2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba kesinlikle sezeryan önermiyorum ne olur mecbur kalmadıkca kıymayın kendinize ben hala kalkamadım yataktan

merhaba kızlar

sızarak suyum gelmeye başladı

Belki giremem diye hemen haber vereyim dedim

Dualarınızı eksik etmeyin
Ay canımm hadi hayırlısıyla al bebişini kucağına bir nefeste...GÖZÜMÜZ AYDIN hadi bakalım geliyor topiğimizin nazlı bebeği de sonunda demek:))
kızlar merhaba kesinlikle sezeryan önermiyorum ne olur mecbur kalmadıkca kıymayın kendinize ben hala kalkamadım yataktan

Ben de önermiyorum ama mecburen sezeryan olacağım ben..Sen epidural mi olmuştun canım ?Bir de kaç gün oldu olalı??

tatlım ne oldu sana ya bende sezeryan oldum ama 3 gunde
kalktım ayaga ki ben elimi yanlıslıkla bi yere vursam kırıldı die
ortalıkda dolasan canı kıymetli biri olarak dikiş yerlerin mi
agrı yapıyor:44:

merhaba tombiklerrr
nasılsınızz. biz iyiyiz çok şükür kaşıntılar dışında.
çarşamba doktora gidicezz.
dün bi isim buldum: asil. nasıl sizce? kerem mi güsel asil mi?
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Merhaba canım. Geçen aylarda doğum yapan bir arkadaş oğluna Asil adını koydu. O ana kadar hiç duymadığım bir isimdi. Ben daha önce de kerem'den yana oyumu koymuştum, şimdi de öyle. Ama asıl önemli olan senin hangi ismi istediğin..

hazırlayıcısı buysa gerçeği nasıl olcak acep :26:

Di mi :)))) Yandık :))))

Teşekkürler canım, aynen öyle. Daha henüz herşey hazır değil ama her geçen gün yol katediyoruz :KK6: Özel mesaj bile alamıyordum bi ara, fotoğraf ekleme engelim yoksa mutlaka paylaşırım sizlerle :KK8:

Bekliyoruz o zaman :))))

merhaba kızlar

sızarak suyum gelmeye başladı

Belki giremem diye hemen haber vereyim dedim

Dualarınızı eksik etmeyin

Canım, suyunun sızarak geldiğini nasıl anladın? İyi haberlerini bekliyoruz.

iyi olduğuna sevindim cnm. valla benim kaşıntılar çok fena oldu kollar bacaklarım kaşımaktan yara yaptım. doktora da gittim ama ilaçların faydası olmadı. ilaçları bırakmıştım şimdi onlara başladım tekrar belki ii gelir:) öle işte idare edioruz. 39 hafta doldu ama hala beklioz. genelde benim de tanıdığım keremler ii oluo. bakalım artık hayırlısıyla gelsin de. sen ne koycaksın

ben yaklaşık 2 aydır çekiyorum o kaşıntıları ilacı arada içmedim belki geçmiştir diye ama aynene geri geld 2. gün. artık 1 gün bile unutsam çok fena kaşınıyorum inşallah doğumdan sonra geçer...

ben yaklaşık 2 aydır çekiyorum o kaşıntıları ilacı arada içmedim belki geçmiştir diye ama aynene geri geld 2. gün. artık 1 gün bile unutsam çok fena kaşınıyorum inşallah doğumdan sonra geçer...

hangi ilacı unuttuğunda oluorcnm? demir hapı gibi gelio bana

hoşbulduk canım nasılsın oof daha ii gibi
ama yarası kotu bakalım inş.ii olacak:KK34:

inşallah canım cabucak iyileşir ateş felan yapmasında minik paşaya gerisi önemli değil :KK69:

Hadi gör bebişini gel bakalım sen de.:KK4:Sor tabi canım kafana takılan her şeyi tek tek sor bi tereddüdün kalmasın.Normal doğurmayı çok istiyorum aslında eşime de söyledim o da doktorla konuşalıum demişti en son.Doktorumuz ilkinde de sorun olduğu için hiç riske atmaya gerek yok diye düşünüyor.O da en az bizim kadar korkuyor bebeğe bir şey olmasından .O öyle deyince eşim de ikna oldu, benim açıkçası çekeceğim acı pek umurumda değil o yüzden sezeyan benim için şu an daha zor gözükse de bebeğim için sezeryana karar verdim.24. haftamdan beri 2 cm açıklığım var zaten benim doğursam kolay olur diye tahmin ediyorum ama hayırlısı olsun inşallah.Zaten her iki doğumu birden topikte tek yapan japones galiba o yüzden onun fikirleri önemli gerçekten.O da normal diyor dediğin gibi.Normal yapabilecek arkadaşlar şanslı bence..

