- 5 Ağustos 2010
- 1.516
- 2
teşekkür ederimAllah bağışlasın canım...
semenya öncelikle seni kimseyi ayırmadan msjlara cevap yazmandan dolayı ayrıca tebrik ediyorumAllah bağışlasın canım,analı babalı büyütsün yavrunu.Ne güzel bir doğum yapmışsın,darısı başımıza.
dileklerine çok teşekkür ederim .. cümlemiz inş.
Canımmmmm çok şaşırdım ve de çok sevindim... Daha geçenlerde bebeğimizin kıyafetlerini yıkadığımızdan söz ediyorduk
Allah analı babalı büyütsün hayatım. Oğluşunun da ömrü uzun olsun inşallahhhh
Bende senin gibi epidural normal istiyorum. İnşallahhh bende senin gibi güle oynaya doğurdum geldim derim.
Arada gir ve kendinden haberdar et canım. Özelden de yaz muhakkak Öpüyorum seni canım
arinammmm vallaha benide şaşırttı benim yırtık necmi erken geldi ama iyiki de geldi
annesini fazlaca yorsada tatlı yorgunluk ...
japones ... superisi ... vuslat arkadaşlarımada dilekleri ve güzel yazıları için çok teşekkür ederim
umarım kimseyi atlamamışımdır bi de çok geç yazıyorum ama doğum yapanlar bana hak verecektir..
duşa bile giremiyorum ... şu düzensiz günleri bi atlatalım inş. sık gireceğim daha yazacak çokkk şeyler var
Allahım doğum yapmamış arkadaşlarıma kolaylık versin inş. ... doğum yapanlarada kolaylık versin lohusalık hamilelik ve doğum sürecinin en
dayanılmaz kısmıymış sancı bile yanında hafif kaldı
Allah yavrularımızı analı babalı büyütsün inş