Ehh sıra bende bende anlatıyım azcık aşk hikayemizi
Lise 2 ye gidiyordum.malum kırtasiye ihtiyaçlarımızdan dolayı sürekli giderdik bi kırtasiyeye işte orda uzun boylu,yakışıklı biri vardı ne zaman gitsem hep benle ilgileniyordu.konuyla alakasız sorular soruyordu.kız arkadaşlarım bile bu ilginin farkındaydı dalga geçip duruyolardı benle.ilk tanışmamız böyle oldu.daha sonra göremedim onu unutupta gittim zaten peşimde dolanan çoktu benimde popomhavalardaydı.o zamanki politikam erkeklerle gezip dolanıyordum,arkadaş gibi hiçbiriyle çıkmadım dalga geçiyordum resmen öylece 3-4 kadar erkeklee takıldım onlar bana aşık ama ben onları takmıyorum arkadaş gibi takılıyoruz.canımı sıkınca hepsine tekmeyi basıyorum.(ne fenayım ben yawww
)oda üni. son sınıftaymış tatillerde memlekette boş durmamak için kırtasiyedekilere yardımcı oluyormuş.sonra askere falan gitmiş işte.
Bir gün yolda yürüyorum.motorla biri durdu baktım nasılsın falan filan soruyor.ben cvp veriyorum ama bi yandanda delimidir nedir ne konuşup duruyor bu adam diye söleniyorum.işte bi işletmede muhasebede çalışıyormuş falan anlatıyor bana.kısa kesip kaçarcasına uzaklaştım çokta sinirliyim.
Benim dengesiz kuzenimin avon şifrelerini mail olarak atmamı istiyor.ozamanlar nerde bukadar internet bilgisi bizde gittim kafeye her zaman takıldığım biyer ki paso chat yapıyorduk o zamanlar bukadar sapık yoktu kiama bilmiyorum nasıl yollanır nolur falan.sıkıldım bunaldım.sonra yanımdaki masadan biri bana merhaba dedi.bi baktım o azcık muhabbet ettik bu seferki amaç işimi halletmesini sağlamak.anlattım işte o da sağolsun yaptı.sonrada bi çay ısmarlıyım mı diye sorunca bende nezaket gereği kabul ettim.ilk orda oturup ta muhabbet ettik işte neler yaptık,noldu ne kaldı falan.benden hoşlandığını söyledi.bende düşünmem lazım,seni tanımadan kabul edemem dedim(ozamanlarki politikayı unutmayın.kullan att gitsinn
)aylardan kasımdaydık.tlfn nomu istedi verdim bende msjlaşmaya başladık.kitaplardan,çevreden,hayat felsefesinden...tam 3 ay boyunca böyle devam ettik.hakkını yiyemem hiç rahatsız edici bi şekilde davranmadı.ona iyice alışmıştım bu süre zarfında.ocak 7 sinde kuzeniminde baskısıyla evet cvbını verdim.o gün bugündür hala hayatımda bazen uzun ayrılıklarımız olmadı değil,ama onun aşkı benim sevgim hiç bitmedi.tam 6 yıl oldu.kısmetsede yaza evlenicez.
gereğinden kısa tuttum diye düşünürkene sizin hikayelerinizin yanında roman olduu bu hee:)))![]()
Maşallah benimki ne kadar kısa süredeyse seninki de o kadar uzun sürede olmuş. Allah daha uzun yıllarda mutlu birliktelikler nasip etsin size.