2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Maşallah benimki ne kadar kısa süredeyse seninki de o kadar uzun sürede olmuş. Allah daha uzun yıllarda mutlu birliktelikler nasip etsin size.

Maşallah benimki ne kadar kısa süredeyse seninki de o kadar uzun sürede olmuş. Allah daha uzun yıllarda mutlu birliktelikler nasip etsin size.

sorma canım ben eşeğimi sağlam kazığa bağladımDDşaka bi yana ilk görüşte aşk yoktu o bakımdan.hemde burcum gereği oğlak burcuyum güvenmeden birine asla ısınamam bunun sonuncundada güven ve sevgide olmuyor tabee.geç olsunda güç olmasın boşverDD

bu arada önemli olan hayırlısı canım kimisi 10 yıl çıkar evlenince kavga,kıyamet bitmez.kimisi hemencik evlenirr tanımadan,etmeden bi bakarsın ondan mutlusu yok.

kızlar yaa bana yardım edin çok kararsızım:2: şimdi evlenince oturacağımız ev bize ait.2 oda bi salon allahtan 2 odası çok büyük diğeride normal.işte benim sorunumda burda kaynaklanıyor.oturma odası,misafir odası çok büyük yatak odası küçük.yatak odasını sıksan sığmaz yani o derece komidinleri bile kullanamazsın.ben de dedim ki benim için yatak odası önemli.kıç kadar yerde yaşanmazki kaldıki sığmıyor.misafir odasını yatak odası yapmaya karar verdim.oldukçada büyük yatak odası tüm aparatlarıyla hatta ayak ucu koltuğu bile sığdıktan sonra genişçe bi yer kalır.

birde oturma odası var orası 1metre daha küçük diğer odadan.burayı yatak odası yapma olasılığı yok çünkü balkon kapısı var.milleti yatak odamdanmı geçircem:SSS bende burayı geniş oturma odası yapıyım diyorum büyük bir yaşam ünitesi falan genişçe ferah ferah olsun.küçük odayada ki mutfağın yanında orayıda yemek odası yapayım diyorum.sadece yemek masası,küçük dolap(yemek setlerini koymak için)birde şık bir çekyat tarzında bişey hatta artı 2 li tekli bile sığar.nişanlımsa küçük odayı oturma odası büyük odayı salon yapalım diyor.iyi diyorda ben ileriye yönelik düşünüyorum.çocuğum olduğunda masayı oturma odasına alırım.koltuk kalır birde beşik falan yani çocuk odasına rahatça çevrilebilir.diğer türlü bi oturma grubu çöpemi gidecek yazık değilmi verilecek paraya???

eğer küçük odaya sadece bi çekyat alıpta bıraksam.salonada yemek masasını falan koysam, mutfakla arası uzak,ayrıca tüm sülalem burda gelen giden eksik olmaz benden her seferinde masaların sandalyelerin tozunu al,yemek bulaşık taşı falan çok zor olucak.kaldıki odanın daralmasınıda istemiyorum.misafirini yemek odasında ağırla daha sonra oturma odasına al bana daha mantıklı geliyor.sizcede en mantıklısı bumu???bi karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum.başınızı şişirdim kusura bakmayın artıkım

Aa bende oğlak burcuyum :) (işe bak ki normalde bende hemen güvenemem ama ilk anda ısınıverdim babannemin değişiyle ateş aldım )
Ayrıca eviniz konusunda da bencede senin düşündüğün en mantıklı olan yoksa o eşyaları nereye koyacaksınız çocuğunuz olunca.

bence iyi düsünmüsün...hem yatak odasininda daha büyük olmasii...

ayy ne siz oglaklardan cekdigimiz..benim basimdakide oglaak =)

desene senle çok iyi anlaşcaz:))))canım bu birazda karşındakiyle ilgili demekki sana hissettirmiş ademceğizz.ne bilsin başını yakcağınıı tüh bak üzüldüm:)))oğlak kızları çok otoriter olur,doğrularından pek ödün vermez.ilişkide baskıcı taraftır.ama diğer yandan da eşine sürekli destek olur.onun yükselmesi için hırs yaparDDD pek kırığız anam yaw.hoş ezdirmeyiz kendimizi.hele benimki kıyamam balık burcu çok sessiz,ağzına vur lokmasını al bana heç kıyamaz.bende affetmem yakarım canını:))ben bile kendimi çekemezken o beni neden sevip çekiyor anlamış değilim:SSS

bence iyi düsünmüsün...hem yatak odasininda daha büyük olmasii...

