2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

akşamınız ggüzel olsun kızlar....
tuğçeyi merak ettim bir bakayım dedim.
Hayırlısıyla doğumunu yapmış.
Tuğçem taze annem gözün aydın tatlım. Mis kokulu yavrunu bizim içinde kokla. Allah bahtını açık etsin.

Sezeryana gün alanlar olmuş hadi bakalım geri sayımınız başladı kızlar. günler geçmez şimdi size

Bizim kızda neredeyse gününü doldurdu ama gelmeye niyeti yok bakalım daha herhalde

ay evet ya senin baya az kaldı :) kızının yeri rahat sanırım canım :)

canım elevit multivitamin arkadaşında dediği gibi... ama sanada vermiş ya multivitamin ismi başka ama fonksiyonu aynıdır merak etme

Öyleymiş, sağol canım :KK1:

kız ilahi bi alemsin yanii :KK60:

Ben de şaşıyorum bazen kendime :KK64:

Bu arada, sanırım kayınvalidem de forumu takip ediyor :KK53:. Süt ürünlerini aklıma estikçe kullandığımı yazdım, dakikasına eşim elinde süt, yoğurt, tereyağı, çökelek poşetleriyle çıkageldi, kayınvalidem yollamış sağolsun :KK52:

Kızlar, bebeklerinize vereceğiniz isme karar verebildiniz mi? Biz ona da karar veremedik :KK5: Aklımızda Elif Nil veya Zeynep Nil var ama bilemiyoruz. Bazı kişiler rüyalarında görüyolarmış koyacakları isimleri, o da olmadı. Siz ne durumdasınız?

Kızlar, bebeklerinize vereceğiniz isme karar verebildiniz mi? Biz ona da karar veremedik :KK5: Aklımızda Elif Nil veya Zeynep Nil var ama bilemiyoruz. Bazı kişiler rüyalarında görüyolarmış koyacakları isimleri, o da olmadı. Siz ne durumdasınız?

of isim krizini bizde aşamadık halaa..:KK52:bi de annemler geldi herkes değişik bişi sölüo iice kafamız karıştı yaa..artık doğsun da ona göre karar vericezz hangisi yakışırsa onu koyucaz napalım..:KK50:

Canım kusura bakma sen bana da sormuştun ama şimdi görünce aklıma geldi cevap yazmadığım.:26:Biz Zeynep Neva düşünüyoruz kısmetse.:KK23:Sizin düşündüğünüz isimler de güzelmiş karar vermek zor gerçekten.

herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş :nazar::nazar:
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım :KK66::KK66:
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım :KK66::KK66:
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah bağışlasın canım...

Canım kusura bakma sen bana da sormuştun ama şimdi görünce aklıma geldi cevap yazmadığım.:26:Biz Zeynep Neva düşünüyoruz kısmetse.:KK23:Sizin düşündüğünüz isimler de güzelmiş karar vermek zor gerçekten.

Önemli değil canım, sen benim neler unuttuğumu bi bilsen :KK64: Zeyneplerimiz ortak çıktı bak :KK8: Kız çocuklarına isim bulmak gerçekten zor, gelişme olursa yazarsın ...

kızımın odasını sonunda hazırladım kızlar ve paylaştım :KK49:

Link verebilir misin? Ben KK'da sadece kendi yazdığım konuları bulabiliyorum, acemiyim hala :26:

of isim krizini bizde aşamadık halaa..:KK52:bi de annemler geldi herkes değişik bişi sölüo iice kafamız karıştı yaa..artık doğsun da ona göre karar vericezz hangisi yakışırsa onu koyucaz napalım..:KK50:

Bizde de her kafadan ayrı ses çıkıyor ama insanın hiçbişey içine sinmiyor. Bence sen de son dakikaya bırakma. En azından aklında 1-2 alternatif olsun aklında. Benim ilk aylarda içime erkek doğuyordu, ismini hazırlamıştım bile. Batın kesin, yanına da Tuğra veya başka bi isim düşünmüştük, kısmet kızımıza oldu ama ona hala karar veremedik :26:

ben de ismini arya koymaya karar verdim nasıl sizce bir de rüyamda rahmetli annemi gördüm gediz koy diyordu ama bana tuhaf geldi...Aklımda da yok değil gediz sizce nasıl?

