mezunuyum.Sistemide değiştirdiler bilen birisi anlatabilir mi?

bende sınava girecek olanlardanım öğretmen lisesinde okuyorum doğal olarak öğretmenlik istiyorum dil bölümü öğrencisiyim ve bende hiç matematik yok bende napıcam bilmiyorum :( :(

lulu :
güvender yayınlarını tavsiye ederim
konu eksiklerin varsa konu anlatımlı yoksa soru bankası alabilirsin
ayrıca geometride zorlanıyorsan
ahmet demirin konu anlatımlı kitabı var çok güzel anlatıyo ayrıca fiyatıda ucuz 8 tl falandı

ahh canım ya sorma. Matematik geometri hiç sevmiyorum.
Edebiyat sosyal desen testlerde cok iyiyimdir. ama gel gör su matematik...
Neyse allah yardımcımız olsun

arkadaşlar ben aof okul öncesi okumak istiorum bunun için lgs sınavına da girmem gerekiyormu yardım lütfenn !! yoksa ygs yeterli mi? ben kml okul öncesi eğitim mezunuyum bunu değerlendirmek istiyorum.. acillll lütfenn kitaplarımı ona göre alıcamm ???

arkadaşlar ben aof okul öncesi okumak istiorum bunun için lgs sınavına da girmem gerekiyormu yardım lütfenn !! yoksa ygs yeterli mi? ben kml okul öncesi eğitim mezunuyum bunu değerlendirmek istiyorum.. acillll lütfenn kitaplarımı ona göre alıcamm ???

okul öncesi öğretmenliği ygs-5 den almış

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
çalışmalar nasıl gidiyor?

Merhabaaa kızlar bende bu sene ygs ye gircem gsfye hazırlanıyorum öss punanının çok önemi var ama şu fizik yokmuu karşımda biri fransızca konuşsa daha çok anlarım :(

bugün dershanede denemem vardı arkadşlar matematikten yine battım :(

Merhabaaa kızlar bende bu sene ygs ye gircem gsfye hazırlanıyorum öss punanının çok önemi var ama şu fizik yokmuu karşımda biri fransızca konuşsa daha çok anlarım :(

ayyy işte budur sonunda buldum benim durumumda birinidelikafadulden
ben de güzel sanatlara hazırlanıyorum
çalışmaların nasıl gidiyor görmek isterim çizimlerini
hergün yapıyor musun çizim?
ve hangi bölüm istiyorsun?
ben eğitim düşünüyorum belki de iç mimarlık, kesin bi karar veremedim

Back