• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın güsel annişler tatlı bebişler:emir_bebek:
ben gece tuvalete kalktım çok az kahverengi kanamam olmuş,yatarken yoktu çünkü bişey,bütün gece doğru dürüst uyumadım,bebeğim kıpır kıpırdı ama işgillendim bi kere,eşimde uyuyamadı yazık,sbhta kalkıp hemen dra gittik,bebeğimize baktık,herşey yolundaydı ama bebekim yan dönmüş yere paralel yani şuanda,geçen hafta kafası soldaydı bugün sağda nasıl yer bulup dolanıo okdr pes valla!dr eğilip kalma,uzun yol yürüme dedi,enine genişlemek ister burdayken bebek beline çok baskı yapar oturup kalkarken ağrın olur dinlen dedi,bizimde içimiz rahatladı o ii olsunda ben hep dinlenirim nolcek,sbh sbh hastane yollarındaydık yani bugünkaydirigubbakcemile4

çok geçmiş olsun aman dikkat et doktorunu dinle canım.

hoşbulduk canım cibinliği var canım yatağı tamamen kapatan lastikli yani havada asılı duranlardan değil ben öyle istemedimm

merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..

cnm maşlalh yaa kocamn olmul yer teyzesi onu allah hepsine sağlık versin

geçmiş olsun canım.. allah acil şifa versin... :Saruboceq: hamile duası geçer derler... anneciğine bol bol dua et...

teşekkür ederim canımbenim dua etmekten başka çarem yok... çok gerildim geçen annemin tahliller çıktığında eşime dedim ben iyi değilim yürümek istiyorum diye
oda iş çıkışı yol boyunca elimden tuttu yürüdüm yürüdüm...
ağlamayım diye kendimi sıktım karnım taş kesildi bebekten korktum bu sefer
eşimde üsteledi ne oldu diye hıçkıra hıçkıra bağıra çağıra ağladım rahatladım eşimde bağrına bastı huzur buldum.. Allahtan eşim düzeldi gerçi annemin önceki tedavi sürecinde ne hale geldiğimi biliyodu.. uzaktan da olsa...

kızlar kağıdın üzerinde obstetrik yazıo evet ama usg dr unun sana ayrıntılı bi şekilde göstermesi lazımdı ayrıca rapor kağıdı vermeliydi

Maşallah canım kocaman olmuş bebişin benim bebişimin boyu ne kadar oldu çok merak ediyorum ya bende bu hafta sonu gidicem inş.

Ben sana özet geçerim merak etme sen

Bu yeni nesil bebişlerin hepsi böyle uzun boylu mu olacak ne maşallah canım

Ayrıntılı ultrasonda organ taraması yapılıyor,bebeğin herhangi bir organında zarar varmı yokmu diye bakılıyor canım kalbini dinliyor beynine bakıyor,ellerine ayaklarına gelişimine daha detaylı bakıyor açıkçası

obstetrik us bunu ilk defa senden duydum açıkçası

ya canım bende öle biliyordum o amaçla gittim bana bunları söylediler kafam karıştıı yaa en iyisi başka drla görüşeyim

kızlar kağıdın üzerinde obstetrik yazıo evet ama usg dr unun sana ayrıntılı bi şekilde göstermesi lazımdı ayrıca rapor kağıdı vermeliydi

ewet benimkinde kağıda dökümünü de verdi organlarında sorun görünmüyo diye tek tek tanıttı organlarını ekrandan izledik pek bişey anlamam ama içim rahatladı.. bağzı dr.lar öyle canım sorun olmadığı için üzerinde durmamıştır.. gittiğinde sorarsın yada sor için rahatlasın hemen...

merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..

ay maşşallah,güzel büyütmüşsün oğlunu annesi, bidahaki kontrolde 1 kiloyu geçer senin tosuncuk maşşallah maşşallah:nazar:

canım önemli olan kumaşı ve özelliği mesela benim aldığım yerde 3 markanınki vardı aralarında en iisi baby max ın ki geldi bana

anladım canm diğerleri neydi peki hani ii olmayan diye düşündüklerin ona göre annemler alıcakta bnm onalra sölicem bi kaç marka olsun aklımda baby2go nun daçok güzel görünüyolar ama bilemiyorum işte

Back
X