heaa bende beni öptün sandım
kilo konusunda uzmanımız yasesedir:) 75 ile hamile kaldı aldı başını gitti:) yasase bize kilo almanın inceliklerini anlatsana:)
burcu sanada selam hoşgeldin,keyfin biraz olsun düzelmiş gibi
öyle canım çenemiz düşük napalımm burda olunca muhabbet koyu oluyorr.biz iyiyiz sen nasılsınn
çorluluyum canım ben
kızlar hepinize selamlar..nasılsınız..ben çok yorgunum(bu ara gezmelere çok gidiyorum ..birazda tekrar gitcem. ne kadar dinlenmek istesemde inadına iş çıkıyor..
sizler nasılsınız?
hepinizi öpüyorum..
yürü be burcumm benimmm.açarız kızz almasını biliyoz vermesini debiliriz demii alkisalkisalkis dimiiiii eyvahedigeldismile
Hoşbulduk cnm :) Allaha şükür kötü günler geride kaldı :))
Dalga geçmeyin yasesemle bee nolmuş 3-5 kilonun lafı olmaz bi kere biz toptan topik açarız gebelik sonunda 2011 şubat anaları mankenleşiyo diye bayanssulusmile
o yemeği sen yedin galiba güzelim ben daha işteyimm.ve evde daha aparatif şeyler var :)))
Öyle vallahi :)) görenler bu çocuğu sen mi doğurdun dicekler yani o derece inanılmaz olucaz cnm merak etme sen :))yerimseniben
yaaa işlerimin tam yoğun vakti burasıda kalabalıklaştı hangisine baksam şimdiiibilmiyorumkismile
sana inanmak istiyorum burcu:) 3-5 kilonun lafı olmazda 15,20,25 kilonun olur heralde :) Allah sağlık versin miniklere ve bize,veririz inşallah :Saruboceq:
ay bi kaç saat bakmasam sayfalar uçuyo resmen topiktebebişlerini görenler olmuş ohh ne güzel darısı bekleyenlere...ben şeker sonucumu aldım 70-115 arası sınır benim ki 94 çıktı iyi dediii...ama enfeksiyon çıktıııı...dr idrarını yaparkn yanma oluyomu dedi yok dedim zaten çok az dedi bol bol su iç dedi ilaç vermediii
Benimde babamın tarafı çorlu annemin tarfı tekirdağ :)) trakyalıyız beya toprağım :))
kolay gelsin cnm
o yemeği sen yedin galiba güzelim ben daha işteyimm.ve evde daha aparatif şeyler var :)))
yasase canım biz eve gidip ne buluyorsa yiyenlerdeniz çalışınca böyle oluyooo
canım hamilelikte cilt kururmuş onunla ilişkili bişey galiba ama bence cildiyeye git yine dekızlar az önce sordum ama gümbürtüye gitti sanırım sorumu tekrarlamak istiyorum sizlere:))hatta dün eşime sööledim bööle bööle diye hemen bana niye soruyosun arkadaşlarına sorsana internetten dedi o bile alıştı valla size :))
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
inşalaah o günleri görebiliriz canım yaaaakızlarrrrr birden düşünürken aklıma geldi biraz geriye gittim
bundan aylar önce daha 1 aylık 2 aylık hamişken burda karnımızın üzerine kumandamı koymadık ultrason resimlerindeki küçücük fasülyelerimizi bir bebeğe benzetmeyemi çalışmadık şimdide bebeklerimizin tepiklerini dışarıdan bile görebiliyoruz.ne güzel zaman geçiyor bebeklerimiz büyüyor ve biz birsürü şeyler paylaşıyoruz.inşallah bebeklerimizin ilk dişini ilk ateşini hatta hatta ilk hıçkırığını bile burdan paylaşacağız.birden böyle hüzünlendim ben yine yauuuuu
aynı durumdayım her akşam bişey takıyorum kafama paranoyak oldum artık yaya kızlar ben her g eçen gün başka bir paranoyaklaşıyorum
şimdi bebeğim okadar hareketliki dolanıp duruyo ayyy kordon mordon dolanırmıki diye aklıma geliyo çok korkuyorum.aklımada gelmediki sağlık ocağında sorayım sizin bir bilginiz varmı
aklıma getirmemeye çalışıyorum artık
sürekli endişelenecek bişiler çıkıyo yaaa valla ne zormuş
salın gitsin kızlaaarrrrrnasıl geçeceğini burda yazaıyım mı bilemedimm (dillerim_lal'ın tabiriyle lpg tüpünü boşaltmadan geçmez ) :dance:
yaaaaaaaaa..nasıl sinirlendim anlatamam,acaba kendi yakınları hamile olmadı mı ya...selam kızlar, nasılsınız bugün? ben okulda sinir krizi geçirmek üzereydim, neyse ki eve gelip rahatladım biraz. malum bizim şu nöbet durumları, okadar çok şikayet ediyoruz sizler de alıştınız artık) bu hafta listeler yenilendi ve önümüzdeki 1 ay boyunca çift gün nöbet vermişler. kasım ortasına kadar da mecburum tutmaya. haftam o zaman dolacak. ben bir gün tutunca eve nasıl geldiğimi bilemiyordum. itiraz edince değiştirdiler neyse ki.
?
canım sanırım ben bu hafta 8 li rakamları görürüm 78 dim en son 70le hamile kalmıştım.arkadaşlar kilo durumlarınız nasıl? 7 ile başlayan kiloları görmemek için uğraştım baya ama bugün sonunda 70 kilo çıktım24+2 günlüğüm
Hatunlar selam a.s.
Bana gelinceeeeee, tüm gün evde kargo bekledim ve dinlendim, acilen hamile çamaşırı almam lazım evimde çıkamadığım için alamamıştım öncekilerinde çoğunu bulamamıştım 2 tanesi ile biraz idare ettim ama artık mümkün olmuyor
Teyzemin oğlu nişanlandı cts günü, onların söz ve nişan resimleri ile oynadım biraz hoş oldu ben beğendim, cd ye çektik öyle vericem
Kağanda iyi maşallahı var şimdi çizgi film izliyor caillou çıktıda :))
kilolarınızı hiç dert etmeyin bence kızlar bebişler gelince zaten zayıflayacagız hamileliginizi doya doya yaşayın iştahın açılmışsa yapcak bişey yok zaten dombili dombili gezeriz artıkın lülülülülülü
yürü be burcumm benimmm.açarız kızz almasını biliyoz vermesini debiliriz demii alkisalkisalkis dimiiiii eyvahedigeldismile
aynen ya hamile kalmadan tıkır tıkır 24 kilo verdim ben gene veririm yeterki bebeğim sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?