tamam canım ekledim hayırlı olsun
Sağol canım Hepimizin hamilelikleri hayırlı olsun inşallah.Aslında kilomu da söylerdim ama utandım valla :)) şişko anneyim ben kaydirigubbakcemile3 sanırım 77 kilo falanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ekledim hayırlı olsun
canım pazartesı doktora gıttgımıde 15 gun sonra gel demişti ayın sonunda falan gıderım herhalde senın nasıl gıdyor hamılelelık
yenı arkadaşlar hoşgeldınız umarım sorunsuz bır hamıleleık gecırırsınız kaydirigubbakcemile3
sabah bulantılarımın haricinde güzel gidiyo...hıımmm ben salı gibi falan gitmeyi düşünüyodum dr a gttiğimde 15 gün sonra gel demiştii ama erken olmazmı yaaa aklım karıştııboshayallersmile
ya bılemıyorumkı zaten ayın sonunda daha 7 haftalık olcak anca ozaman kalp atışı cıkar ama 6 haftalıkkken duyanda var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı belkı bebişin erkenden gosterır kendını
canım 15 gün demesi normal dr.un.ben ilk bebeğimin kalp atışını 7+3 te görmüştüm.ama daha öncede görülüyor olabilir tabi.insan zaman hemen geçsin istiyor.biran önce görmek istiyor...
canım lilypie diye bir site var oradan yapıyorsun takvimi
merhaba anne adaylari olumunekankayizsmile
bugun itibariyle bende 7+4 haftalik hamileyim...simdilik hersey yolunda ve dilerim öyle devam eder...
arada kasiklarim ve belim agriyor doktorum oldukca normal dedi kanama olmadigi sürece normalmis yani bilmiyorumkismile....kalp atislarini gördük ama dinletmediler..burda 12 haftadan once dinletmiyorlar cok lüks geliyor bana sizin 6-7 haftalarda kalp atislarini duymaniz....
Hersey yolunda gitsinde bunada raziyim..Simdi birdahaki randevumu 15.07.2010 tarihini sabirsizlikla bekliyorum...
seninlede aynıymışız 5 hafta 4 günlükopuyorumnanaktan