- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
selam kızlar nasılsınız ayy ne güzel burda neşelenmiştim şu diziyi seyrettim o ali denen adam sinirlerimi bozdu bak akşam akşam yaaaa
bende meteye üzülüyorum şimdi o çocuk psikopat olmasında kim olsunnnn benim bile doğrayasım geldi adamı heeeee
bak yine sinirlendim sempatiksalakcinni
ii geceler arkadaşlar..
Bugün sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem yapıldı we yüksek çıktı(( cuma günü 100 le tekrar denencek.. Aslında tatlıya düşkünde değilim ama şu son zamanlar çok nutella yedim. Bebeğim kıpırdansın die. inş cuma günkü yüklememden sorun çıkmaz.
Günaydın arkadaşlar.
Busemmm umarım test sonucun iii çıkar
Günaydın hanımlar,gününüz muhteşem olsun.
kaydirigubbakcemile2 günaydın kızlar
ben 1 hafta-10 gündür ilaçlarımın hiçbirini içmiyorum. :kedi:
Çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum
Dün gece yarısı bacağıma giren kramp yüzünden ciyak ciyak uyandım
hala ağrıyor bacağımklava:
siz içiyormusunuz ilaçlarınızı düzenli
Günaydın tüm güzel anneler
Busemm inş.sonuçların güzel çıkar canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
Arkadaşalr Günaydın,
Bende bu sabah baş ağrısı il euğraştın yeni yeni biraz dağıldı. Kan basıncından mı oluyor anlamadım valla. Bi de oğluşum ne zaman daha sert tepikler atıcak. Babası sabah 15 dk elini koydu yok hissetmiyorum diyor( Aslında ben bazeeen kıpırtı hissediyorum ama... Daha çok istiyorum ( Haftam mı erken acaba? Yada karnım kalın. ???
günaydın diyen bütün arkadşlara tekrardan günaydın....s3nna bende pek düzenli içmiyorum bi gün içmediğim oluyoo ya da bi ilacı içiyosam diğerini içmiyorum ama 1 hafta çokk....sonra böyle ağrıdan ciyak ciyak ciyaklıyoruz-tatlicadiarzu-biraz daha hassas davranmalısın bence ilaç konusundaa....sevmesektee napalım bebişler için katlanıcaz mecburr
Arkadaşalr Günaydın,
Bende bu sabah baş ağrısı il euğraştın yeni yeni biraz dağıldı. Kan basıncından mı oluyor anlamadım valla. Bi de oğluşum ne zaman daha sert tepikler atıcak. Babası sabah 15 dk elini koydu yok hissetmiyorum diyor( Aslında ben bazeeen kıpırtı hissediyorum ama... Daha çok istiyorum ( Haftam mı erken acaba? Yada karnım kalın. ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?