İyi yapmışsınız tatlım son günleri değerlendirmek lazım ..:KK4:romanticaya mı gittiniz yoksa romantik romantik...:KK69::KK19:Dün bi arkadaş kahvaltıya çağırmıştı bizi biz de ona gittik gidiş o gidiş...Çağırdığına pişman olmuştur kesin sabah 10da gittik gece 10 da geldik...:KK1:1000 parçalık bi puzzla'ı varmış ona taktık kafayı baya eğlenceli bir şey onu yapmaya çalıştık bütün gün 4 kişi:))Ona başlamasaydık birlikte Fethi Paşa korusuna gidelim diyecektim ama akşam oluverdi başına oturunca..Bugün biz de alacağız doğuma kadar oyalar beni en azından vakit hızlı geçmiş
olur..Tavsiye ederim herkese..
canım...

canım iyi yapmışsınız ama puzzle olayı sabır işi panik atak gelirr baaaa onunla uğraşırken hepsini kesinlikle bitirip tamamlayamam :)) doktora gittik canım hanım kzın yüzü kanala paralel olduğu için basık gibiydi pak göremedik...neyse ama az kaldı zaten ... bu arada bomba haber hocayla uzun uzun konuşma neticesinde sezeryan olmaya karar verdim :))) ayın 20 sine hisar hastanesinden randevu aldı hoca.. ama pazartesi günü yine gidicez kontrole yani baaa kibarca Sen yarım akıllısın haftaya gel eğer hala aynı fikirde olursan çarmabaya bebeği alırız demeye getirdi :)))))))))))))

merhaba tombiklerrr
nasılsınızz. biz iyiyiz çok şükür kaşıntılar dışında.
çarşamba doktora gidicezz.
dün bi isim buldum: asil. nasıl sizce? kerem mi güsel asil mi?
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

canım bence asil çok alay konusu olabilir ... o yüzden sen keremde karar kıl :)

Ay canımm hadi hayırlısıyla al bebişini kucağına bir nefeste...GÖZÜMÜZ AYDIN hadi bakalım geliyor topiğimizin nazlı bebeği de sonunda demek:))

Ben de önermiyorum ama mecburen sezeryan olacağım ben..Sen epidural mi olmuştun canım ?Bir de kaç gün oldu olalı??

evet canım ben epidural normalle başladım epidural sezeryanle sonuclandırılan doğumum oldu Rabbime hamdolsun kızım geldi:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Tebrikler canım. Ayça'cığını kucağına sağlıkla almışsın, hep birlikte sağlıkla olun inşallah. Sen de normal doğumun nekahat dönemi kolaylığını yaşamışsın. Epidural aldın mı? Aldıysan gene de canın bu kadar acıdı mı?

Sağol Canım allah herkesi evlat sahibi yapsın :) yok canım epidural almadım suni sancı dışında işte herşey normal. Ama ikinci doğumum için kesinlikle epidural düşünüyorum :)

Allah bağışlasın. süt durumun nasıl canım?

sütüm hemen gelmedi malsef..ama sürekli emziriyorum gelmesede..g.uçlarım çook fena acıyo artık kendimi sıkarak emziriyorumm..yavaş yavaş az da olsa gelmeye başladı..3.günde anca gelio işte..ama acıları geçiremiyorum,o kadar da krem sürüyorum her yolu deniyorum ama yok malsef..:KK43:

Slm kızlar ben bebeğin göbeğine babusol sıkıyorum daha sonra gazlı bezle sarıyorum doğrumu yapıyorum?Gazlı bezi sadece kurulamak için mikullanacağım yoksa...Birde çok sıcak kundak falan yapmıyorum kısa kollu çıt çıt bady ile ile tutuyorum ayağı soğuk olunca çorap geçiriyorum..Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum...Bu sitenin çok faydası oluyor etrafta soracak kimse yok bir de yıkamaya hala korkuyorum siliyorum sadece...

sütüm hemen gelmedi malsef..ama sürekli emziriyorum gelmesede..g.uçlarım çook fena acıyo artık kendimi sıkarak emziriyorumm..yavaş yavaş az da olsa gelmeye başladı..3.günde anca gelio işte..ama acıları geçiremiyorum,o kadar da krem sürüyorum her yolu deniyorum ama yok malsef..:KK43:

Göğüs kalkanı al acil aventin var onu tak sürekli hiç birşeyin kalmaz ben de 3 gun acıdan oldum japoes sağolsun söyledide rahat ettim almıştım bebek ordan biberon gibi içicek zannediyordum saflık işte meğer kıyafet değmesin diyeymiş o göğüs kalkanları... ağız denen sıvı geliyor ilk zaten çok dikkatli bakmadığın sürece farketmezsin bir de humana still tea var eczaneden al çok süt yapıyor...Bir haftaya göğüslerinden şığır şıpır akar inşallah

inşallah canım cabucak iyileşir ateş felan yapmasında minik paşaya gerisi önemli değil :KK69:

canım iyi yapmışsınız ama puzzle olayı sabır işi panik atak gelirr baaaa onunla uğraşırken hepsini kesinlikle bitirip tamamlayamam :)) doktora gittik canım hanım kzın yüzü kanala paralel olduğu için basık gibiydi pak göremedik...neyse ama az kaldı zaten ... bu arada bomba haber hocayla uzun uzun konuşma neticesinde sezeryan olmaya karar verdim :))) ayın 20 sine hisar hastanesinden randevu aldı hoca.. ama pazartesi günü yine gidicez kontrole yani baaa kibarca Sen yarım akıllısın haftaya gel eğer hala aynı fikirde olursan çarmabaya bebeği alırız demeye getirdi :)))))))))))))

canım bence asil çok alay konusu olabilir ... o yüzden sen keremde karar kıl :)

