buraya mı yazacaz nereyi kazandığımızı 2 konu daha var ikisi de kazandığınız yerleri yazın diyor taşınacak mıyız diğer topicler:44:
buraya mı yazacaz nereyi kazandığımızı 2 konu daha var ikisi de kazandığınız yerleri yazın diyor taşınacak mıyız diğer topicler:44:
İstediğin bitanesine takılabilirsin
Ben uyarımı yaptım konu açarken önceden açılmış benzer konu var mı kontrol edin dedim...
büyük gün diye bir konu açılmış sabah başka var mı? ben mi göremedim?
ya sizde suan heycnlımısnz yoksa sadece bn mi böyleym :26:
şu anki halim sadece heyecan değil kiii:84: böyle bişeylerr
ahaahaha evet yaaa aynı böyleym..
tam anlattın canım
Heyecanlı değilim endişeliyim
Şehir dışını kazanırsam annem çok üzülecek
Ben de gitmeyi çok istedimben şehir dışına gitmeyi bizzat kendim olarak istedim ama son zamanlarda çok duygusal oldum annem sebep oldu buna sürekli bana bakıp ağlıyor dayanamıyorum ben de ağlıyorum abim askerde ben gidiyorum kimse kalmayacak evde o yuzden babamı da düşünüyorum hiç ayrılmadık bu zamana kadar
annem, babam, ben hepimiz çok üzüleceğiz ama bir yandan sevineceğiz. içim buruk gideceğim.
ben şehir dışına gitmeyi bizzat kendim olarak istedim ama son zamanlarda çok duygusal oldum annem sebep oldu buna sürekli bana bakıp ağlıyor dayanamıyorum ben de ağlıyorum abim askerde ben gidiyorum kimse kalmayacak evde o yuzden babamı da düşünüyorum hiç ayrılmadık bu zamana kadar
ben şehir dışına gitmeyi bizzat kendim olarak istedim ama son zamanlarda çok duygusal oldum annem sebep oldu buna sürekli bana bakıp ağlıyor dayanamıyorum ben de ağlıyorum abim askerde ben gidiyorum kimse kalmayacak evde o yuzden babamı da düşünüyorum hiç ayrılmadık bu zamana kadar
annem, babam, ben hepimiz çok üzüleceğiz ama bir yandan sevineceğiz. içim buruk gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?