• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

bazen oluyormus Gaye
burda da yazmıslar
yuruyusten sonra bırınde olmus
korkma canım
sonucta ılacta alıyorsun
pztesı ne bırsey kalmamıs
bugun yarın da dınlenırsın
salı dan cmtesı ye zaten uzun zaman gecmıs
bu arada bır sey olmamıssa bır daha olmaz dıye gecır ıcınden lutfen
annenlere soyledınızmı
bız halen soylemedık
TIPPP

woooww kızım dirayetinize hayranım :)) biz söyledik bizimkilere... Arkadaşım çok gaza getirdi söyleyin diye... iyi de olsa kötü de olsa onlar sizin yanınızda olacaklar dedi... Bizde söyleyelim gitsin dedik :))
Evet canım lekelenmeler oluyor çok kişide duydum... Doktorum da aslında çok endişelendirmek istemedi beni ama yatabilirsen yat dedi.. işi şansa bırakmamak için...
Bu arada sende mide bulantısı başlamış bende de ara ara içim bulanıyor. özellikle sabah kahvaltı edip ilacı içince o içtiğim su midemi kaldırıyo... Ama ben herşeye razıyım... isterse 9 ay bulansın midem...

Sanırım benim 5+1 değil günüm.. sat'a göre öyle sanırım... Ben daha küçük olduğunu daha geç döllendiğini düşünüyorum...

Gayecik ticker larimiz ayni.
bakalim ne zaman dogurcas
bana ocak sonu gibi doguyor..

Evet kuzum bende o sitede başka güzel bişey bulamadım... hepsi cinsiyete yönelik (pembe yada mavi). Bu en ortada olan ticker'dı.
Hayırlısıyla vaktinde ve sağlıkla gelsin inşallah bebişler canım...

woooww kızım dirayetinize hayranım :)) biz söyledik bizimkilere... Arkadaşım çok gaza getirdi söyleyin diye... iyi de olsa kötü de olsa onlar sizin yanınızda olacaklar dedi... Bizde söyleyelim gitsin dedik :))
Evet canım lekelenmeler oluyor çok kişide duydum... Doktorum da aslında çok endişelendirmek istemedi beni ama yatabilirsen yat dedi.. işi şansa bırakmamak için...
Bu arada sende mide bulantısı başlamış bende de ara ara içim bulanıyor. özellikle sabah kahvaltı edip ilacı içince o içtiğim su midemi kaldırıyo... Ama ben herşeye razıyım... isterse 9 ay bulansın midem...

Sanırım benim 5+1 değil günüm.. sat'a göre öyle sanırım... Ben daha küçük olduğunu daha geç döllendiğini düşünüyorum...

delikafadulden
bız valla 1 hafta daha bekleyelım dedık
bakalım beklıyosss
benım erken dollenmıs
5 haftalıgım ama 6 haftalık bebek dktor soyledı
1 hafta onden gıdıyor
rennie diye bir mıde rahatlatıcı varmıs
onu sorcam doktoruma

delikafadulden
bız valla 1 hafta daha bekleyelım dedık
bakalım beklıyosss
benım erken dollenmıs
5 haftalıgım ama 6 haftalık bebek dktor soyledı
1 hafta onden gıdıyor
rennie diye bir mıde rahatlatıcı varmıs
onu sorcam doktoruma

ayyy rennie süper bir ilaaaçç ama tabi hamilelikte kullanımını bilmiyorum.. benim hamilelikten önce büyük kurtarıcı ilacımdı :)) fakat o bulantıyı engellemez mide yanması ekşimesi ve ufak çaplı reflüyü önler.

ayyy rennie süper bir ilaaaçç ama tabi hamilelikte kullanımını bilmiyorum.. benim hamilelikten önce büyük kurtarıcı ilacımdı :)) fakat o bulantıyı engellemez mide yanması ekşimesi ve ufak çaplı reflüyü önler.

