- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
bak sen şu izmirlilereeeee toplantı ayarlayacaklar kıskandımm
ya şurda bi dünya ankaralıyız okadar dedim bi toplaşalım diyeeee
çağlayan kıskanırız valla bize olan ilgin azalmasınnn hıııı
dillerim lal senmi yazıyorsun bu yazılrı böyle yetenek nereden geliyor
:1hug: Sizin yeriniz her zaman ayrı canım ama onu sıkıştırıyorlar çağlayanın 1 ayı kaldı yakında doğuracak diye müdürem herkese kasım ayında doğuracak diyorda kızı onun için hazırlıyorum canım kaydirigubbakcemile3
naz0635 ikinci çocuğun olacak sanırım dimi. valla sen kopma burdan ben ayarlarım mrk etmee.buca koopu biliyorum bizim arkadaşlarda orda arada gidiyoruzz oturmayaa.
evet canım ben yazıyorum bakma sen bende ne cevherler varlülülülülülü
çağlayancım kıza çok yüklenmeyin kısa devre yapmasın sonra sempatiksalakcinni
cağlayancığım;
ben kendimi listede göremedim
şubat annişleri listesinde??
benim gözlere mi bişey oldu sen beni unuttunmu yoksaaaa(((
keşke hepimiz toplansak işteeeee ne güzel olurduuuu
ama malesef şimdilik sadece izmirlilerle yapabilirimm.onlar da naz0635--izmirligulşah--yaşimpk35--yasese-- 2 arkadaş daha vardı ama ne zamandır göremiyorumm.lütfen onlar da bizimle irtibata geçsinlerr
ayy facededeki videoyu izliyorum hayran kaldımm nasıl bir mucide dur daha baştayımmm izleyeyim gelicem
naz facebook sayfamıza üye olsana kullanıyorsan ordan sizlere ulaşmak daha kolay oluyor.burda atlanıyor sayfalar bazen.
merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....
geri sayım yine başladı deseneee
bende çoközledim bebişimiii
pazartesi gidecektik ama eşimin seyahati var bende peşine takılıcam hafta sonu ve pazartesi eskişehirde olabilriz artık salıya kaldı olsun geç olsun güç olmasınnn bende acayip heyecanlıyım ayrıntılıya giricez çok merak ediyorum
eh cinsiyetinide öğreniriz ozaman inşallah
merhabalar kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben bugün çok heyecanlıyım 1 ay sonra oğluşumu görmeye gidicem kimbilir ne kadar büyümüştür ....kalbim yerinden çıkıcak ....
geri sayım yine başladı deseneee
bende çoközledim bebişimiii
pazartesi gidecektik ama eşimin seyahati var bende peşine takılıcam hafta sonu ve pazartesi eskişehirde olabilriz artık salıya kaldı olsun geç olsun güç olmasınnn bende acayip heyecanlıyım ayrıntılıya giricez çok merak ediyorum
eh cinsiyetinide öğreniriz ozaman inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?