yine uykusuz bir gecede sizlerle birlikteyim:p
bugün doktorumuza gittik. 2885 gr olmuş oğluşum:nazar: suyu filan iyi dedi doktor çok şükür. zaten çok su içiorum..
kaşıntılarım oluodu kollarım bacaklarımda netten bakmıştım karaciğerde bi bozukluktan ya da hamilelikten olabiliomuş. nitekiim doktor karaciğer değerlerime baktı. çok şükür bişi çıkmadı.
hemoroid olmuştum onun içinde başka doktora gittim ilaçlar krem filan verdi. dolaşım bozukluğundan baskıdan olabiliomuş.
nts miz de çekildi. çok şükür normalmiş.
çatıya göree doğuma bakarıs demişti. dedim ne zaman yaparsınız çatı muayenesini 39. hafta dedi. erken yaparsak doğum sancısı çekersin dedi. o zamana kadar bakalım doğurcakm ıyım. umarım normal olurumm.:26:
bi de gitmişken hemşireden rica ettim doğumhaneye baktım. bişi yokmuş ya ben dahakorkunç bi yer hayal etmiştim. normal bi oda sadece bacakları koyuyon:KK53:
bi de 1 kilo vermişim 2 hafta öncesine göre. aferin dedi:p doktorlar da kiloya gıcık.
kan verirken fenalaşıodum nerdeyse ter boşandı filan kötü oldum. ama bayılmadım Allah tan.
bu arada sonunda çocuğun odasını temizledim eşyalarını yerleştirdim. çantası da hemen hemen hazır.
aman amma çok yazdım benden bu kadarr

bugün doktorumuza gittik. 2885 gr olmuş oğluşum:nazar: suyu filan iyi dedi doktor çok şükür. zaten çok su içiorum..
kaşıntılarım oluodu kollarım bacaklarımda netten bakmıştım karaciğerde bi bozukluktan ya da hamilelikten olabiliomuş. nitekiim doktor karaciğer değerlerime baktı. çok şükür bişi çıkmadı.
hemoroid olmuştum onun içinde başka doktora gittim ilaçlar krem filan verdi. dolaşım bozukluğundan baskıdan olabiliomuş.
çatıya göree doğuma bakarıs demişti. dedim ne zaman yaparsınız çatı muayenesini 39. hafta dedi. erken yaparsak doğum sancısı çekersin dedi. o zamana kadar bakalım doğurcakm ıyım. umarım normal olurumm.:26:
bi de gitmişken hemşireden rica ettim doğumhaneye baktım. bişi yokmuş ya ben dahakorkunç bi yer hayal etmiştim. normal bi oda sadece bacakları koyuyon:KK53:
bi de 1 kilo vermişim 2 hafta öncesine göre. aferin dedi:p doktorlar da kiloya gıcık.
kan verirken fenalaşıodum nerdeyse ter boşandı filan kötü oldum. ama bayılmadım Allah tan.
bu arada sonunda çocuğun odasını temizledim eşyalarını yerleştirdim. çantası da hemen hemen hazır.

bir diğer uykusuzdan da selamlar..
maaşallah canım oğluşuna,bende de 2 haftadır kaşıntı var.ayaklarda ve ellerde.geçen hafta yağı ve tuzu kestim,bu hafta ellerdeki kaşıntı bitti,ayaklarda da geceleri oluyor.uyutmuyor ama buna da şükür diyorum çünkü önceki haftalarda gece gündüz kaşınıyordum ve benim de testler normal çıkmıştı. Hemoroid de çok zordur geçmiş olsun canım,onu daha yaşamadım çok şükür. İnşallah doğumun da gönlüne göre olur.
Kan verirken kapatıyorum gözlerimi,hiç bakmıyorum daha kolay oluyor.

Allah bağışlasın canım,analı babalı büyütsün yavrunu.Ne güzel bir doğum yapmışsın,darısı başımıza.

gece uyku tutmayanlardan da biri benim kizlar ya o kadar kotu oluorumki tarif edemedigim bir tuaflik var uzerimde nereye donsem ne yapsam gecmio rahat edemiorum dun gece 4 bucukta namazi kilip yattim onceki gecede ona keza ayni ondada uzun sure uyuyamadim gozumden uyku akio ama delirecem uyuyamiorum kiziminda masallahi var kaburgami kirmaya calisio herhalde ayaklariyla hic durmuo oglumda hic boyle seler olmamisti harul hurul uyuyodumm artik cildirmak uzereyim bir haftadir boyle oldum yahuu millet dogum zamani yaklasinca uykucu olurlarmis bende tam tersine zombii oldum doguracammi nedirr ayyy insllh biran once sag saglim dogum yaparimda rahat bir yatisa gecerim soyle rahatcana yatmayi ozledim rabbim hepinize saglikli sihhatli kuzularinizi kucaginiza almayi nasip eylesinn banada insllh...

