• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

hehe yeni kalktımm uyutsalar 3 de kalkcaktım ama napalım bu da iyi :1: rüyalarıma girdiler artık anadolu üniv. kazanmıştım :1: ahh keşke tabi imkansız gibi ama :1:

ben şehir dışına gitmeyi bizzat kendim olarak istedim ama son zamanlarda çok duygusal oldum annem sebep oldu buna sürekli bana bakıp ağlıyor dayanamıyorum ben de ağlıyorum abim askerde ben gidiyorum kimse kalmayacak evde o yuzden babamı da düşünüyorum hiç ayrılmadık bu zamana kadar:25::43:

ben şehir dışına gitmeyi bizzat kendim olarak istedim ama son zamanlarda çok duygusal oldum annem sebep oldu buna sürekli bana bakıp ağlıyor dayanamıyorum ben de ağlıyorum abim askerde ben gidiyorum kimse kalmayacak evde o yuzden babamı da düşünüyorum hiç ayrılmadık bu zamana kadar:25::43:
Ben de gitmeyi çok istedim
Annem çok ısrar etti sadece İzmir yazmamı kabul etmedim
Gitmeyi çok istiyorum ama annem için de endişeliyim :31:

annem, babam, ben hepimiz çok üzüleceğiz ama bir yandan sevineceğiz. içim buruk gideceğim.

Aynen canım ...

şehir dışına gitmemi annem ve ben çok istedik. artık kendi ayaklarım üstünde durabilmem için.

offff evet yaaa bnde hiç trabzn yazmadım hatta ilk terchm kıbrıs !!
en yakın da samsun yazdım son terchlere faln ama şimdi cok pşmanm samsun olsn istiyorum :(:(
ama ona gelene kadr olableck cok yer vr.. :(:(
annem bakıp bakıp aglıyo bnde bslıorm aglamaya sonra küçk kız kardesm aglıyoooo off yaa aglyp duruyorz evde :(:((
bi yndan içimden insallh kazanamam bile dedigm oluyo yaaa :(

annem, babam, ben hepimiz çok üzüleceğiz ama bir yandan sevineceğiz. içim buruk gideceğim.

vala kızlar bende öyleydimm ana kuzusu..halada öyleyimm o yuzden hep yakın yerler terch etmştm knyalym ben ısparta yazdımm yakınarası gldi çok şükür 4 sene oldu hala hafta sonları sıklıkla giderimm özlemden :))) ama insan ora gidincedee burayı özlüoo neolcak bilmem okul bitincee...bizde kuzenle çok heycanlıyızz onun heycanı sizlerin heycanı benide sardı

Back