Canım amniyon sıvısı olamaz. Mutlaka akıntıdır.
nette olabilir yazıyooooo
keşke olmasaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım amniyon sıvısı olamaz. Mutlaka akıntıdır.
nette olabilir yazıyooooo
keşke olmasaaaaa
aradım canım bnm tüpbebek olduğu için bir tedaviyi yapan dr var bide takibe gittiğim tedaviyi yapan dr aradım korkma bişey olmaz dedi ama o adam benm şakır şakır kanamam olduğunda da korkama demişti prf diye ne bileyim yine onu aradım ama az sonra diğer dr randevum var allahtan buğüne denk geldi inşlllh bişey olmaz
Sabah biraz serin oluyor canım. Ögleden sonra ve akşam burada hava sıcaklıgı iyice artıyor malesef.
Evet yarın saat 10.30 da randevum var. Dua edin :) Eşime diyorum doktor göremezse yine başka doktora gideriz diyorum tamam diyor :)
Hayırlısı olsun canım. İnşallah önemli bir şey degildir.
Anladım canım.Ayyy bende senin kadar heyecanlıyım acaba kız mı gerçekten diye :))
Benimkide bu sefer söylemezse bende gidicem başka bir dr.aklıma koydum :))
Canım inşallah korkulacak bir şey degildir...
İnş.güzel haberlerle gelirsin canım içini ferah tutmaya çalış saat4'e çok birşey kalmamış zaten yatıp dinlenmeye çalış yorma kendini gidene kadar,bizide habersiz bırakma gelince dr.dan
inşlllh arkadaşlar duanızı eksik etmeyinnn
Selam kızlar zemuszemus
Bebeğim buğün yemekten sonra 2 kere kımıldadıdelikafadulden ayy nasıl heyecanlandımm :kedi:5 dk sonra tekrar hareket etti :dance:
sanki bi yeriyle itermiş gibi oldu![]()
Selam kızlar zemuszemus
Bebeğim buğün yemekten sonra 2 kere kımıldadıdelikafadulden ayy nasıl heyecanlandımm :kedi:5 dk sonra tekrar hareket etti :dance:
sanki bi yeriyle itermiş gibi oldu![]()
:) Evet ya çok garip. Oglumda daha 2. kontrolde ögrenmiştim ki o zaman herkes 16. haftadan önce belli olmaz diyordu. Ama doktor pat diye söylemişti. Şimdi bir beklenti var ya duramıyorum yerimde :)
Bence seninki kız olacak :)
Sürmeli hedi gözünaydın :)
Ben de artık iyice hissediyorum. Özellikle gece yattıgım zaman. Dün gece de kıpır kıpırdı maşallah :)
inş.canım benimde kız gibi içime doğuyor ama hayırlısı bakalım
yarınki randevun saat kaçta :))
Sağol canım.opuyorumnanaktan
Ay gece ben hiç yatamıyorum ağrımdan. Karnımın sol tarafı sürekli ağrıyor. Fazla oturunca oluyor. Oturmak bana iyi gelmiyor
10.30 :)
kızlar şimdilik hoşcakalın ben malum temizlik banyo falan gelince haber ederim size umarım güzel ha berlerle dönerim allaha emanet olun
kızlar şimdilik hoşcakalın ben malum temizlik banyo falan gelince haber ederim size umarım güzel ha berlerle dönerim allaha emanet olun
Gelince hemen bizede haber ver lütfen bak burda sabırsızlıkla bekliyoruz unutma :))
slm kızlar nasılsınız ya benden 2 gündür su geliyor idrar kaçırır tarzda
neden acaba dr. gitcm 4 te ama korkuyorum bir sıkıntı yoktur inşlhhh sebibni biliyormusunuz
Tabiki haber veririm mutlaka. Ögrenebilirsek :)