hımmm ):):)
paf! çok iyi düşünmeliyim...
bu arada nişanlımın doğum günü geliyor sıkıştım giz :)
ben de inciden ayakkabı almıştım canım.. fikir olur belki sana da... aynı renk tonunda kendimede aldım. birlikte giyince çok hoş oluyo :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm ):):)
paf! çok iyi düşünmeliyim...
bu arada nişanlımın doğum günü geliyor sıkıştım giz :)
bende sizlere bir şey sormak istiyorum..
hamile kalmadan 3 ay öncesinde folik asit adında bir vitamine başlanması gerektiğini söyledi bir kaç evli arkadaşım..
şimdi biz temmuzda evleneceğiz ya..
ne zaman hamile kalacağımı bilmiyorum yani öyle oturup da düşünmedik nasip dedik nişanlımla..
temmuz başında almaya başlasam çok mu tuhaf olur sizce?
yada doktora gitsem haziran gibi " ben temmuzda evleneceğim hamileleik öncesi neler yapmam gerek " desem çocuk için çıldıran biri giib mi görünürüm.. ?
yani korunmayı düşünmüyorum en azından hap,iğne vb ile..
o sebepten hamile kalırsam 2-3 ay sonra falan tdbire geç kalmamak da istiyorum..
fikir verin kızlar ???
Benimde 3 Temmuzz 2011 vala sıkıntı stres telaş ne ararsan var bu dönemde ALLAH herkese hayırlısıyla yuvasını kurmayı nasib eder inşallah
napıyorsunuss ulennyyy bakemmDDD kızlarr hava buz gibi burda kart yağıyor:SSS bu arada benim nemrut pc düzelmedi ayol çıldırcam bitek bu siteye girince hata verip kapanıyor((kaç gündür sıkıntıdan pcdeki dizilere sardım:SSşöle dedikodu etmeyi ne çok ösledim bi bilseniz:((
bu arada kızlar şuanda kayınvalidemin evindeyim ordan giriyorum nete.mutfaktayım dondum diyebilirim.günü varmış buğün sabahtan gittik annemle ikramları temizliği derken geberdimm((sonra kahve ve çay faslı heç içeri girip oturmadım muhabbet çok sıkıcı birde kahkahalarla gülmeleri yokmu sanırsın cem yılmaz var odada neyse canlar anlıycenizzz aklımdaa bi şarkı onu söliyip duruyorumDDDemnim sizede bazı zamanlardaa uygun oluyodurDDDneyse şarkımızıı söyleyelimm haydii hepberaberrDDDDD
aklın varsa evlenmeeeeeeeeeee!!!
geçliğini tüketmeeeeeeeeeeeee!!!
biri gelir biri giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
hayatını yaşaaaaa sendeeeeeeeeee!!!!
teşekkürler kızlar,gümüş rengi bir fon perde ve grili siyahlı beyazlı halı alayım diyorum nasıl olur ki?
ben warımm :):)
benm mutfak kırmızı cnm su ısıtıcım fln kırmızı.masa örtüm kırmızı :) halımı we tüllerimi henüz almadım ama onlarda kırmızı olmasın dimi :)
yatak odası halısı için hakiki koyun yününden halılar waar.385e buldum.harika.koku yapmayan.bide yumuşacık.ben ondan almayı düşünüyrm.
perdeler içinde store perde yaptrmıcam kiracı olucam çünkü :)
bende perde için yardım isticem
nasıl perdeler yaptırıosunz yada yaptırıcaksınız?
eşyalarını çok beğendim canım... bence de gümüş rengi ile çok hoş olur.. ama bence çok koyu olmasın tonu.. güzel günlerde kullan..
kırmızı hoş olur canım.. masa örtüsü nasıl bi şey aldın? ben de yeşil tonları düşünüyorum mutfakta ama kararsızım.. bende lojmanda oturcam ama güneşlik yerine stor yaptırcam tüm odalara.. küçük odamın tülünü de katlamalı tül düşünüyorum... salon için uzun sade bi tül ve yan kanat düşünüyorum ama bende onun renginde kararsızım..
benim mutfak dolapları da siyah beyaz,herşeyimiz de siyah beyaz ya,kırmızılı bir halı alayım diyorum ben de
cnm cotton boxdan aldım masa örtüsünü.25lira :)
Eki Görüntüle 155529
bunun kırmızısı :)
perdelerdende salon perdesini bende senin gibi düşünüyrm.
örtü çok hoş canım.. yeşil rengi var mıydı? :))) sadece masa örtüsü mü? yoksa sandalye minderi gibi parçaları var mı? ben öyle bi şey arıyorum aslında....
war cnm yeşilide :) ama minderleri yok.runner we masa örtüsü..fiyatıda uygun.kumaşı çok güzel.tawsiye ederim
hoşgeldin aramıza canım... hayırlı olsun şimdiden.. kesin tarih ne zaman? ee senin hazırlıklar ne alemde?
hoşbulduk teşekkür ederim..13 temmuz da düğünümüz inşallah..kendi çapımda hazırlanıyorum işte burdan da takip ediyorum ne aldınız ona göre eksikleri tamamlamaya çalışıyorum ama eksik hiç bitmiyoo :)
senin düğün zamanı ben 10 günlük evli olacam inşallah :)) eksikler hiç bitmez canım.. hatta evlendikten sonra da bitmiyo diyorlar :)))) artık elimizden geldiği kadar tamamlamaya çalışacağız canım.. hepimize kolay gelsin..