Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkr ederim cvp için :)
amasyayı 2 kez gördüm ama gezme fırsatım olmadı sadece içinden geçtik.dediğin gibi dağlarla çevrili ve çok küçük biyer gibi gözüktü gözüme.çokda önyargılı olmak istemiyorum ama yapacak hiçbişey yok gibi geldi bana.cafeler barlar var demişsin şaşırdım ve sevindim doğrusu.ben evliyim 2.5 yıllık , eşimin işi nedeniyle geliyoruz amasyaya.ben pek gelmek istemiyorum amainsanın doğup büyüdüğü yerleri bırakması çok zor..bakalım artık hayırlısı.tekrar teşekkürler...
evime daha anca net bağlandıı hevinimm
özledimm hepinziii
sıra bize geldi artık
yaklaşık 3 hafta sonra açılışı yapıyoz![]()
hamileyim ben![]()
hamileyim ben![]()
aaa çokkk sevindimmm canım hayırllı olsun sağlıkla gelsinn bebiş
ne kadarlıkk
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıss bu ne hızz allah iyiliğini vere emiiDDDDçok sevindim yaaa ne güzel hadi bakalım en hızlımız sen çıktın senin çocuk okula başlarkene bizler anca doğurcez heralde:)))
şaka bi yana allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir evladın olur inşallah canım. Nazar
söylemeden edemiycem cesaretinden dolayıda kutluyorum seni ne biliyim ben daha anca alışıyorum evlilik hayatına bazen çok sıkılıyorum.bazen zor geliyor işlerr falan filan birde çocuk olsa amanin tutman beni direk akıl hastahanesine yatırınDD neyse canım artık sen topiğimizin ilk annesi olma yolunda emin adımlarla git bakalım seni kimler takip edicek
DDhem bizlere tavsiyede bulunursun hamilelik ve annelik konusunda:))
Alevuska bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inşallah.Daha birkaç ay önce gelinliğimiz nasıl olcak,çeyizimize şunuda alalım bunuda alalım derken şimdi dünyaya gelecek bebişinizi düşünüyorsunuz hayat nasıl akıp gidiyor...