Öyle mi dersin?
O zaman benim de ilk tercihlerimin tutma ihtimali yükselio
umarım ilk tercigin olur canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi dersin?
O zaman benim de ilk tercihlerimin tutma ihtimali yükselio
yüzde doksan gelir gibi ama ya
Adalet timsali (!) bi kurumumuz var yahu
umarım ilk tercigin olur canım
korkuyorum millete 16 yı 7 geçe 9 geçe faln die absürd rakamlar vereckler canım memleketm gencligini zivanadan cıkartacklar diyehahaha 3 nedir ya eskiden 10 da falan açıklanırdı seneye 5 de falan olur artık
of pof afra tafra
ben de ilk tercihimden 7bin öndeyim ama ilk etapta rahat yerleşirim dememe rağmen şu an ya yerleşemezsem diye içim içimi yiyor ikinci tercihim ise benden bin kişi önde ama 10 kişilik bir kontenjan artışı var ilki pdr ikincisi psikoloji pdr gelirse kurban kesecem adak adadım
of pof afra tafra
ben de ilk tercihimden 7bin öndeyim ama ilk etapta rahat yerleşirim dememe rağmen şu an ya yerleşemezsem diye içim içimi yiyor ikinci tercihim ise benden bin kişi önde ama 10 kişilik bir kontenjan artışı var ilki pdr ikincisi psikoloji pdr gelirse kurban kesecem adak adadım
öğretmen olmak istediğim içün psikoloji okursam 1sene daha okuyup formasyon almam gerekeceğünden pdr var gönlümde ama tabiki hangisi gelirse gelsin sevinecem açıkta kalmayalım da:44: