2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

bu arada bende öğretmenim Seldacım... senin branş ne? benim Türkçe.. yeni atanmasın herhalde.. tayin bekleyeceğini yazmıştında... ben epey eskidim. onun için yazın tayin isteyecem.. kadroluda olduğum için sorun yok... senin durumun zor ama sayılı gün geçer tabii güzelim.. benim abimle yengem aynı durumda 2 yıl ayrı kaldılar.. bi de 3 yaşında çocuk ortada düşün yani.. inşallah sizin kolayca olur canım.. görüşürüz...

aaaa meslekdaşım :) ben ingilizce öğretmeniyim evet daha çiçeği burnunda öğretmen sayılırım

pardon meslektaş olacak :) :26::26::26:

Kızlar çok yorgunum benim çeyizler tamamdır bitti

iç çamaşırı,çorap,terlik alınacak işte onlar basit iş

bugün alışverişteydim mikser,blendır,nevresim ve pike takımı aldım yine

bu arada beyaz eşyalarınız hangi marka ben bosch almayı planlıyorum ama

ben beko aldım,servis ağı daha geniş ve Türk malı diye :)

ya neden bizim sohbetimiz kısa kısaa :) ewleniceklerin açtığı her topik sayfalar dolusu biz daha 50 sayfa yapmışız :) olmuo amaa :)

eşyalarınızı aldınızmı.beyaz eşyalarıızı aldınızmı?
beyaz eşyada öneride bulunun bende henüz fırınımı almadım
ew eşyalarımız tamam
ben oturma odası fln yapmıcam sonra ailemiz genişleyince yapıcam :):)
yatak odası(yatağın altından we gardıroptan ışıklar saçılıo:) bide yatak başlıkları ışıklı:) ):93::17:
salon takımı
masalar sandalyeler
bide ünitee ( her bi tarafı ışıklı :)
tüm eşyaların beyaz,bembeyaz aldm.lake..umarım pişman olmam :97:
toplam 9,500 ankaradan amasyaya nakliyat we montaj içinde.
serwis sehpası we orta sehpada hediyem :):)

çeyizdede pike takımım,battaiyemi alamadım henüz.

özet bu bende :)
bide ankarada ewlenicek arkadaşlar warmı acebaa :80:

canım hayırlı olsun eşyaların bu arada bende bemmbeyazz istiyorum inşallah gönlüme göre olurr

fiyatı da çok iyi almışsınız

benim de 14 temmuz olacak galiba kına,tam karar veremedim ama yapsam mı yapmasam mı diye

yap bence canım içinde kalmasın ben bile ne yapmıycam dediyse nişandan beri yaptım adetleri yeterkii içimde kalmasın diye
merhaba kızlar.. üç gündür yoktum ortalarda... nişanlım geldi de yanıma :))) uzaklık çok zor gerçekten ben 2,3 haftada bile çok özlüyorum... gelince de gitmesi çok zor oluyo... üç gündür birlikteydik, güzel bir hafta sonu geçirdik.. şimdi kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum... telefon ve msn yetmiyor tabi... az önce yorumlarınızı okudum.. öok uzakta olanlar varmış.. Allah sabır versin hepimize...
bu arada Gizz canım benim kına da 2 temmuz... kınamı küçük bi kafede yapacaz... düğün daha kapsamlı olacağı için yeter dedik.. fikir isteyen arkadaşlar olmuş bence kandil gecesi kına yapmak pek hoş olmaz.. tabii son karar kişiye ait :))))

Canım Allah kavuştursun inşallah bu günlerde geçicek kavuşucaz temelli inşallah üzme kendini

ooo işleri epey ilerletmişsin canım... hepsini yükle bi bakalım bizde... mikser ne marka nasıl? bende ona karar veremedim henüz... biz de beyaz eşyamızı beko aldık.. inox hepsi.. güzel günlerde kullan canım cicilerini...

ooo işleri epey ilerletmişsin canım... hepsini yükle bi bakalım bizde... mikser ne marka nasıl? bende ona karar veremedim henüz... biz de beyaz eşyamızı beko aldık.. inox hepsi.. güzel günlerde kullan canım cicilerini...

bi kısmı albümümde var arkadaşlarıma açık ama :) ekleyelim birbirimizi
bu sayfayada ekliycem

mikser king'in blendırda blue house

onları ekliyim yarın sabaha
bazılarını kutuladım ama ekliycem hem albüme hemde buraya

ne zormuş bu çeyiz işleri :77:

Canım Allah kavuştursun inşallah bu günlerde geçicek kavuşucaz temelli inşallah üzme kendini[/I][/QUOTE]

sağol canım... hem gelmesini çok istiyorum hem gidince çok üzülüyorum zor durum ya :(((( ama dediğin gibi az kaldı bitecek hasret inşallah.. Allah hepimizi sevdiğimize hayırlısıyla kavuştursun..