ayy ne siz oglaklardan cekdigimiz..benim basimdakide oglaak =)

nerdesin kıss zilli kaç gündür heç gelmiyon.unuttun sandım valla:)))ihmal etme topiğimizi.bu arada sağolasın canım en mantıklı fikir bana o geldi.kıç kadar odalarda ömür geçirmiyim.şöyle içim açılsın ferahlıyım istedim.bu arada biliyomusun mobilyalarda hep siyah beyaz bakıyorum yok böle bişiy yaa.nişanlım sen kafayımı yedin evimizde başka renk olmucakmı diyeeDDD

son olarak canım sen kendin kaşınmışın ben napem.bula bula oğlak burcumu buldun.heç çekilmez anam bu tipler kendimden biliyom yaneeeDDbak bizden çok iyi arkadaşlık,dostluk olurr başkada bişiy olmas.aksilik gibi kk dan başkada arkadaşım yok:2:bu kadar arkadaş canlısı olmama rağmen.neyse sağolsun biricik nişanlım çekiyor kahrımı.bu arada senin burcun ne???

burlardayiim kiiz...merak etmee seni yalniz birakmayacagiim burda...
valla öyle oldu biraz ..hayatimda ugrascak birsey olsun diye oglak buldum herhalde...
dicekdin evin rengi senin getirdin kirmizi güller olcak diye =P....haha
benim burcum akreeep ..hihi...

sagol cnm bende aramadım bu zaman zarfında haftasonu kardeşinin nişanı vardı arayı duzelttık ınadın aramamıs benı şimdi ıyı gıbıyız bakalım hazırlıklara devam edıyorum

bırakmayın tabi hepimizin yeri burası.sonuçta bizi en iyi aynı zamanda evlenecekler anlar.aynı psikoloji içindeyiz:)))iyi etmişin canım oğlak burclarıyla uğraşmak zordur allah sabır versin sana:))ama çokta güvenilirdir hee.sahiplenir seni bırakmaz aşk bitse bile sana olan saygısından asla bırakıp gştmez.çok sadıklardırburcunda iyimiş kıs.yani senin arzularınla onun hırsları birleştimi tutumaz kimse sizi anam:)))bu arada sevgililer günü hediyen nedir???

sagol cnm bende aramadım bu zaman zarfında haftasonu kardeşinin nişanı vardı arayı duzelttık ınadın aramamıs benı şimdi ıyı gıbıyız bakalım hazırlıklara devam edıyorum

düzelir canım böyle ufak sorunlara üüzme kendini.zaten böyle şekilde biticekse hiç başlamasın.ilişkinize güvenin biraz en ufak sorunlarda bitmez diye.bir de hatalısan elbet ara ama seni kırdıysada sakın arama.çünkü oşakeilde alışırsa senin kırıldığını asla anlamaz.bu şekilde davranmaya devam eder.

son olarak bu erkekler peşlerinde koşan,haklısın canım,doğrusun cicim diyenlerden pek haz etmiyor.muhalefet olacaksınn.ama ucunu kaçırmayın ben gibi yoksa iş inada binebiliyor

Öncelikle herkesin mevlit kandilinin mübarek olmasını diliyorum.sonrasında sevgililer gününüz kutlu olsun.

ee kızlar dökülün bakalım hasılatlar iyimiydi????sizler ne aldınızz???

hahaha...senin kandilin mübarek..sevgililer günün kutlu olsun
ben anahtarlik yaptirdim isimlerimizle..sonra icine böyle bi kagit yazdim..yakinda evimizin anahtarin takman icin diye.... =)
oda kendi sarki yazmis söyledi...gözlerimin icine bakarak...coook tatli buldumm...ayy yerim ben onu..
yaa sen ne aldiin?
evet canim gercekden oglaklar cok güvenilir..kendimden fazla ona güveniyorum...hihih

Son düzenleme:

sağolasın canım.kız ben kendimi görmüyorum nedense evden dışrı hiç çıkmıyorum.pazar günleri nişanlım zorla çıkarıyor beni evden.hiç arkadaşım falan yok:2:bu yüzden dışarı çıkmak bana çok saçma geliyor.inanırmısın cepte para var bot alıcaktım kendimee ama çıkmıyorum dışarı:SSS ne biçim bi kızım anlamadım gitti.yaşlı neneler gibi evden çıkmaz oldum.sevgililer günü hediyeside almadım aradım biraz önce konuştuk.ozaman kutladım oda benimkini kutladı tamam yeter daha neeDDhediye almışsa bana bende çıkar bi ara alırım bişeyler azcık rötarlı olurr:)))

bu arada anahtarlık hediyen çok hoş bak bu fikri çalabilirim sendenDDaynı anahtrlıktan 2 tane alıp birini ona birini kendimee evimizin anahtarı çok hoş olurr yawwDDne romantik kızsın sen böleeDD

anaam bize diyen de akrep çıktı :)
çok sadıktır oğlaklar, tam bir dosttur ama çok pis inattır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…