• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Üniversite tercihlerini verenlerin stres atma topiği

saat 3 te acıklıyor olmaları ne sacma yaa :):)
3 ne ne alaka ??
bnce burda bana inceden bi gönderme vr allahın hakkı 3tür tekrar girecksin sınava fln...
bu kız paranoyklasmıs bi salak olmus demeyin sınavdan sonra böyle oldum :):)

3 ne cidden ya :1:
Sabah açıklasınlar bence şimdi bile tamamdır sonuçlar
Son ana kadar yetiştiremeyecekler mi yani saçma

of pof afra tafra:37:
ben de ilk tercihimden 7bin öndeyim ama ilk etapta rahat yerleşirim dememe rağmen şu an ya yerleşemezsem diye içim içimi yiyor ikinci tercihim ise benden bin kişi önde ama 10 kişilik bir kontenjan artışı var ilki pdr ikincisi psikoloji pdr gelirse kurban kesecem adak adadım:6:

ben de ilk tercihimden 7bin öndeyim ama ilk etapta rahat yerleşirim dememe rağmen şu an ya yerleşemezsem diye içim içimi yiyor ikinci tercihim ise benden bin kişi önde ama 10 kişilik bir kontenjan artışı var ilki pdr ikincisi psikoloji pdr gelirse kurban kesecem adak adadım:6:

İkisi de iyi bölümler hangisi olursa sevinmelisin :61:

haklısın şu an bende baya düşünmeye başladım yine sen 7 bin öndesin ben 3 bincik :D görücez artık yarın

Back