bi kısmı albümümde var arkadaşlarıma açık ama :) ekleyelim birbirimizi
bu sayfayada ekliycem

mikser king'in blendırda blue house

onları ekliyim yarın sabaha
bazılarını kutuladım ama ekliycem hem albüme hemde buraya

ne zormuş bu çeyiz işleri :77:

bekliyoruz canım... cidden zor işler bu işler :)))) ama kullanma kısmı çok zevkli olacak inşallah :))) bizde mutfak masası baktık hafta sonu nişamlımla. al, al bitmiyo ki eksikler :))

Canım Allah kavuştursun inşallah bu günlerde geçicek kavuşucaz temelli inşallah üzme kendini[/I]

sağol canım... hem gelmesini çok istiyorum hem gidince çok üzülüyorum zor durum ya :(((( ama dediğin gibi az kaldı bitecek hasret inşallah.. Allah hepimizi sevdiğimize hayırlısıyla kavuştursun..[/QUOTE]

Amin canım bende aynı senin gibi oluyorum 2-3 gün kendime gelemiyorum sonra toparlanıyorum güzel şeyler düşünmeye bak sen iyi ol o da iyi olur

zamanla hepsi geçecek

ben de birkaç çeyizim albüm yaptım kızlaarr :)

ohh ohh kizlar iyisiziniz...hepinizin esyalariii hayirlii ugurluu olsuun...güzel günlerde kullanin...been daha bisiiciiikler almadiim bakmiyoooz bile...hahahaha... =)

benim kinam 25.06 ve 23.temmuz =)...yeterincee dökdürceem...ooooOOOOOhhhh =)

canım kınan 25.06 da olucak dimii yanlış olmasın nerdeyse 1 ay sonra düğün öyle mi

tamam canım :)

Günaydın kızlarr çok soğuk hava dimiii

güzel gelinlerimizzz uğrayın sayfamıza :71:

ya neden bizim sohbetimiz kısa kısaa :) ewleniceklerin açtığı her topik sayfalar dolusu biz daha 50 sayfa yapmışız :) olmuo amaa :)

eşyalarınızı aldınızmı.beyaz eşyalarıızı aldınızmı?
beyaz eşyada öneride bulunun bende henüz fırınımı almadım
ew eşyalarımız tamam
ben oturma odası fln yapmıcam sonra ailemiz genişleyince yapıcam :):)
yatak odası(yatağın altından we gardıroptan ışıklar saçılıo:) bide yatak başlıkları ışıklı:) ):93::17:
salon takımı
masalar sandalyeler
bide ünitee ( her bi tarafı ışıklı :)
tüm eşyaların beyaz,bembeyaz aldm.lake..umarım pişman olmam :97:
toplam 9,500 ankaradan amasyaya nakliyat we montaj içinde.
serwis sehpası we orta sehpada hediyem :):)

çeyizdede pike takımım,battaiyemi alamadım henüz.

özet bu bende :)
bide ankarada ewlenicek arkadaşlar warmı acebaa :80:

heeeyyyy!!! :):)
güle güle kullan.. gönlüne göre olduysa bence gerisi boş :)
biz de evimizi tuttuk.. mobilyalarımızı aldık ama henüz gelmedi evimize. bu hafta temizliğini yaptırıcaz. sonraki hafta mobilyalar gelicek. sonra da alıp alıp eve yerleştiricem..

bu arada mob,lyalarının resimlerini isteriiiiizzzzzzz:27:

canlarm morallerim çok bozuk sormayın 4-5 güdür steye giremiyorum çıldırcam yaa.sırf size haber vermek için nişanlımın dükkanına geldim bu karda.sitede virüs uyarısı veriyoraçılmıyor bi türlü kızlar yaa:S napcam bilmiyorum eğer buğünde giremsse yarın yada yarından sonras artık formast attırıcam.haberiniz olsuun kızlar yane sizleri unutmadım aksine yazamadığım için çok kötü hissediyorum:( en kısa zamanda görüşmek üzere öpüldünüzhepiniz!!!

canlarm morallerim çok bozuk sormayın 4-5 güdür steye giremiyorum çıldırcam yaa.sırf size haber vermek için nişanlımın dükkanına geldim bu karda.sitede virüs uyarısı veriyoraçılmıyor bi türlü kızlar yaa:S napcam bilmiyorum eğer buğünde giremsse yarın yada yarından sonras artık formast attırıcam.haberiniz olsuun kızlar yane sizleri unutmadım aksine yazamadığım için çok kötü hissediyorum:( en kısa zamanda görüşmek üzere öpüldünüzhepiniz!!!

Canım benim ya aklımdasın valla neden gelmiyor acaba bu kız dedim

iyi olda mühim değil

format istiyor sanırım pc

kendine iyi bak,düzelince pc bekliyoruz yine :54:

Back