• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ygs/lys ciler burasıda bizim olsun hadi

kızlar benim son 1 aydır her şey berbat gitmeye başladı çalışmayı bırakmadığım halde sürekli düşüşteyim çok kolay sorularda hata yapıyorum sınava 70 gün kalmış ben mat1 sorularında 8 yanlış yapmayı başarabiliyorum dikkat diye bir şey yok bende acayip dikkatsizim ve sınavda da böyle olacak diye çok çok korkuyorum psikoloji diye de bir şey kalmadı sınavı düşünmekten kafam patladı rahatlayamıyorum bir türlü herkes yükselişte ben ise düşüşteim:59::84:

kızlar benim son 1 aydır her şey berbat gitmeye başladı çalışmayı bırakmadığım halde sürekli düşüşteyim çok kolay sorularda hata yapıyorum sınava 70 gün kalmış ben mat1 sorularında 8 yanlış yapmayı başarabiliyorum dikkat diye bir şey yok bende acayip dikkatsizim ve sınavda da böyle olacak diye çok çok korkuyorum psikoloji diye de bir şey kalmadı sınavı düşünmekten kafam patladı rahatlayamıyorum bir türlü herkes yükselişte ben ise düşüşteim:59::84:

dur sakin ol
cevabından endişe ettiğin soruları tekrardan çözsen olmaz mı
sözel soruları 2 kere oku
ayrıca kendine bu kadar stres yapma
yoksa sınav sonuçların daha da düşer stres yüzünden
sakin olmaya çalış
sınava daha zaman var bu dikkat problemini de halledersn eminim:93:

arkadaşlar verilen şifreleri değiştirmemiz gerekiyormuş değiştirme derken ilk girdiğinde yeni şifre alıyorsun öyle söylendi bize en azından ayda 1 güncelleyin dediler sayfanızı ilerde problem yaratıyormuş şifreler çalışmıyormuş sanırım

arkadaşlar verilen şifreleri değiştirmemiz gerekiyormuş değiştirme derken ilk girdiğinde yeni şifre alıyorsun öyle söylendi bize en azından ayda 1 güncelleyin dediler sayfanızı ilerde problem yaratıyormuş şifreler çalışmıyormuş sanırım

biraz açıklar mısınız nerden ve nasıl değiştireceğiz
ösym'nin sitesinden mi?

biraz açıklar mısınız nerden ve nasıl değiştireceğiz
ösym'nin sitesinden mi?

canım bize verilen formda en alt kısmında http://aisy falan gibi bir adres var burdan değiştirebilirsiniz diye yazıyor zaten ordan ilk açtığında yeni şifre alıyosun zaten ayda bir güncelleyin dediler bize ilerde problem yaşamamamız için

kızlarr çok kötüyüm :58: hiç bişey yapmıyorum derste çalışamıyorum rüyalarımda sınava girip duruyorumm offf ve herkes deli gibi çalışıyoo ki benim lys daha çok eksik .Şu YGS5 i araştırıyorum şimdi direk anadolu lisesnden ygs5 puanıyla yani sadece ygs okul öncesi öğretmenliğine girebiliyomusun yoksa sadece çocuk gelişim lisesi meznlarımıı bilgisi olan var mıı

kızlarr çok kötüyüm :58: hiç bişey yapmıyorum derste çalışamıyorum rüyalarımda sınava girip duruyorumm offf ve herkes deli gibi çalışıyoo ki benim lys daha çok eksik .Şu YGS5 i araştırıyorum şimdi direk anadolu lisesnden ygs5 puanıyla yani sadece ygs okul öncesi öğretmenliğine girebiliyomusun yoksa sadece çocuk gelişim lisesi meznlarımıı bilgisi olan var mıı

Herhalde herkes aynı şeyi düşünüyor, ben de etrafıma bakıp herkes deli gibi çalışıyor diyorum kendi kendime :)
Evet tercih edebilirsin ama kız meslekten mezun olanlara ek puan geliyor.Yani şansları bir nebze daha yüksek.

Herhalde herkes aynı şeyi düşünüyor, ben de etrafıma bakıp herkes deli gibi çalışıyor diyorum kendi kendime :)
Evet tercih edebilirsin ama kız meslekten mezun olanlara ek puan geliyor.Yani şansları bir nebze daha yüksek.

oo tamam çok sevndim :) bişey dha şimdi mesela bakıyorum ege üni. okul öncesi öğretmenliği 460 dio bundan bana okuldan 60 gelir diyip 60ı çıkartıp normal denemeden 400 yapmam lazm demi teşkr edrm canım bu arada :)

kızlar mrb
son sayfa stres kokuyor yapmayın böyle lütfen kendinize güvenin hatalarınız elbette olacak ama nerde hata olduğunu görüyorsan halledersiniz.
inanın ve yapın herşeyi bu sloganla bakın sınavda böyle giderse yapamam derseniz yapamazsınız bunu yaşamış biri olarak yazıyorum ben önlisans mezunuyum hep stres yüzünden arkadaşım istediği bölümü okudu rahat davranmasıyla ama tabi çalıştı ve tevekkül etti...
hepinize başarılar umarım istediğiniz gibi geçer sınavınız :))

sakin olun kızlar :71:
ben gecen sene girdim yerleştim de, bu sene tekrar gircem dilden sırf kendimi denemek için
deneme aldım 1 ay önce ancak cözdüm mat çok iyi, sosyalde öyle, dilden gircem fen cok az etkiliyo sadece fizik yapabiliyorum ama türkçe beni batırıyo :51:
gecen sene de 30 net bile yapamamıştım ama diğerlerinden toparlanıyo, sosyali cok iyi yapmışıtm gecen sene zordu baya, ordan kurtardım 1500. oldum gecen yıl
tek bi derste sorun varsa elinizden geleni yapın tabi ama, umutsuzluga kapılmayın

fransızcadan gircek olan var mı? baya umutsuzca soruyorum :26:

Bende başladı ama internetten nefes egzersizlerine bakın siz de bence heycan basar felan son dk esma tavsiye ederim , sorular çok zor olmaz ya rahat olalıııım hem bu kötü olursa diğerine asılırız onla telafi ederiz :13: :29:

Midem bi garip stresten:5:
Allah yardımcısı olsun hepimizin...
Başarılar herkese...

benim kardeşimde girdi dün , o kadar başarılı olduğu halde matematik zordu dedi....önceden dershanede matematik full çekerdi fakat bu sefer 3 yanlışı var....Neyseki o kadar da kötü değil puanı 440 puanı var ama ona göre az....

Yani bu ÖSYM üniversiteye proFösör almayacak ki bu kadar zor soruyor,öğrenci alacak....ama her sınavda böyle süprizler yapıyor bu ÖSYM:47::47::47:

İnşallah sizlerinkilerde iyi gelir arkadaşlar...........

Back