- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
Hayırlı olsun ezgicim büyük eşyalar bitmiş ev de tutulmuş temizlikte bitince
alırsın gönlüne göre eksikler bitmezz ama belli başlı şeyler alındıktan sonra yavaş yavaş alınır
hepside
ezgicim güzel bi hediye al artıkk
benimkinin 20 şubat saat ve parfüm almıştım çok hoşuna gittii
aslında ikimizin resmini takvim yaptıracaktım ama vazgeçmiştim
böyle bişeyde yaptırsan hoşş olur :)
heeeyyyy!!! :):)
güle güle kullan.. gönlüne göre olduysa bence gerisi boş :)
biz de evimizi tuttuk.. mobilyalarımızı aldık ama henüz gelmedi evimize. bu hafta temizliğini yaptırıcaz. sonraki hafta mobilyalar gelicek. sonra da alıp alıp eve yerleştiricem..
bu arada mob,lyalarının resimlerini isteriiiiizzzzzzz
bu arada bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var ..
şimdi bizim buralarda düğünden yaklaşık 2 hafta önce "çeyiz taşıma" diye bir uygulama var. yani kızın anne evinden belirli çeyizler alınıyor gelinin yeni evine taşınıyor. sonra oraya gelenler kafalarına göre eşyaları yerleştiriyorlar senin evine :S sonra orada onlara yemek yediriyor kız tarafı filan. yani bu arada eve gelenler kız tarafının ve erkek tarafının yakınları..
ama benim anne evimle yeni evim arasında yaklaşık 1 saatlik bir mesafe var ve o kadar insanı oraya taşımak çok saçma geliyor. hem uygulama da pek garip gibi.. yani sırf içimde kalmasın diye yapsam mı diyorum ama evin cılkı çıkıyor. daha sen yemek yemeden başkaları yiyor evini kullanıyor. her çekmeceni açıyor kurcalıyor , bakıyor..
ne dersiniz? yapmasam mı?
ablam da yapmayalım kalmadı artık o adet dio..
siz ne dersiniz?
ya kızlarrrr benim moralim bozuk,ben yatak odasını 5300 e aldım,yatak odası bölümünde var,millet 3600e almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?