bu arada bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var ..
şimdi bizim buralarda düğünden yaklaşık 2 hafta önce "çeyiz taşıma" diye bir uygulama var. yani kızın anne evinden belirli çeyizler alınıyor gelinin yeni evine taşınıyor. sonra oraya gelenler kafalarına göre eşyaları yerleştiriyorlar senin evine :S sonra orada onlara yemek yediriyor kız tarafı filan. yani bu arada eve gelenler kız tarafının ve erkek tarafının yakınları..
ama benim anne evimle yeni evim arasında yaklaşık 1 saatlik bir mesafe var ve o kadar insanı oraya taşımak çok saçma geliyor. hem uygulama da pek garip gibi.. yani sırf içimde kalmasın diye yapsam mı diyorum ama evin cılkı çıkıyor. daha sen yemek yemeden başkaları yiyor evini kullanıyor. her çekmeceni açıyor kurcalıyor , bakıyor..
ne dersiniz? yapmasam mı?
ablam da yapmayalım kalmadı artık o adet dio..
siz ne dersiniz?
Sen bilirsin ama bence sadece çok yakınlarınla git.Davul zurna olmasına da gerek yok.Yakınların olduğu için daha çok eğlenebilirsin çeyizini yerleştirirken.Hem seninde dediğin gibi bir sürü kişi açıcak dolaplarını bakıcak.Evde okadar kalabalık yiyilip içilicek evi tekrar temizlemen gerekecek:)Ayrıca herkes kafasına göre yerleştireceği için düğünden sonra sen kendine göre yerleştireceksin sana iş çıkacak.Benimde evleneceğim yerle kendi evim arasında 1 saate yakın yol var bende onun için çok yakınlarımı götürürüm yanımda,oda 5-6 kişiyi geçmez.Böyle birşeyin içinde kalacağınıda düşünmüyorum ama tabi karar senin
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)