aynen öle olacak ama benim kızımın daha kücüklüğünden beri kıskanmama olayı var hani kücük bi bebek alsam kucagıma oda benle severdi ben cok gördüm annesi baska bi bebek aldıgında huysuzluk yapıp annesinin kucadından bebek indirdigini şükür bakalım belli de olmaz bu işler :KK70::90::90:
Iyi o zaman bak hic sikinti cekmezsin. Benim oglan yuzunden tetikteyim valla.

Canım bu bıngıldak hatırlatması iyi oldu meraklıdır benim kızım şimdi merakından bastırır falan Allah korusun.

İnşallah senin gibi sakin olabilirim bende.
Aman imamin dedigini yap yaptigini yapma :KK1: Sakinim diyorsam size kibar goruneyim diye :KK66: Sen gel bir de evde gor beni. Valla bagira bagira ses tellerim acildi, mezzo soprano cikiyor sesim artik :KK62:

:KK1::KK1::KK1:çok hoşsun valla, o an açıklama falan aklımıza gelir mi acaba.amaaan onlar neler görüyorlar,bidaha zaten kolay kolay görmeyiz yüzlerini.Ben her gidişimde çıkanları alıp gidiyorum ama artık çok zor geliyor.tertemiz olmuyor,napalım.Keşke Çinde yaşasaydık biz de,temiz olan garip geliyormuş onlara.

face den de yazdım ama geçmiş olsun canım,Allah analı babalı büyütsün oğluşunu.Çok güzel fotoğraflarınız,Ömer Deha da çok yakışıklı maaşallah.3700 gr ama küçük görünüyor,bizimkiler daha küçük nasıl tutucaz,dokunucaz diye düşünmeye başaladım.

Pelincim burdayken,seni de tebrik ederim,ne güzel aldın yavrunu kucağına,darısı başımıza.Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün Mertciğii.dikkat et kendine

Esraaayazdıklarını okudukça normal doğuma özeniyorum ama hala dönmedi benim keyifçi kızım. annen gelecekmiş, bebek için yolculuğun mahsuru yoksa sen de gelsene,Senacığı görürdük. Geçenlerde yazmıştım seninle ortak tanıdığımız varmış,Özge.Herekeli.Ona gitmiştim düğün fotoğraflarına bakarken bana kardeşini gösterdi, hamile imiş,onun düğününden 1 gün sonra doğurmuş galiba. kardeşin de maaşallah senin gibi güzel.Öp benim için minik prensesini.
Canim dur bakalim benimki de son anda dondu. Kasilmalar donduruyor sipalari. Yine de hayirlisi olsun, onemli olan saglikla kavusmak. Keske dedigin gibi annemle gelsem ama daha kizin nufus kagidi cikacak, Taa Turkiye'den gelecek. Sonra da pasaport cikacak. Mecbur beklemek zorundayim. Kismetse 14 agustosta izmitteyim :KK64:
Ozge kizkardesimin esinin kuzeni. Dedigin gibi Ozge'nin dugun gecesi suyu geldi kardesimin :KK1: Bizde aile adeti oldu dugunlerden sonra dogurmak, benimde oyle olmustu ya.. :KK66: Kardesim icin soyledigin iltifat icin tesekkur ederim :) Operim Senos'u yerine. Belki kismet olursa gorusuruz :KK34:

Canım benim nasılsın? :KK19: Sena kızın nasıl, büyüyordur meleğin ne güzel. Bizimkiler de gelse de sevsek yahu :KK69::KK69:

Valla canım bende senin gibi düşünüyorum. Belki saatlerce sancı çekeceğim; ama sonunda güzel olacak. O sancılar yerini güzel birşeye bırakacak.Acı eşiğim yüksek mi henüz tam idrak edemedim. Ama geçen NST'ye bağlandım sancılarım olmuş; ama farkında değilim. Belki de düşük sancılardır bilemiyorum. Ama doktorum dişin ağrıdında av vah dermisin dedi :KK70: Yok dedim :KK37: Dişçiye bağışıklık kazandım çünkü. Sadece acır diye kastığım zamanlar acıyor işte bir yerlerim :KK1: Yoksa öyle kolay kolay ah vah etmem ben; ama canım da tatlıdır hani. Ben doktorumun dediklerini dinleyeceğim ve başaracağım inşallah Allah'ın izniyle. :KK19:
Canim cok sagol bugun daha iyiyim. Senacik iyi, kilo aldirmaya calisiyorum. Gecen gidisimizde 150 gr almis gorunuyordu bayagi bir agladim. Ama isin ilginci kizim doyuyor ve buyuyor gibi. Nasil oldu 10 gunde o kadar aldi anlamadim. Hastanenin baska katinda tartilmisti ilk dogdugu gunlerde, bu sefer baska katindaki farkli bir tartida tartildi. Acaba diyorum iki tarti arasi fark mi vardi ki? Onumuzdeki sali bir kez daha tartilip kilo alimina bakilacak. Duruma gore belki de mama baslariz bilmiyorum. Oglum her ay 1 kilonun uzerinde alirdi, simdi neden boyle oldu anlamadim. Neyse bir dokun bin ah isit oldu sana da. Icimde sikinti var ya, sen sorunca dokuldum.
Eger her sey normal giderse agri esigin dusuk olursa bile korkma. Insan bir sekilde dayaniyor inan. Sonucu cok guzel gercekten. Dikisimin izi bile kalmadi simdi, o kadar rahaim ki anlatamam.

canım hızlı ve hareketli surekli bi telaş :KK1:
allah hepinize nasip etsin zamanında bizimki
biraz minik o yuzden memeyi kavramakda
zorluk cekiyoruz bi sıkıntım o cunku agrı
yapıyor gogus bebek huysuz oluyor:KK34:

amin canım inş.allah nasip etsin en yakın zamanda
ameliyat yerim yatıp kalkınca sızlıyordu ilk 3 gun ama
suan yok cıktıgım gun pansuman yaptılar su gecirmeyen
sprey sıktılar rahat rahat her gun banyomu yapıyorum
bisey yok yani orda bant yada gazlı bez falan:KK34:
yok canım sut de kararlıyım inş.olur oyle yapıyorum
2-3 saatte bir kaldırıyorum dr.gunu tam tamamlamadıgı
için hep uyur dedi ama sen kaldıracaksın dedi kıyamıyorum
da altını ac dedi hemsireler oyle yapıyorum boş mu dolu mu
veriyorum ama tutturana kadar ter basıyor yarın kontrol
var inş.almıstır biraz kiloda gerek kalmaz mamaya benim
2630 dogdu 2450 cıktı minik adamım:emir_bebek:
slm kızlaaaar tugcal yaptı mı dogum ya daha yeni girebildim
bebegin kontrolu vardı malesef biraz sarılık cıktı oglumda:KK50:

Canim silikon uclari denedin mi? Belki meme ucunu almasini kolaylastirir. Sezaryen kesimde benim de oyleydi. Sprey yara bandi vardi, cok rahat etmistim. Simdi bakiyorum da artik gorunmez olmus kesi yerim :KK64:Canim bebisini uyandirmaya kiy. 2 saatte bir ustunu soy ceryan yapmayan bir odada. Soyunca ancak uyaniyorlar. Gerekirse azicik mama ver, bir de gues isigina tut ciplak bir sekilde. Illa disariya cikmasi gerekmiyormus, camin ardindan da olur dedi hemsire bize.

hımm süpermiş... bende sorayım o zaman sprey olayını... ben bu arada pazar günü kadıköy şifayı gezdim anam isteiği paraya hiç değmeyecek bi hastane içi artık eskimişlikten kokuyo... odalarda bile gider kokusu var... ordan vazgeçtim.. hisar yada medikal park olacak hisar süper ama medikal parkın odalarını görmedim henüz... bu arada senin hastanede türkiyedeki en pahalı hastaneymiş doktorum söledi ... iyi bari dedim pelin rahat etmiştir öyleyse.canım herşey çok güzel olucak inşallah. akşam yatmadan papatya melisa çayı iç uyku yapar gevşetir... ben çok bunaşlınca içiyom :KK49:
Cok sasirdim kadikoy Sifa'nin haline. Ben 5 yil once orada dogurdum, superdi her sey. Demek bakimsiz artik. uzuldum acikcasi, cok iyi bir dogum hastanesiydi. Bu yaz oglumu asiya goturecegim insallah farkina varip toparlarlar. Yazik etmisler. Kizkardesim Gebze Hopkins'te yapmisti dogumunu, bir de oraya bak sana yakinsa. Muhtesem bir hastane orasi da.

