• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

Ben akdeniz üni. iç mimarlık a geçmeyi düşünüyordum. Ya bu sistemi hakikaten takip etmek ve uygulamak zor her seferinde değişiklik :( ve her seferinde bizim aleyhimize... Yeter artık yaa yeter!!!

Ben akdeniz üni. iç mimarlık a geçmeyi düşünüyordum. Ya bu sistemi hakikaten takip etmek ve uygulamak zor her seferinde değişiklik :( ve her seferinde bizim aleyhimize... Yeter artık yaa yeter!!!

haklısın:5:
ben de tercihlerden bikaç gün sonra öğrendim:50:
ben kazanırsam da seneye sınava giricem, puanım düşücek ama olsun şansımı denemek istiyorum. seneye okul öncesi kazanırsam hem sene kaybından kurtulmuş olurum hem de birsürü dersten muaf olurum.
sen de böyle birşey deneyebilirsin:26:

Sene kaybındandan kurtulmuş olurum derken yani 4 yıllık mı tercih edeceksin ?bu arada benim bunu bi daha denemem imkansız geçen senede tercih yapmayıp gitmemiştim 2 yıl boşuna gitmiş olacak bu şekilde...:( ooooof of... :(

Sene kaybındandan kurtulmuş olurum derken yani 4 yıllık mı tercih edeceksin ?bu arada benim bunu bi daha denemem imkansız geçen senede tercih yapmayıp gitmemiştim 2 yıl boşuna gitmiş olacak bu şekilde...:( ooooof of... :(

2 yıl + 4 yıl okumamak için seneye sınava giricem 1+4 okumuş olucam canım. tabi seneye de kazanamazsam mecburen 2+4 şeklinde olucak.
bu yüzden bu yıl kazanamazsam daha çok sevinicem zaten:31:
bence öyle düşünme çünkü ben 2009 mezunuyum 2 yıldır ünide okuyorum ve bu dönem bırakıp okul öncesi için çalışmaya karar verdim:34: yaşımız o kadar da büyük değil, ömür boyu yapılacak bir meslek için birkaç yıl kaybetmek sorun değil diye düşünüyorum:13:

Aaah ah ne yazık ki benim için sorun ailemi tanımıyorsunuz. Her şeyi kolay sanıyorlar ve bi an önce neresi olursa olsun mezun olmamı istiyorlar. :( Neyse... Umarım sende istediğin bölüme girersin "sorunsuz"... :)

Aaah ah ne yazık ki benim için sorun ailemi tanımıyorsunuz. Her şeyi kolay sanıyorlar ve bi an önce neresi olursa olsun mezun olmamı istiyorlar. :( Neyse... Umarım sende istediğin bölüme girersin "sorunsuz"... :)

:(
iyi dileklerin için teşekkürler canım:70: inş. sen de istediğin bölüme sorunsuz bir şekilde girer ve biran önce mezun olursun:16:
bir de şöyle yorumlar var: normalde üstten ders alma 2. sınıfta başlar ve ortalamaya göre verilir ya, bazı üniversiteler dgs ile geçiş yapanlara daha ilk sınıftan üstten ders vermeye başlayabilirmiş. o zaman daha çabuk sürede mezun olunabilir.:13: ama tabi kesin bilgiler yok henüz bu yıl dgs yerleştirilmeleri yapıldıktan sonra herşey kesinleşicek:13:

Hiç umudum yok... :( Tercihimin son sırasında bi AÖ muhasebe bölümü yazmıştım heralde sonuçlar açıklanana kadar dua edicem AÖ muh. olsun diye ki hiç istemeyerek annemin zoruyla yazmıştım onuda...:S yani heyecanla sonuçları bekliyordum üniversiteyle ilgili şuana kadar planladığım hrşey alt üst oldu. Şimdi gite bu kafayla uyumaya çalış... :(t

Hiç umudum yok... :( Tercihimin son sırasında bi AÖ muhasebe bölümü yazmıştım heralde sonuçlar açıklanana kadar dua edicem AÖ muh. olsun diye ki hiç istemeyerek annemin zoruyla yazmıştım onuda...:S yani heyecanla sonuçları bekliyordum üniversiteyle ilgili şuana kadar planladığım hrşey alt üst oldu. Şimdi gite bu kafayla uyumaya çalış... :(t

kendimi suçlu hissettim şimdi:5:
ben de büyük bi şok yaşadım öğrendiğimde:50:
keşke yazmasaydım dedim ama yapcak bişey yok:50:

Suç sende mi? HAYIR! :) Bu saçma sistemi bize dayatanda...
Çok çok geç oldu benim artık çıkmam gerek... Görüşmek üzere... :34:

Ben dün akşam 6da uyanmıştım artık öyle berbat bi uyku düzeni içindeyim ki :27: ama bugün hiç uyumadım şimdi de zaman geçmiyor ya :27: inşallah 3te uyanabilirim diyordum ya :60:

inşallah istediğiniz yerler gelir kızlar ya:) bilirim o bekleyişleri,benden geçti artık 4.sınf oldum ama kuzenimin sonucunu bekliyoruz inanın kendiminki kadar heycanlıyım bayada geç açıklıyorlar :61: neyse ki az kaldıı guzel haberlerinizi bekliyorum :)

inşallah istediğiniz yerler gelir kızlar ya:) bilirim o bekleyişleri,benden geçti artık 4.sınf oldum ama kuzenimin sonucunu bekliyoruz inanın kendiminki kadar heycanlıyım bayada geç açıklıyorlar :61: neyse ki az kaldıı guzel haberlerinizi bekliyorum :)

Teşekkürler ebrum_ :71:
Hepimizin istediği yer olur umarım ...

Back