• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

aradım canım bnm tüpbebek olduğu için bir tedaviyi yapan dr var bide takibe gittiğim tedaviyi yapan dr aradım korkma bişey olmaz dedi ama o adam benm şakır şakır kanamam olduğunda da korkama demişti prf diye ne bileyim yine onu aradım ama az sonra diğer dr randevum var allahtan buğüne denk geldi inşlllh bişey olmaz

İnş.güzel haberlerle gelirsin canım içini ferah tutmaya çalış saat4'e çok birşey kalmamış zaten yatıp dinlenmeye çalış yorma kendini gidene kadar,bizide habersiz bırakma gelince dr.dan

Sabah biraz serin oluyor canım. Ögleden sonra ve akşam burada hava sıcaklıgı iyice artıyor malesef. :(

Evet yarın saat 10.30 da randevum var. Dua edin :) Eşime diyorum doktor göremezse yine başka doktora gideriz diyorum tamam diyor :)

Hayırlısı olsun canım. İnşallah önemli bir şey degildir.

Anladım canım.Ayyy bende senin kadar heyecanlıyım acaba kız mı gerçekten diye :))
Benimkide bu sefer söylemezse bende gidicem başka bir dr.aklıma koydum :))

Selam kızlar zemuszemus
Bebeğim buğün yemekten sonra 2 kere kımıldadıdelikafadulden ayy nasıl heyecanlandımm :kedi:5 dk sonra tekrar hareket etti :dance:
sanki bi yeriyle itermiş gibi oldu :emir_bebek:

Anladım canım.Ayyy bende senin kadar heyecanlıyım acaba kız mı gerçekten diye :))
Benimkide bu sefer söylemezse bende gidicem başka bir dr.aklıma koydum :))

:) Evet ya çok garip. Oglumda daha 2. kontrolde ögrenmiştim ki o zaman herkes 16. haftadan önce belli olmaz diyordu. Ama doktor pat diye söylemişti. Şimdi bir beklenti var ya duramıyorum yerimde :)

Bence seninki kız olacak :)

Selam kızlar zemuszemus
Bebeğim buğün yemekten sonra 2 kere kımıldadıdelikafadulden ayy nasıl heyecanlandımm :kedi:5 dk sonra tekrar hareket etti :dance:

Sürmeli hadi gözünaydın :)

Ben de artık iyice hissediyorum. Özellikle gece yattıgım zaman. Dün gece de kıpır kıpırdı maşallah :)

Son düzenleme:
Selam kızlar zemuszemus

Büyüyor artık annesi bende sadece akşamları hissediyorum oda bebiş mi bilemiyorum ama çok güzel bir duygu :))

:) Evet ya çok garip. Oglumda daha 2. kontrolde ögrenmiştim ki o zaman herkes 16. haftadan önce belli olmaz diyordu. Ama doktor pat diye söylemişti. Şimdi bir beklenti var ya duramıyorum yerimde :)

Bence seninki kız olacak :)

İnş.canım benimde kız gibi içime doğuyor ama hayırlısı bakalım
yarınki randevun saat kaçta :))

Sürmeli hedi gözünaydın :)

Ben de artık iyice hissediyorum. Özellikle gece yattıgım zaman. Dün gece de kıpır kıpırdı maşallah :)

Sağol canım.opuyorumnanaktan
Ay gece ben hiç yatamıyorum ağrımdan. Karnımın sol tarafı sürekli ağrıyor. Fazla oturunca oluyor. Oturmak bana iyi gelmiyor

kızlar şimdilik hoşcakalın ben malum temizlik banyo falan gelince haber ederim size umarım güzel ha berlerle dönerim allaha emanet olun

kızlar şimdilik hoşcakalın ben malum temizlik banyo falan gelince haber ederim size umarım güzel ha berlerle dönerim allaha emanet olun

Görüşürüz canım,çok fazla stres yapmamaya çalış tamam mı.Dualarımız seninle gelince haber ver bizede inş.herşey yolunda çıkacak merak etme

slm kızlar nasılsınız ya benden 2 gündür su geliyor idrar kaçırır tarzda
neden acaba dr. gitcm 4 te ama korkuyorum bir sıkıntı yoktur inşlhhh sebibni biliyormusunuz

canım içini ferah tut,Allahımın izniyle basit bi enfeksiyon olur inşallah ,güzel haberlerle gel...

Back
X