• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

ayyyy annemi kandırdım kadın yattıgı yerden zıpladı resmn .. neeeeeeeeee diye bgırdı ..:D:D
hiç umudu yok herlde.. :):)
karsımda uyuyodu anne kıbrısı kazanmsm diye cıglk attım gözleri acldı fal tası gibi
:D:D:D:D:

2 yıl + 4 yıl okumamak için seneye sınava giricem 1+4 okumuş olucam canım. tabi seneye de kazanamazsam mecburen 2+4 şeklinde olucak.
bu yüzden bu yıl kazanamazsam daha çok sevinicem zaten:31:
bence öyle düşünme çünkü ben 2009 mezunuyum 2 yıldır ünide okuyorum ve bu dönem bırakıp okul öncesi için çalışmaya karar verdim:34: yaşımız o kadar da büyük değil, ömür boyu yapılacak bir meslek için birkaç yıl kaybetmek sorun değil diye düşünüyorum:13:

Ama tatlım zaten bu yıl gitmezsen 1 yıl kaybetmiş oluyosun ve yine 6 yıla eşit olucak.Sen okulda geçireceğin 1 yılı evde geçirmiş olucaksın :26:

rize üniversitesi ardeşen meslek yüksek okulu bilgisayar programcılığı benım 7. tercihim :1: :9:

teşekkürler canım bende herkesi tebrik ederim :62: kendımı hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim heralde :52:

Back