• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

aslında aklımda yoktu balayı ve ben kapalıyım bana uygun olmalı bir de..
club familia tatil köyü de fena değil gibi şimdi bakıyorum da..
yani bütçemizden az ayırabiliriz..
yani 200 otele versek 100 de harcarız desem hadi 400 tl olsun yani durum pek iyi değil :(

olabilir gönder canım...

cnm geçen sene bu konular konuşulmuştu kapalı arkadaşlar genelde abant ı tercih ediyorlar cnm veya uzungöle gitmenizi tavsiye ederim

kızlar bu arada hiç hazırlıklara başlamadınız mı hiç biz geçen sene bu zamanlarda başlamıştık mobilyaların gelmesi 1-1,5 ayı bulabilir bence şimdiden bakmaya başlayın

canım çoğunluklar herkes indirimlerden yararlandı.çünkü ocak 31 kadar erken rezervelerde %40 varan indirimler vardı o yüzden hatta bizde 31inde yaptırdık rezervasyonumuzu:)))o bakımdan geç kalmışsın dedim.ama şubat ayı içinde olucakmış indirimler artık bunu kaçırmayın derim yoksa fazladan ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz.

cnm geçen sene bu konular konuşulmuştu kapalı arkadaşlar genelde abant ı tercih ediyorlar cnm veya uzungöle gitmenizi tavsiye ederim

kızlar bu arada hiç hazırlıklara başlamadınız mı hiç biz geçen sene bu zamanlarda başlamıştık mobilyaların gelmesi 1-1,5 ayı bulabilir bence şimdiden bakmaya başlayın

canım daha çok var yaa:)))mesela benim evimin içi komple değişicek işçilik yenilenecek sonra mobilyalar hallolucak:)))düğünden 2 ay önce mobilya bakılırr mutlaka beğenilir sonuçta standart şeyler kataloglarda sağolsun hiç olmadı netten bak gir tüm mobilya sitelerine beğenmmessen modelini çiz yaptır marangoza:)))beğendikten sonra istediğin anda evine kadar getiriyolar.erkenden evi döşemek hadi benim için sorun yokta kiraya çıkıcak arkadaşlar içinde yazık boşuna kira vericekler:SSS o paraylaa balayı yaparlarr:SSS

canım çoğunluklar herkes indirimlerden yararlandı.çünkü ocak 31 kadar erken rezervelerde %40 varan indirimler vardı o yüzden hatta bizde 31inde yaptırdık rezervasyonumuzu:)))o bakımdan geç kalmışsın dedim.ama şubat ayı içinde olucakmış indirimler artık bunu kaçırmayın derim yoksa fazladan ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz.

hmmm...aman bosver...3 günlük gidecegiz zaten..ödesin =P:62:

hmmm...aman bosver...3 günlük gidecegiz zaten..ödesin =P:62:

ahanda cadı geline bakın helee:)))) kıs kasa ortak ondan giden sendende gider allah seni napmaya emüüü delüüü:32:güldürdün beni:)))balayın 3 gün olur sonra bir daha çıkarsınız balayı devamı niteliğinde:DDDama tabii senin için yapsın kuzum değer elbetteki:DDDbizler çok daha iyisine layığız ama bulamadık trilyonerini napcan artık idare etcek bunlarlaa:62::60:

salla kiiz...hihi...herzamanmi gidiliyor balayina..:87:
sonra yarimn sene icinde istanbula gitmek istiyoruz ya bakalim..
haa bu arada hotel rixos premium belek oldu...:46:

bizimkinlerin gönlü trilyoner olsuun boosveeeeeeeeeeeeer =))

Son düzenleme:
salla kiiz...hihi...herzamanmi gidiliyor balayina..:87:
sonra yarimn sene icinde istanbula gitmek istiyoruz ya bakalim..
haa bu arada hotel rixos premium belek oldu...:46:

bizimkinlerin gönlü trilyoner olsuun boosveeeeeeeeeeeeer =))

yasemincim bir şey sorucam,
belekte otele gidiceksınız, ucakla gıdıceksınız sonra da dolmusa ya da taksye mı bınıceksınız astarı yuzunden pahalı olmasın? arbayla mı gıdeceksınız bızım yol uzak oraya kadar, ucakla da cok mu olur onu bılemıyorum da ondan soruyuorum sana. :26:

kızlar ayıpsınız hepinize yer var burda.ama boş yorumlar istemem:60::))))şimdi dökülün bakalım herkes nişanlılarıyla ilk nerde ve nasıl tanıştı azcık gerilere gidelim.aramızdaki leyla-mecnunları görelim.sonrada ufaktan hazırlıklarla başlarız.:52:

son olarak herkes hemen hemen balayı yerini seçmiş.umarım hepinizinki gönlünüze göre olur canlarım.bir aksilik çıkmazda masal gibi geçer hepinizinki.:61:

ayy amiin caniiim...hersey güzel gececek insallah

hmmm..ben baslayayimmi anlatmaya...okuldayken..o yakindaki okula gidiyordu...tartisarak tanisdik..=)..sonra barisdik arkadas olduk..yazisiyoruz falanda..benim hic arka düsencem..oysa o hoslanmis..teklif etti ..bense hep red ettim..

coook pesiimden kosduu yaziik yaa...benim jetonun düsmesi tam 3 sene sürdüü...sonra birden biryerde görünce bir kac ay sonra..birden benim kalbim hizli atmaya basladi..ben sordum hala benden hoslaniyormusun diye...hihi
arada baskasiyla yazisdiginda duyunca bide kiskaniyordum yaa en ilginci o..kiziyordu bana hep kiskaniyorsun kiziyorsun baskasinla konusunca hem kendin kabul etmiyorsun diye =)

Son düzenleme:
Bizide arkadaşım tanıştırdı, o dönemlerde ben kimseyle tanışmak istemiyordum dolayısıyla onuda reddettim sonra arkadaşıma baskı yapmış tanışalım diye ilk söylediğinden 2 ay sonra msnde görüşmeyi kabul ettim (aklımca reddetmek kolay olacak kimsenin yüzüne hayır diyemem de :) ) ama nerden bilirdim ki onun birebir kopyam olduğunu resmen ilk konuştuğum anda beni tamamladığını hissettim. Ertesi gün buluştuk ılımlı olarak gitmiştim msnden dolayı gördüğüm anda çarpıldım resmen (rüyamda gördüğüm kısmetimin aynısıydı) :) işte o zaman tamam bu o dedim.
6 aydır beraberiz, 5 aydır nişanlıyız, 2 aydır nikahlıyız yaza da düğün inşallah :)

ayy amiin caniiim...hersey güzel gececek insallah

hmmm..ben baslayayimmi anlatmaya...okuldayken..o yakindaki okula gidiyordu...tartisarak tanisdik..=)..sonra barisdik arkadas olduk..yazisiyoruz falanda..benim hic arka düsencem..oysa o hoslanmis..teklif etti ..bense hep red ettim..

coook pesiimden kosduu yaziik yaa...benim jetonun düsmesi tam 3 sene sürdüü...sonra birden biryerde görünce bir kac ay sonra..birden benim kalbim hizli atmaya basladi..ben sordum hala benden hoslaniyormusun diye...hihi
arada baskasiyla yazisdiginda duyunca bide kiskaniyordum yaa en ilginci o..kiziyordu bana hep kiskaniyorsun kiziyorsun baskasinla konusunca hem kendin kabul etmiyorsun diye =)

en güzel aşklar nefretle başlarmış boşver sen:))))bu arada afferim sana ilk günden adamın kolllarınamı atılcaktın zaten öyle pek kıymeti kalmıyor.biz nankör insanlar her zaman zoru seviyoruzz.daha bi dadlı oluyor heralde:))):47:

Bizide arkadaşım tanıştırdı, o dönemlerde ben kimseyle tanışmak istemiyordum dolayısıyla onuda reddettim sonra arkadaşıma baskı yapmış tanışalım diye ilk söylediğinden 2 ay sonra msnde görüşmeyi kabul ettim (aklımca reddetmek kolay olacak kimsenin yüzüne hayır diyemem de :) ) ama nerden bilirdim ki onun birebir kopyam olduğunu resmen ilk konuştuğum anda beni tamamladığını hissettim. Ertesi gün buluştuk ılımlı olarak gitmiştim msnden dolayı gördüğüm anda çarpıldım resmen (rüyamda gördüğüm kısmetimin aynısıydı) :) işte o zaman tamam bu o dedim.
6 aydır beraberiz, 5 aydır nişanlıyız, 2 aydır nikahlıyız yaza da düğün inşallah :)

maşallah kız bu ne hızz bölee allah seni napmaya emüüü:)))iyi ki başında azcık süründürmüşün:52:seninkide yıldırım aşkı olmuş heralde baksana görür görmez yelkenleri suya indirmişin:)

