• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ygs/lys ciler burasıda bizim olsun hadi

ben sınavlara hazırlanırken ygs önce yapılcağı için ona daha cok ağırlık vermiştim. ygs den sonra ise 1 ay boyunca sanki bana herşey bitmiş sınav derdim kalmamış gibi geliyordu.. sonra cok zorlandım lys konularımı yetiştiremedim bile.. herkesinde çalışma stili farklıdır umarım bu yeni sistemin ikinci senesinde herşey daha da bir oturmuş olur.. başarılar :1rolleyes:

Aa ben burayı görmemişim akannehir
Ben de tam bizim niye topiğimiz yok diye açmaya gelmiştim valla :1:

Selam kızlar.Ben de bu sene sınavlara gireceğim.İnşallah hepimiz isteidğimiz bölümleri kazanırız.Allah yardımcımız olsun. :Saruboceq:

Amiinn yaa tek dılegım o ama yerleşmek bu sene baya zor olmuş
okul birincileri bıle yerleşememş istedkleri yere off off :(

arkadaşlar hepinize şimdiden başarılar.İnternet üzerinde ekol hoca adlı bir online videolu özel ders tadında bir site var.Buradan faydalanabilirsiniz.Gerçekten çok başarılı.Şİmdiden iyi çalışmalar opuyorumnanaktan

bende bu yı girmeyi planıorum ama dershaneye gitmeye niyetm yok özel matematik dersi almaya niyetliyim sayısalcıyım wee mimar olmak istyrm:(motiwasyona ihtycm war mutlaka.....bide düzen oturtmak konusunda şimdiye kadar çok başarılı olamadım ama inş bu sefer olcak

bende bu yı girmeyi planıorum ama dershaneye gitmeye niyetm yok özel matematik dersi almaya niyetliyim sayısalcıyım wee mimar olmak istyrm:(motiwasyona ihtycm war mutlaka.....bide düzen oturtmak konusunda şimdiye kadar çok başarılı olamadım ama inş bu sefer olcak

Bende dersaneye gitmeme kararı almıştım ama sonradan vazgeçtim.. Yani şöyle düşündüm bikaç yıl dersaneye gittim sözel derslerde birikimim çok bu sene sadece üstüne test çözüp sezonu kapatacam eksiğim matematik sadece ben eşit ağırlıkcıyım onun için dersaneye gitmemeyi evden halletmeyi düşünüyodum ama bir yandan da dersane daha düzendir okul gibidir herşey planlıdır ama evde olunca bir süre kendin yaparsın ama sonra rahata kaçabilirsin dedim bu yol riskli hiç girme dedim..
Kaldı ki canım sen sayısalcısın senin dersaneye gitmeni ben öneririm hani sözelci filan olsan ya da eşit ağırlıkcı gitmeden de hallolur.. Hem birde düzeni oturtamamışsın önce bunu hallet derim o sıkıntıyı bende yaşadım düzen olmadan bu işler olmuyo valla

sayısalcı ve eşit ağırlıkçılara dersaneye gitmelerini ben de öneririm,fakat düzen işi tamamen size bakar ben bu sene evde hazırlandım ve her şeyim programlıydı,program derken iki saat böyle bi saat böyle gibi insanı kasan programlardan değil,kendime göre hazırladığım programdı,her gün aynı saatler içerisinde ders çalıştım her gün belirlediğim sayıda test çözdüm ve hafta sonlarını da kendime ayırarak istediğim bölümü kazandım,iş sizde bitiyor dersaneye gidip düzen tutturamayanlar da çok var

1 ağustos itibariyle başladım test çözüyorum sadece bu :) bu sene yerleşemeyen çok olmuş gerçekten puanlarda bi değişik olmuş anlayamadım daha hayırlısıyla bi kazanıyım kurban kesicem

Ben de giriyorum sınava bu sene.. Yarın dershanem baslıyor. Dershane baslayınca benim de stres kat sayım arttı iyice iş ciddiye bindiği için sanırım..
Yazın kendime göre çalışmaya çalıştım bakalım neler olacak:)

kızlar netten baktım taban puanlarına hedefim istanbul üniv yada boğaziçi psikoloji ve puanları 503 ve 525 bunlar taban puanlarıymış stresten 3 gofret 1 kek yedim anlamıyorum nasıl olabilir geçen yıl taban puanı 332 olan istanbul üniv. psikoloji bu yıl 503 aklıma her türlü tilkilik geliyo valla bu yıl yerleşemeyen o kadar çok ki rüşvetle torpille bişey yapmışlarmıdır acaba diyesim geliyo

sistem değiştiği için puanlarda da köklü bir değişiklik oldu yüksek yüksek puanlara alışsanız iyi olur

kızlar netten baktım taban puanlarına hedefim istanbul üniv yada boğaziçi psikoloji ve puanları 503 ve 525 bunlar taban puanlarıymış stresten 3 gofret 1 kek yedim anlamıyorum nasıl olabilir geçen yıl taban puanı 332 olan istanbul üniv. psikoloji bu yıl 503 aklıma her türlü tilkilik geliyo valla bu yıl yerleşemeyen o kadar çok ki rüşvetle torpille bişey yapmışlarmıdır acaba diyesim geliyo

ben de baktım az önce o siteye.Onlar daha yerleştirme sonuçları açıklanmadan verilmiş tahmini puanlar en altta yorum yapanları görünce fark ettim ben de.Doğru değil o puanlar.
resmi bir site de değil zatena.s

inşallah öyledir 380 alan bi arkadaşım açıkta kaldı şuan yaptığı tercihler olmamış bende şaşırdım halbuki o puan gayet değerli bi puandı umarım yükselmez puanlar hayır yani baktığımdan beri puanlara kötü oldum ya kazanamassam diye oturdum düşündüm insanı yıkıyorlar resmen ya hersen bi değişiklik her sene saçmalık

Offff benımde yarın dersane başlıo ... bende ist pskoloji istıorum ama 503 ney yaa amann yaa yok ful çıkarsaydık bide oofff zaten bu sene pdr ea nın tıppı olmş =((( tek hayalım o beyaz önlüğü giymek oooooooooooooooofff aglıcamm yaa ooofff

Back