Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bizde bugün beyaz eşyaları aldık
Buzdolabımız sharp'tan oldu
çamaşır ve bulaşık makinelerimiz Bosch. Buzdolabı ve bulaşık makinemiz gri çamaşır makinemiz beyaz umarım iyi olur. Birde süpürgeme karar veremedim satan adam torbalı model öneriyor ben torbasız istiyorum ve arada 200tl fark var kesinlikle sorun olmaz diyor (satıcı tanıdık)
kızlar mayıs geliniyim ben ama aranıza katılabilirmiyim:80::80:
şükürler olsun çeyizlerim tamam :)
nikah günümü de aldım..
mobilya bakınıyoruz..
beyaz eşyalarım da tamam sayılır..
ev ve mobilyalar var işte beklemede![]()
ben öyle birkac sey aldim..mobilya almadim daha...ev de daha tutmadimki...hihi =)
iyi en azindan beyaz esya dertim yok...burda evlerin icinde oluyoor...nikah tarihini nezamana aldiniz??
hayirlii olsuun
bende herkesin önünde demek istiyorum ama..pazar aksami olacakmi bilmiyorum ya =/
ya şaka bi yana temmuz ayında evlenicez hepimiz ortalama hazırlıklar falan hep aynı zamana denk gelicek,nerde ne var hangi ucuz neresi daha iyi hangi gelinlik nasıl makyaj bi toplansak şurda muhabbetimiz bitmezde.neyse artık geleninde canı sağolsun gelmeyeninde:))))
otellere bak biran öncede ayırt azcık genç bile kalmışsınız siz:SSS balayı olsunda süresi önemli değil hem inanki insan 5 günden sonra sıkılır hep aynı şeyler:SSS 5 gün olmaz 3 gün olur:)))takma kafana ilerde daha uzun tatillerinizzde olur.bu arada dadlum benim düğünüm 17 temmuzda 16 sında kına gecem var öle işte.balayınada 18 inde gidicez allah nasip ederse.![]()
benm de 16sında kına 17sinde düğün 18inde balayı:))
hadi yaaa bak sen şu işe benimde aynı burda bikaç arkadaşında aynı günde:)))bu arada hoşgeldin aramıza.bundan sonra yeni topiğin burası olsun.malum hazırlıklar başladı.seni en iyi biz anlarızz:)))![]()
saolun kızlar..valla daha tam olarak başlamadım desem yalan olmaz çünkü 5 martta ablamın düğünü 27 mayıs benim kına 28 mayıs düğünüm var ablamın düğnü atlatalım sonra çıkarız dedik ama benim çeyizim hepsi bitti sayılır bi kaç eşyam kaldı gelinligede önümüzdeki hafta düşünüyoruz..
hadi yaaa bak sen şu işe benimde aynı burda bikaç arkadaşında aynı günde:)))bu arada hoşgeldin aramıza.bundan sonra yeni topiğin burası olsun.malum hazırlıklar başladı.seni en iyi biz anlarızz:)))![]()
kiziiim...girmiyosun girmiyosun...tam hepimiz cikinca gelip sira sira yorum yapiyorsuuuuun..aaa bak olmaz öyle =))
hihi...meraaak etme az bilezige gitmeeem....cadiyimdir =)
esyam cok olur dersen bence yukari kadar olsun...en azindan koymaya yer olur...ama öbür gibi bilmem ki...:26:
saolun kızlar..valla daha tam olarak başlamadım desem yalan olmaz çünkü 5 martta ablamın düğünü 27 mayıs benim kına 28 mayıs düğünüm var ablamın düğnü atlatalım sonra çıkarız dedik ama benim çeyizim hepsi bitti sayılır bi kaç eşyam kaldı gelinligede önümüzdeki hafta düşünüyoruz..
ayy gercekden ne zoor...ama ikiniz icinde hayirlisi olur insallah annen aglar aglar alisir yalnizlaga:2:
kizlaar hepiniz gelinliklerinizi aliyormusunuz bile yaa....?? umarim yetisir binimkide dügünden 3 hafta önce gelecegim türkiyeye o ara almam gerek
benim de 16 akşamı 20:00de kına
17si 14:00de evden çıkcam 15:00te nikah ve sonrasında yemek
balayı planımız farklı şehir dışına çıkmayacağız ama 2 hafta tek takılacağız
ben daha gelinliğe bakmadım ya 5 ay var daha diye..
sadece netten bakıyorum kafama oturan şeyler var yani en azından nasıl olacak diye biliyorum ama mağaza gezmedim daha yani çok var sanki 1 ay kala bakılır diyorum kiralayacam ben çünkü :)