Ben dün akşam 6da uyanmıştım artık öyle berbat bi uyku düzeni içindeyim ki ama bugün hiç uyumadım şimdi de zaman geçmiyor ya inşallah 3te uyanabilirim diyordum ya
ah aynen her zaman geç uyanırım bugün uyuyamadımmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün akşam 6da uyanmıştım artık öyle berbat bi uyku düzeni içindeyim ki ama bugün hiç uyumadım şimdi de zaman geçmiyor ya inşallah 3te uyanabilirim diyordum ya
inşallah istediğiniz yerler gelir kızlar ya:) bilirim o bekleyişleri,benden geçti artık 4.sınf oldum ama kuzenimin sonucunu bekliyoruz inanın kendiminki kadar heycanlıyım bayada geç açıklıyorlar neyse ki az kaldıı guzel haberlerinizi bekliyorum :)
Teşekkürler ebrum_
Hepimizin istediği yer olur umarım ...
Teşekkürler ebrum_
Hepimizin istediği yer olur umarım ...
Başlık 2011 kullanamazlarseneye de burayı kardeşlerimiz kullanır artık biz de sizin gibi yorumlar yaparız ahh ahh
olur olur merak etmeyin :) olumlu düşünün olumlu olsun inşallah ..ilk tercihler nerelerdi
seneye de burayı kardeşlerimiz kullanır artık biz de sizin gibi yorumlar yaparız ahh ahh
odtü hacettepe falan yazmışsın canım çok iyi ünv ler. Bölüm ne ?
aynen bu gibiyim :84:
Başlık 2011 kullanamazlar
İlk tercihim odtü felsefe fakat tutacağını sanmıyorum ...
3 ya da 4.tercihim olacak gibi
Başlık 2011 kullanamazlar
İlk tercihim odtü felsefe fakat tutacağını sanmıyorum ...
3 ya da 4.tercihim olacak gibi
ben yazana kdar gelmiş bile yorumun :)umarım felsefe tutar canım zira çok güzel bi bölüm( ben de felsefe okuyorum, bu sen üç'e geçiceğim )
anaaa özomun bölümü :)) oda buralarda felsefecimm gelir birazdan :))))guzel bölümm
umarım felsefe tutar canım zira çok güzel bi bölüm( ben de felsefe okuyorum, bu sen üç'e geçiceğim )
inşallah canımm bana da şey gelirdi hep sanki olmıcakmış gibi gelirdi hep ama bak bitiyor bile..gönlünüze göre olsun inşallah :)))
Bana da hiç ünv ye gidecekmişim gibi gelmiyor bu çok uzak bir hayal gibi çok heyecanlıyım.
Hangi okulda okuosun?
Umarım
Bana da hiç ünv ye gidecekmişim gibi gelmiyor bu çok uzak bir hayal gibi çok heyecanlıyım.
kocaeli de cnm felsefe tutarsa hemen yaz emi buraya
Kazanamama ihtimalin var mı?
yakındır yakın 2 saat kadar yakın hatta inşllah :)