hoşbulduk kavga ettik 3 gündür aramıyor benı napıcam bilmıyorum be aradım acmadı

tatlım demekki zaman ihtiyacı var.aranızda geçenleri bilmiyorum ama biraz zaman tanı sakinleşsin.iyi kötü düşünsün olmadı bi kaç gün sonra sen ara açmassa bi msj yaz.oturup adam akıllı konuşun yoksa küslükler arayı soğutuyor.hem karşılıklı oturup,tartışarak bi çok sorunu halledebilirsiniz.bu aradaeğer hatalı olan sen değilsen sende arama onu bekle.yoksa bu ilişkide bi alışkanlığa dönüşür.hep senden beklerr arayı düzeltmeyi ki buda bi müddet sonra seni çok sıkar.

Ehh sıra bende bende anlatıyım azcık aşk hikayemizi:52:

Lise 2 ye gidiyordum.malum kırtasiye ihtiyaçlarımızdan dolayı sürekli giderdik bi kırtasiyeye işte orda uzun boylu,yakışıklı biri vardı ne zaman gitsem hep benle ilgileniyordu.konuyla alakasız sorular soruyordu.kız arkadaşlarım bile bu ilginin farkındaydı dalga geçip duruyolardı benle.ilk tanışmamız böyle oldu.daha sonra göremedim onu unutupta gittim zaten peşimde dolanan çoktu benimde popom :66:havalardaydı.o zamanki politikam erkeklerle gezip dolanıyordum,arkadaş gibi hiçbiriyle çıkmadım dalga geçiyordum resmen öylece 3-4 kadar erkeklee takıldım onlar bana aşık ama ben onları takmıyorum arkadaş gibi takılıyoruz.canımı sıkınca hepsine tekmeyi basıyorum.(ne fenayım ben yawww:27:)oda üni. son sınıftaymış tatillerde memlekette boş durmamak için kırtasiyedekilere yardımcı oluyormuş.sonra askere falan gitmiş işte.

Bir gün yolda yürüyorum.motorla biri durdu baktım nasılsın falan filan soruyor.ben cvp veriyorum ama bi yandanda delimidir nedir ne konuşup duruyor bu adam diye söleniyorum.işte bi işletmede muhasebede çalışıyormuş falan anlatıyor bana.kısa kesip kaçarcasına uzaklaştım çokta sinirliyim.:47:

Benim dengesiz kuzenimin avon şifrelerini mail olarak atmamı istiyor.ozamanlar nerde bukadar internet bilgisi bizde gittim kafeye her zaman takıldığım biyer ki paso chat yapıyorduk o zamanlar bukadar sapık yoktu ki:66: ama bilmiyorum nasıl yollanır nolur falan.sıkıldım bunaldım.sonra yanımdaki masadan biri bana merhaba dedi.bi baktım o azcık muhabbet ettik bu seferki amaç işimi halletmesini sağlamak.anlattım işte o da sağolsun yaptı.sonrada bi çay ısmarlıyım mı diye sorunca bende nezaket gereği kabul ettim.ilk orda oturup ta muhabbet ettik işte neler yaptık,noldu ne kaldı falan.benden hoşlandığını söyledi.bende düşünmem lazım,seni tanımadan kabul edemem dedim(ozamanlarki politikayı unutmayın.kullan att gitsinn:60:)aylardan kasımdaydık.tlfn nomu istedi verdim bende msjlaşmaya başladık.kitaplardan,çevreden,hayat felsefesinden...tam 3 ay boyunca böyle devam ettik.hakkını yiyemem hiç rahatsız edici bi şekilde davranmadı.ona iyice alışmıştım bu süre zarfında.ocak 7 sinde kuzeniminde baskısıyla evet cvbını verdim.o gün bugündür hala hayatımda bazen uzun ayrılıklarımız olmadı değil,ama onun aşkı benim sevgim hiç bitmedi.tam 6 yıl oldu.kısmetsede yaza evlenicez.:62:

gereğinden kısa tuttum diye düşünürkene sizin hikayelerinizin yanında roman olduu bu hee:))):60:

maşallah kız bu ne hızz bölee allah seni napmaya emüüü:)))iyi ki başında azcık süründürmüşün:52:seninkide yıldırım aşkı olmuş heralde baksana görür görmez yelkenleri suya indirmişin:)

Sorma herkesten kaç kaç sonra çarpıl böyle. Dediğin gibi yıldırım aşkı yıldırım sözü oldu ama düğün o hızda olmadı tanıştıktan nerdeyse 1 yıl sonra :33: Benim işler böyle olur genelde :21:

Back