ay valla cok zor su an durumum
annemın dogumgunu
gıdıp pasta almam lazım
hedıye almam lazım
kuafore gıtmem lazım
evde kolonyalı mendılle yatıyorum
laelaelaelaelae

ay valla cok zor su an durumum
annemın dogumgunu
gıdıp pasta almam lazım
hedıye almam lazım
kuafore gıtmem lazım
evde kolonyalı mendılle yatıyorum
laelaelaelaelae

aynen bende salonda koltukta yatıp kalkıyorum... soluma yatınca en rahat orda tv izliyorum çünkü... karşımda havalandırma elimde kolonya ve yanımda su şişesi ile yaşıyorum... telefon çalınca kalkmayayım diye tüm telefonlar yanımda :)) kendime bir krallık kurdum... :))
Demin doktorumla konuştum... baya bi rahatlattı beni... pazar günü eşim pikniğe gidelim dedi görümcemlerle onun bir sakıncası olup olmayacağını sordum...
İnşallah pazartesi kesesini görürüz minişimin.:Saruboceq: aklıma geldikçe elim ayağım titriyo heyecandan...
benim kalp atışlarım hızlandı.sende de öyle bişey var mı? istemsiz olarak daha hızlı nefes alıyorum...hele yürüyerek konuşunca çok farkediliyo.

aynen bende salonda koltukta yatıp kalkıyorum... soluma yatınca en rahat orda tv izliyorum çünkü... karşımda havalandırma elimde kolonya ve yanımda su şişesi ile yaşıyorum... telefon çalınca kalkmayayım diye tüm telefonlar yanımda :)) kendime bir krallık kurdum... :))
Demin doktorumla konuştum... baya bi rahatlattı beni... pazar günü eşim pikniğe gidelim dedi görümcemlerle onun bir sakıncası olup olmayacağını sordum...
İnşallah pazartesi kesesini görürüz minişimin.:Saruboceq: aklıma geldikçe elim ayağım titriyo heyecandan...
benim kalp atışlarım hızlandı.sende de öyle bişey var mı? istemsiz olarak daha hızlı nefes alıyorum...hele yürüyerek konuşunca çok farkediliyo.

valla bende oyle
bırde kımsenın haberı yok ya
halsızlıgımı anlamasınlar dıye rol da yapıyorum
herkes ılac al rengın sarı konusmalarında
benımde kalp rıtmınde degısıklık var
boyle sureklı ıc ceker haldeyım
heyecan bendede var
offfsss
alkisalkisalkis
cok degısıık duygular be Gayeeee

mrhb kızlar.herkes iyidir inşallah bebilerde tabi.ben salı günü keseyi görücem inşallah.çok heyecanlıyım.ilk bebeğimi kaybettğim için çok korkuyorum.inşşallah bu bebeğim sonuna kadar benimle kalır.midem çok hafif bulanıyor bazende yanıyor ama daha kusmadım hiç.göğüslerimde elleyince acıyor.izine acıyormu?

Günaydın kızlar şimdi dr.geliyorum kalp atışlarını gördüm bebişimin çok güzeldi ama çok minicikmiş daha 6+1 günlük çıktık ultrasona göre

mrhb kızlar.herkes iyidir inşallah bebilerde tabi.ben salı günü keseyi görücem inşallah.çok heyecanlıyım.ilk bebeğimi kaybettğim için çok korkuyorum.inşşallah bu bebeğim sonuna kadar benimle kalır.midem çok hafif bulanıyor bazende yanıyor ama daha kusmadım hiç.göğüslerimde elleyince acıyor.izine acıyormu?

hayırlı olsun canım
bizde kalp atısını persembe duyucaz
kese yı gorduk massallah
gıguslerım benım dolgun
ama acımıyorlar
ama sıstıler

Canım bende pazartesi gidicem... Rabbim yar ve yardımcımız olsun... İnşallah güzel haberlerle geliriz.

