Merhaba kızlar,
benimde 3 Temmuz'da
Merhaba canım çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar,
benimde 3 Temmuz'da
17 temmuz inşaallah :)
8 temmuz kına 9 temmuz düğün inşş balıkesiden muğlaya gidicem ve bunun sıkıntısı var üzerimde benimde bide nişanlım orda çalışıyor her zaman görüşememekte etkiliyor herşeyi ama geçiicek allahtan dünya tatlısı bir kayınvalidem ve kayınbabam var
peki ya haziran olsa olur mu:)
atheye burda ne işin var senin dön bakim haziran gelinleri topiğine
atheye burda ne işin var senin dön bakim haziran gelinleri topiğine
kızlar nasip olursa benim de 9-10 temmuz
olsun nolcakki.ha bi ay önce ha bi ay sonra.herkese açık bi muhabbet.yani ortak nokta yaz gelinleri,evlilik stresi...allah herkese sabır ve bol paralar versin bu aralar hepimizin ihtiyacı var:)
amiiiinnnnn...gercekten her yönden cok zor maddi manevi...senin durumlar nasıl canım?düzeldi dimi?
Evet düzeldi.eşekliklerini kabul etti.bu arada da bunalttı artık nerdeyse her gün bi gül demeti getiriyor::S anıycağın bu aralar herkesin denge bozuk bizde ortadan gidemiyoz.ya hep ya hiç.gerçi bende nankörlük etmiyim.ilgizsizliğindense bu durum daha iyi:) bu gün benim doğum günüm.dün gece ilk kutlayanlar kuzenlerim ve bir arkadaş oldu.oysaki o arada nişanlımla msndeydik.balayı için yerler bakıyorduk.bende duramadım söyledim.ilk değil ama son kutlayan sen olursun falan diye.özür dileyip durdu.otellere daldım unuttum aşkım affet diye.bende pek üstünde durmadım.çünkü kuzenler aramasa ben bile dalmıştım otel bakmaya.bekliyorum hediyesi ne olucak gönlümü almak için:)))paylaşırıım mutlaka.bu arada sizler hiçbişey yazmıyorsunuz yaa.balayına gidicekmisiniz,nereyi düşünüyorsunuz,fikir alışverişi yapalım azcık.ben çok kararsızım bu aralar.işin kötüsüde ocak 31 de bitiyor erken rezervasyon indirimleri.bilmeyen varsa ona göre kaçırmayın.öpüldünüz hepiniz.
inanmıyorum 31 ocakta bitiyo mu?nasıl yaa:2: bilmiyordum canım saol.ya biz istiyoruz gitmeyi ama benim iş durumum var su an calısmıyorum ama her an calısabilirm o yüzden işe girersem ya izin vermezlerse die yaptıramiyoruz rezervasyon para lazım zaten bide paramız yanmasın diye korkuyorum .yer konusunda daha net bi fikrimiz yok ama sidede bi otel var orayı düşünüyorz.ama kısmet inşallah izin alabileceğim gibi bi iş olur cook istiyorum
inanmıyorum 31 ocakta bitiyo mu?nasıl yaa:2: bilmiyordum canım saol.ya biz istiyoruz gitmeyi ama benim iş durumum var su an calısmıyorum ama her an calısabilirm o yüzden işe girersem ya izin vermezlerse die yaptıramiyoruz rezervasyon para lazım zaten bide paramız yanmasın diye korkuyorum .yer konusunda daha net bi fikrimiz yok ama sidede bi otel var orayı düşünüyorz.ama kısmet inşallah izin alabileceğim gibi bi iş olur cook istiyorum
selam kızlar ben komşu topicten haziran geliniyim arkadaslar balayı için yer bakıyosunz ama tarihi kaçırdım diye üzülmeyin şubata kadar bu tarz indirimler olur mutlaka arastırın bakalım bi
valla temmuz 17de evleneceğiz inşaallah ama balayını daha düşünmedik çünkü 2 hafta sonra ramazan :)
zaten düğünden sonraki 2 hafta gezmeyle geçer biizm bir de işten izin alıp evde 3-4 gün baş başa takılmayı düşünüyoruz hep :)
kışın gitcez biz tatile inşaallah :) ( deniz pek sevmeyince 2miz de böyle oluyor :) )