2011 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız ayy ne güzel burda neşelenmiştim şu diziyi seyrettim o ali denen adam sinirlerimi bozdu bak akşam akşam yaaaa

selam kızlar nasılsınız ayy ne güzel burda neşelenmiştim şu diziyi seyrettim o ali denen adam sinirlerimi bozdu bak akşam akşam yaaaa

sorma canım yaa (( izlemiyim diyorum üzülüyorum diye..ama çok güzel yapmışlar.müzikler felan bayılıyorum.bir de ahmet e çok üzüldüm ben :))

bende meteye üzülüyorum şimdi o çocuk psikopat olmasında kim olsunnnn benim bile doğrayasım geldi adamı heeeee

bak yine sinirlendim sempatiksalakcinni

bende meteye üzülüyorum şimdi o çocuk psikopat olmasında kim olsunnnn benim bile doğrayasım geldi adamı heeeee

bak yine sinirlendim sempatiksalakcinni

bak bir de o var...osman a ne demeli..:)))çemberimde gül oya vardı yine böyle bir dizi ona bayılmıştım şimdi de bu çok başarılı ...

ii geceler arkadaşlar..
Bugün sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem yapıldı we yüksek çıktı(( cuma günü 100 le tekrar denencek.. Aslında tatlıya düşkünde değilim ama şu son zamanlar çok nutella yedim. Bebeğim kıpırdansın die. inş cuma günkü yüklememden sorun çıkmaz.

inş test sonucundan iyi sonuçlar çıkarr canım

günaydın güzel anneler minik baylar bayanlarr herkese mutlu bigün diliyorum a.s.a.s.

kaydirigubbakcemile2 günaydın kızlar
ben 1 hafta-10 gündür ilaçlarımın hiçbirini içmiyorum. :kedi:
Çünkü ilaç içmekten nefret ediyorum
Dün gece yarısı bacağıma giren kramp yüzünden ciyak ciyak uyandım
hala ağrıyor bacağım klava:

siz içiyormusunuz ilaçlarınızı düzenli

Arkadaşalr Günaydın,
Bende bu sabah baş ağrısı il euğraştın yeni yeni biraz dağıldı. Kan basıncından mı oluyor anlamadım valla. Bi de oğluşum ne zaman daha sert tepikler atıcak. Babası sabah 15 dk elini koydu yok hissetmiyorum diyor ( Aslında ben bazeeen kıpırtı hissediyorum ama... Daha çok istiyorum ( Haftam mı erken acaba? Yada karnım kalın. ???

Günaydın hanımlar,gününüz muhteşem olsun.

Günaydın tüm güzel anneler

Busemm inş.sonuçların güzel çıkar canım güzel haberlerinizi bekliyoruz

hepinize günaydın tatlı anneler

günaydın diyen bütün arkadşlara tekrardan günaydın....s3nna bende pek düzenli içmiyorum bi gün içmediğim oluyoo ya da bi ilacı içiyosam diğerini içmiyorum ama 1 hafta çokk....sonra böyle ağrıdan ciyak ciyak ciyaklıyoruz-tatlicadiarzu-biraz daha hassas davranmalısın bence ilaç konusundaa....sevmesektee napalım bebişler için katlanıcaz mecburr

günaydın cnm geçmiş olsunn tatlım herkesin hissetme zamanı değişiyo galiba bnm ilk kıpırtılar 17.haftada başladı ve şuan gayet sert tepikler yiyebiliyorum nadirde olsa :)babmızda hissetti çok ikükr ama ben çok zayıftım belki derimde çok kalın değildi oyüzden dah net hissediyorum bide kız bebişlerde biraz daha geç olaibliyo cadılar malumm naz yapıyolar

günaydın tobeecimm:)

bizimde babası hissetmiyoo canım ama ben içerden hissediyorum o hisstmiyorm desee bilee karın kalınlığındanda olabilir heraldee ama günden güne bile çok fark ediyoo tepikler ben geçen hafta tek tük sert bi şekilde hissetmesemde şimdii bol miktarda tepik yiyorum şiddetliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…