Senin oglusun da kafa iriymis.:KK1: Gerci doktora sordum, "Oglan oldugu icin mi kafasi buyuk?" diye. "Hayir." dedi. Ama sanirim bu kadar erken bir haftada ileride bir bas gelisimi gordugu icin, sezaryen olabilecegini soyledi. Ben de bu yilin bebekleri hep erken geldigi icin telaslandim. Arkadaslarimin ve burdaki Temmuz annelerinin bebekleri 4, 3, 2 hafta erken geldi. Insan da haliyle, kendini hazirlamak istiyor sezaryen veya normal doguma. Hele benim gibi 8 aydir "normal dogum" turkusu cigirdiktan sonra...:44:
Canim benim yeter ki hastaligi olmasin. Oluruna birak hayirlisi olsun.

Canım benim sen lohusasın bebeğini kucağına alıp hadi teyzelere baybay yap kızım biz uyumaya gidiyoruz dersin olur biter.Kendin de gider yatarsın kızının yanında dinlenirsin alınmazlar merak etme sen normal zamanda öyle yapmıyordun ne de olsa değil mi...Üzme kendini canım sen kendi dinlenmene beslenmene bak gerçek arkadaşlarınsa alınmamaları lazım.Alınırlarsa da kendileri bilirler canım.Stres yapıyosun boşu boşuna sütün azalır dikkat et canım...
Keske dedigin gibi yapsaymisim. Isin kotusu annem surat yapti dun bu yuzden. Arkadaslarima kiziyormusum, belki ona da icten ice kiziyormusum da soylemiyormusum diye kurmus kurmus, paranoya yapmis. Halbuki anneme istedigimi rahatlikla soyluyorum ben. Her dakika kucagina verip gidiyorum, her isi ona yaptiriyorum. Herkes alinacak yer ariyor. Bari dan dan konussaydim da alinmaya degseydi. Aman kizlar siz rahat davranin benim gibi stres yapmayin. Insanin annesi de olsa kimseyi memnun etmek mumkun degil.

Canım, bak çok sinirlendim. Millet de ne görmemişmiş. 4 saat oturulur mu? Canım, kibarca uyar ya da kapıyı falan açma. Sana da yazık bebeğine de...
Sorma.. Bir dahakine yapacagimi biliyorum ben. Pazartesi bir arkadasim gelecekmis. Gelirken oglumu da getirecegim, oglunla oynarlar dedi hic sormadan. Ustelik cocuk daha yeni atesli hastaliktan kalkti. Isin tuhafi getireyim mi demiyor, getirecegim diyor. Sanmayin bu insanlar ilk kez bebek gormeye geliyorlar. Biri hastaneye iki kere geldi, bu da ikinci kez geliyor. Milletin cani sikiliyor gezmeye yer ariyor. Insan bir bekler 40' ciksin di mi? Sonra gelsinler istedikleri kadar.

slm kızlar geçmişe hiç bakmadım herkes iyidir umarım benim akdeniz anemisiyle ilgili tahlillerim bugün çıktı yarın doktora gösterecem değerlerim çok düşükmüş akdeniz anemisi olabilir yani ve çıkarsa kızımın sağlıklı olma ihtimali % miş çok kötüyüm :KK43::KK43:
Canim Allah korusun bebisini, insallah korktugun gibi cikmaz.

kizlar nasilsiniz.... uzun süreli bir hastane serüveninden stresten sonra cok sükür kuzumu kucagima alabildim... yüksek tansiyon ve preeklampsiden dolayi bebegim yeterince gelismini tamamlayamadigi icin sanci verilerek doguma hazirlandim.... ama o gün o vrilen sancilardan sonra bebegimin kalp atislari tehlikeye griince direk sezeryana alindim cok acil oldu... ben hala soktayim kizim biraz minik ama sükür saglikli vücut isisinda problem var sadece isisi cok düsük o yüzden 1 gün küvezde kaldi... 5 gün hastanede kaldik... bugün evimize geldik sükür simdilik hersey yolunda bende kuzumda iyiyiz.... darisi difer bekleyen annelerin basina, o kadar güzel bir duyguki kokusu rengi teni herseyi bambaska... kizim 36+3 te 2100 gr 44 cm olarak dogdu.... anne karninda daha cok bekletmek daha cok riske gireceginden erkenden alinmasi benimde icimi rahatlatti... simidlik sizlere haber vermek icin kisada olsa durumumuzu anatim ama dogum hikayemi detayli olarak yazicam.... sagolsun mecik arkadasimiz haber vermis dogumyaptigimi....
herkese kucak dolusu sevgiler, kizimda teyzelerini kucakliyor :)) :emir_bebek::emir_bebek:
Sen disarda kilo aldirirsin annesi, hic korkma. Carcabuk buyuyecek minislerimiz. Yeter ki sagliklari yerinde olsun.