Günaydın kızlar şimdi dr.geliyorum kalp atışlarını gördüm bebişimin çok güzeldi ama çok minicikmiş daha 6+1 günlük çıktık ultrasona göre

Oyy oyyy kıyamam yaaa... inşallah bizde yaşarız bu muhteşem anı... Artık için rahatlamıştır... Rabbim bize de nasip etsin.

hayırlısı olsun canım ne gzel kalp atışınıda görmüşsün bebişinin.döllenme zamanına göre ultrasonda daha küçük çıkabiliyormuş.zamanla gününe yetişiyormuş bebişler.

hayırlısı olsun canım ne gzel kalp atışınıda görmüşsün bebişinin.döllenme zamanına göre ultrasonda daha küçük çıkabiliyormuş.zamanla gününe yetişiyormuş bebişler.

inşallah bizde hem keselerini görür hemde kalplerinin pıtırtılarını duyarız... Allahım hepimizn minişlerini korusun...
Benim göğüslerimde ara ara sızlama oluyor... birde tam göğüs ucumdan yukarı doğru bir damar belirmiş.Midem sabah kahvaltı sonrası ilaç içerken içtiğim sudan bulanıyor birazcık...

Canım bende pazartesi gidicem... Rabbim yar ve yardımcımız olsun... İnşallah güzel haberlerle geliriz.

Oyy oyyy kıyamam yaaa... inşallah bizde yaşarız bu muhteşem anı... Artık için rahatlamıştır... Rabbim bize de nasip etsin.

Teşekkür ederim kızlar,ultrasonla baktı göremedi zaten.vajinal olarak baktı çok zor oldu beni ikna etmek ama sonunda ikna oldum ve gördüm çok küçücüktü ama kalpi biliyormusunuz pıt pıt bir can atıyor orda çok kötü oldum onu orda görünce inş.sizde yakın zamanda görürsünüz o güzel minişinizi

inşşallah canım amin.bizde bakarsın ikisini birden görürüz kısmet belli olmaz.kese,kalp atışı,2li test,3.lü test vs...derken bakmışız doğumlar yaklaşmış.Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.

Amin canım amin inş.benim bir sonraki randevum 2 temmuzda dr o zaman gel dahada büyür rahatça görürüz ama şu anda bir problemi yok herşey yolunda dedi.ınş.sizde böyle güzel haberlerle gelirsiniz kandilde çok dua etmiştim zaten hepimiz için.Benimki sanırım gerçek oluyor inş.sizlerinde güzel haberlerini duyarız burdan

kılzar hepinize merhabalar birkaçgündür yokum çok şiddetli bulantılarım vardı bilgisayar başında bile oturamıyorudum uzun süre bu sabah çıkardım kahvaltı ederken:( ama gerçekten rahatladım midem şuan iyi ama çıkarırken ağlama krizine girdim.Bazı arkadaşlar listeye eklenmek istemiş ancak bilgilerini vermemişler.Bilgilerinizi eksiksiz yazarsanız sizi ekleyebilirim.Hepinize sağlıklı günler

kılzar hepinize merhabalar birkaçgündür yokum çok şiddetli bulantılarım vardı bilgisayar başında bile oturamıyorudum uzun süre bu sabah çıkardım kahvaltı ederken:( ama gerçekten rahatladım midem şuan iyi ama çıkarırken ağlama krizine girdim.Bazı arkadaşlar listeye eklenmek istemiş ancak bilgilerini vermemişler.Bilgilerinizi eksiksiz yazarsanız sizi ekleyebilirim.Hepinize sağlıklı günler

canım ben bilgilerimi yazmıştım... 26 yaşındayım SAT 14 mayıs klomen+pregnyl ile hamile kaldım... henüz kese falan görmedim kontrol pazartesi.

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***

1| Sürmeli|23|28 Nisan ||||
2| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|65 kg||
3| pamuksel|28|2 Mayıs ||||
4| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
5| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg||
6| ceygul|27|10 Mayıs |14 ŞUBAT |55 kg||
7| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg||
8| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|||
9| ebrugül|29|6 Mayıs ||77 kg||
10| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg||
11| busemmm||27 Nisan ||||
12| mugmug1||14 Mayıs ||||