Demek şimdi de sezeryan.:)))Bana sen bu gidişle ameliyat masasında tam kesiyi atacaklarken "vazgeçtim ben normal doğuracağım" deyip masadan kalkacaksın gibime geliyor.:KK1:Hayırlısı neyse o olsun canım zaten 20sine kadar sancın gelirse yine normali bi denersin sanırım.Yok öyle demek istememiştir de hadi kararsız diyelim biz..:97:Her hal ü karda doğumlarımıza çok az kaldı eşimi de bi heyecan sardı:))Bugün arkadaşlar vardı bizde aşağı kafeye indik biraz beni gören kadınlardan biri diyor ah yavruuum Allah kurtarsın seni:))Karnım baya büyüdü aşağı indi gören arabalar bile yol veriyo bana artık tam bi gergedan oldum cidden...:KK1:Geçen 5-6 yaşlarında bir çocuk da yanımdan geçerken karnımı tuttu sevdi şok oldum kaldım öyle..:KK52:hamilelik zor ama güzel yanları da var böyle.....:86:

Canım ağrı kesicilerini içiyormusun bir de ben gecen hastaneye gittim ne zaman sağa sola yatarım dedim kadın hemen yatarsın biraz kendine güvenmenle alakalı dedi akşam korka korka denedim oldu yüzüstü yatmaya daha cesaret edemedim ama ...kendine güven kalkarsın eminim ki bana 13 saat adım attıramadılar...Odadan herkesi çıkarıp öyle denemiştim 2 dk çıkmassam gelin demiştim.. yurudukçe yurudukçe kendime geldim...Kendine guven yapabilirsin ha gayret canım...

Kızlar sezeryan olanlara spinali öneriyorum genel anesteziden uyanınca ağrı çok şiddetli oluyormuş...Ben çok rahat bir operasyon geçirdim ki kesinlikle genel anestezi diye gittim bebek narkoz almıyor bu yöntemle dediklerinde orada karar verdim bir de 12 saat önceden kesinlikle su bile içmeyin mide çok bulanıyor operasyonda Allah tan boştu midem sadece böğürdüm:)

Demek şimdi de sezeryan.:)))Bana sen bu gidişle ameliyat masasında tam kesiyi atacaklarken "vazgeçtim ben normal doğuracağım" deyip masadan kalkacaksın gibime geliyor.:KK1:Hayırlısı neyse o olsun canım zaten 20sine kadar sancın gelirse yine normali bi denersin sanırım.Yok öyle demek istememiştir de hadi kararsız diyelim biz..:97:Her hal ü karda doğumlarımıza çok az kaldı eşimi de bi heyecan sardı:))Bugün arkadaşlar vardı bizde aşağı kafeye indik biraz beni gören kadınlardan biri diyor ah yavruuum Allah kurtarsın seni:))Karnım baya büyüdü aşağı indi gören arabalar bile yol veriyo bana artık tam bi gergedan oldum cidden...:KK1:Geçen 5-6 yaşlarında bir çocuk da yanımdan geçerken karnımı tuttu sevdi şok oldum kaldım öyle..:KK52:hamilelik zor ama güzel yanları da var böyle.....:86:

günaydın canım:KK69: evet inşallah sancım gelirde bebiş küçükken normali bi denerim :) yoksa dediğin ihtimalde var :)) dün bana kimse yol vermedi ama yoksa ben onların bildiği hamilelerden değilmiyyim :KK53: sen nasılsın ilacı bıraktım sancım başladı demiştin ...umarım çok rahatsız etmiyordur... ben bu gece doğru düzgün uyuyamadım bacaklarımda çekilme oldu gene :KK43: kalktım duş aldım ...sonra miğdem yandı azcık bişeyler yedim oda kesmedi..sonra bi fomadin içtim yatakta sızmışım resmen..ama sabah 7.30 da ayaktaydım :KK53:

Kızlar sezeryan olanlara spinali öneriyorum genel anesteziden uyanınca ağrı çok şiddetli oluyormuş...Ben çok rahat bir operasyon geçirdim ki kesinlikle genel anestezi diye gittim bebek narkoz almıyor bu yöntemle dediklerinde orada karar verdim bir de 12 saat önceden kesinlikle su bile içmeyin mide çok bulanıyor operasyonda Allah tan boştu midem sadece böğürdüm:)

canım su bile içmeyin demen çok iyi olmuş ben bilmiyordum.. çok teşekkür ederim... ya bu sezeryan olayı tamamen kişiden kişiye değişiyor..yada hastane ve doktor çok öenmli çünkü biri korku filmi gibi anlatırken, diğeri güle oynaya anlatıyor... en güzeli kadarein akışına bırakıp izlemek :KK53:

X