kızlar bu sarılık hepimiz derdi olucak ilk haftalar
şekerli su ve sık sık bebeği doyurmak gerek diyolar...:44:
doyurmak tamamda şu şekerli su olayına giricek olan var mı?
Ben yapmadim ama iki damla sekerli sudan ne olacak ki? Bizler pirinc mamasiyla buyuduk, formul sutle bile degil.. Yine de turp gibiyiz :KK34:

Saglikla, neseyle buyusun bebegin, hayirli ugurlu olsun. Ne guzel, sen de rahat rahat dogurmussun. Iyi ki de denemisim diyorum ben de, Allah epiduralden razi olsun :KK1: Muthis bir deneyim degil mi?

Son düzenleme:
gece uyku tutmayanlardan da biri benim kizlar ya o kadar kotu oluorumki tarif edemedigim bir tuaflik var uzerimde nereye donsem ne yapsam gecmio rahat edemiorum dun gece 4 bucukta namazi kilip yattim onceki gecede ona keza ayni ondada uzun sure uyuyamadim gozumden uyku akio ama delirecem uyuyamiorum kiziminda masallahi var kaburgami kirmaya calisio herhalde ayaklariyla hic durmuo oglumda hic boyle seler olmamisti harul hurul uyuyodumm artik cildirmak uzereyim bir haftadir boyle oldum yahuu millet dogum zamani yaklasinca uykucu olurlarmis bende tam tersine zombii oldum doguracammi nedirr ayyy insllh biran once sag saglim dogum yaparimda rahat bir yatisa gecerim soyle rahatcana yatmayi ozledim rabbim hepinize saglikli sihhatli kuzularinizi kucaginiza almayi nasip eylesinn banada insllh...
Canim koltukta yari oturur vaziyette uyumayi denedin mi? Ben o sekilde cok rahat uyuyordum son zamanlarimda. Yatakta yatmak iskenceydi. Habire kacip kacip salon koltugunda uyuyordum. Zaten suyum da koltukta geldi :KK1:

günaydın kızlarr...dün annemin yanına gittim çok şükür ilerleme var diyor doktorlar rabbim şifasını verir işallah..akşamda yemekli misafirim vardı aman yarbbii 2 tane çocuk laftan anlamaz doğumumda nqpıcam bilemiyorum bile eltim hemde sürekli gidip gelecekler çocuk odamı sanırsam sürekli kilitli tutmak zorundayım off off:KK31::KK31::KK31::KK31:

bebişin sağlıklı maşallah canımm...hemoroid bende de var malsef..doğumda olabiliyomuş kendiliğinden çıkıyolarmış..doğumdan sora kurtulcz işala hepsinden..:KK52:
kan aldırırken ben bayılıorum ya stres oluyorum nedense ecel terleri döküyorum..son sefer de ben de kastım kendimi kolonya filan bayılmadım ama ter su oldum..
çatı muayenesi için daha erken zaten..n.doğum yaparsın işala canım onda bi sorun çıkmaz ...

günaydın kızlarr...dün annemin yanına gittim çok şükür ilerleme var diyor doktorlar rabbim şifasını verir işallah..akşamda yemekli misafirim vardı aman yarbbii 2 tane çocuk laftan anlamaz doğumumda nqpıcam bilemiyorum bile eltim hemde sürekli gidip gelecekler çocuk odamı sanırsam sürekli kilitli tutmak zorundayım off off:KK31::KK31::KK31::KK31:

gunaydın canım inş annen cok daha iyi olacak Rabbim yardımcısı olsun bu halde yemekli misafrde zor olmuştur sana biz de dün bebiş sevmeye gittik 2 yalık ben orda otururken bile yoruldum seni düşünemiyorum çocukluymuş bide

X