• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

hamd olsun daha oyle kıvrandıran agrılarım olmadı..pazartesı full batın fılmı cekılcek tas var mı dıe..benım genelde kasık agrılarım ve karın agrılarım cok fazla oluyor..gecelerı uyanyorum karın agrısından.senınde oyle mı pekı

benmde cok kasık agrım oluyordu hatta yürüyemiyorsum bile hep sızı şeklinde sağ tarafımda agrı oluordu kaç defa uykumdan o agrılarla uyandım dediğim gibi doktrum sürekli serum veriordu üzerine her gün zorunlu 2,5 3 lt su içmesse getirin bana faln diordu anneme evde sokakta elimde şişeyi eksik etmiyordum cnm şuanda iş yerinde masamda duruyor bardağım sürekli su içiyorum sende iç

merhaba kızlar hepinize bu ara yine halsizliğim başladı fazla takılamıyorum sizlere umarım hepiniz iyisinizdir.
Anladım canım.Ayyy bende senin kadar heyecanlıyım acaba kız mı gerçekten diye :))
Benimkide bu sefer söylemezse bende gidicem başka bir dr.aklıma koydum :))

Aynen canım bu randevudada öğrenemezsem başka doktora koşucam hemen sırf öğreneyim diye

Günaydınnnn
Kızlarrr merhaba
ay görüş günümü bekleyemedim antalyada meditalya diye bir hastane var oraya gittim
bebeişim kıpır kıpır bir türlü durmadı
dr herşey normal dedi ama cinsiyet için çok erken daha dedi:(
ayakları baya büyük boyu uzun olacak dedi:)

hmmm netten buldum şimdi enfeksiyon yada kesenin yukardan biryerlerden delinmesine bağlıymışşş ayyy inşallah basit bir enfeksiyondur kızlar4 e kadar nasıl zaman geçecek birde vajinal muayneyle anlaşılır diyor bu haftalarda sıkıntı değilmi zaten bende düşük tehlikesi de vardı allahım hayırlısıyla bir atlatsaydık şu sıkıntılarımızı ilk hamileliğim tüp bebekle 8 sene sonra bulduk bebişimizi hamileliğimin keyfini çıkartamadım hiçççç inşallah bebişime bişey olmasın da razıyım artık her şeye dua istiyorum akadaşlar

Korkma canım içini ferah tut dualarımız seninle

Evet yarın saat 10.30 da randevum var. Dua edin :) Eşime diyorum doktor göremezse yine başka doktora gideriz diyorum tamam diyor :)

heyecan dorukta desene :)

merhaba kızlar hepinize bu ara yine halsizliğim başladı fazla takılamıyorum sizlere umarım hepiniz iyisinizdir.

Aynen canım bu randevudada öğrenemezsem başka doktora koşucam hemen sırf öğreneyim diye

Geçmiş olsun canım bol bol meyve ye enerji versin sana
Bunların diğer yerindeki dr.larını gideriz artık.Zaten benim gezmediğim dr.kalmadı burada :))

kızlar süpürgenin fişini çektikten sonra fişte kalan elektik çarptı bebeğime bişey olmaz demi

Canım dikkat etsene olmamıştır canım içini ferak tut sen.

Günaydınnnn
Kızlarrr merhaba
ay görüş günümü bekleyemedim antalyada meditalya diye bir hastane var oraya gittim
bebeişim kıpır kıpır bir türlü durmadı
dr herşey normal dedi ama cinsiyet için çok erken daha dedi:(
ayakları baya büyük boyu uzun olacak dedi:)

Korkma canım içini ferah tut dualarımız seninle

heyecan dorukta desene :)

Hoşgeldin canım,bak aceleci davrandın ama o sana göstermedi kendini,demekki daha zamanı gelmediğine inanıyor annesi,hem dur ya daha biz öğrenemedik cinsiyetini kaydirigubbakcemile3

benmde cok kasık agrım oluyordu hatta yürüyemiyorsum bile hep sızı şeklinde sağ tarafımda agrı oluordu kaç defa uykumdan o agrılarla uyandım dediğim gibi doktrum sürekli serum veriordu üzerine her gün zorunlu 2,5 3 lt su içmesse getirin bana faln diordu anneme evde sokakta elimde şişeyi eksik etmiyordum cnm şuanda iş yerinde masamda duruyor bardağım sürekli su içiyorum sende iç

bende ıcmeye calsıorum ..durma gore banada serum takvıyesı yapılcakmıs galıba ama umarım gerek kalmadan topralanırımsanada gecmıs olsun.aynı anda calısıyor olmak zor olsa gerek:(

kızlar şu çikolata işini denedim.ultrasondan önce yedim ama bacaklarını sıkı sıkı kapatmış dedi.genelde açık oluyordu. şans işte.zaten dr gönlü yoktu erken merken diyip dyrdu

bende ıcmeye calsıorum ..durma gore banada serum takvıyesı yapılcakmıs galıba ama umarım gerek kalmadan topralanırımsanada gecmıs olsun.aynı anda calısıyor olmak zor olsa gerek:(

evt canım cok zor eve gidince yemek yapıyorum yoruluorm arkasında da saat 9,30 gibi hemen uykuya dalıyorum eşim kızmaya başladı artık yüzünü göremiyorum die :)

Ben 16.haftada gidiyorum artık bundanda söylemezse vay dr haline,kapı kapı gezicem öğrene'ne kadar,bunca ay bekledim sabrım kalmadı ya daha şurda kalmış görüş günüme 6 gün :))

Ben 16.haftada gidiyorum artık bundanda söylemezse vay dr haline,kapı kapı gezicem öğrene'ne kadar,bunca ay bekledim sabrım kalmadı ya daha şurda kalmış görüş günüme 6 gün :))

bastır bencede.16 zamanı gelmiş gösterir artık bu hafta canım.meraktan bende çatlayacagım daha 2 hafta var benim için

en son gittiğimde dr hiç memnun olmadı sık sık geliyormuşum.bende merak ediyorum ne yapayım yani.eve ultrason alsak ne ii olurdu.her dak bakardım

cnm alıyorum seni bizimde var daha günümüze haftaya ctesi gidicez dört gözle bekliyorm catlıcam sabırsızlıktan :)

İnsan artık zaman geçtikçe dahada sabırsızlanıyor diymi.Artık dışardan'da soruyorlar belli değilmi bir öğrenemediniz gittiniz diye sanki biliyorumda saklıyorum gibi :))

bastır bencede.16 zamanı gelmiş gösterir artık bu hafta canım.meraktan bende çatlayacagım daha 2 hafta var benim için

acaba dopler denilen ultrason var renkli onda görünürmü ki

İnş.canım naz yapmaz inş.Tatlı yiyip gidicem bakalım geçen sefer el'i ensesinde keyif yapıyordu ama bakalım bu sefer neler yapıcak bize.
20 haftadan sonra mı alıyorlardı dr.ona benim bildiğim öyleydi ama daha erken birde ayrıca onada para ödüyoruz herşey para zaten hastanelerde :)))

evt canım cok zor eve gidince yemek yapıyorum yoruluorm arkasında da saat 9,30 gibi hemen uykuya dalıyorum eşim kızmaya başladı artık yüzünü göremiyorum die :)

bende esımle pazarlık yapıorum daha sımdıden bı dahakı gebelık senden haberın olsun dıorum:)anam agladı su 3 ayda acsnı cıkarmk lazm azcık:)o yuzdn sende uykn gelınce uyu bence koly deıl gebelık ne de olsa:) nazlanmk lazım:)

Back
X