İnanamıyorum ya ben bu intibak olayına güvenerek bu bölümü seçtim. Şimdi ne yapıcam ben... Yani her bölüm için geçerli öylemi?
Ben akdeniz üni. iç mimarlık a geçmeyi düşünüyordum. Ya bu sistemi hakikaten takip etmek ve uygulamak zor her seferinde değişiklikve her seferinde bizim aleyhimize... Yeter artık yaa yeter!!!
Sene kaybındandan kurtulmuş olurum derken yani 4 yıllık mı tercih edeceksin ?bu arada benim bunu bi daha denemem imkansız geçen senede tercih yapmayıp gitmemiştim 2 yıl boşuna gitmiş olacak bu şekilde...ooooof of...
Aaah ah ne yazık ki benim için sorun ailemi tanımıyorsunuz. Her şeyi kolay sanıyorlar ve bi an önce neresi olursa olsun mezun olmamı istiyorlar.Neyse... Umarım sende istediğin bölüme girersin "sorunsuz"... :)
Hiç umudum yok...Tercihimin son sırasında bi AÖ muhasebe bölümü yazmıştım heralde sonuçlar açıklanana kadar dua edicem AÖ muh. olsun diye ki hiç istemeyerek annemin zoruyla yazmıştım onuda...:S yani heyecanla sonuçları bekliyordum üniversiteyle ilgili şuana kadar planladığım hrşey alt üst oldu. Şimdi gite bu kafayla uyumaya çalış... t
Suç sende mi? HAYIR! :) Bu saçma sistemi bize dayatanda...
Çok çok geç oldu benim artık çıkmam gerek... Görüşmek üzere...
inşallah istediğiniz yerler gelir kızlar ya:) bilirim o bekleyişleri,benden geçti artık 4.sınf oldum ama kuzenimin sonucunu bekliyoruz inanın kendiminki kadar heycanlıyım bayada geç açıklıyorlarneyse ki az kaldıı guzel haberlerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?