• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

slm kızlar bnm merceğim de 3 haftalık temmuz 1 de randevumuz görmeye gitcez inşalaah bnide listeye eklermisiniz

manikk hoşgeldın noldu başladımı kusmaların ya benım arada mıdem bulanıyor ama bışeyler atıştırnca geciyor Allah kolaylık versın canım ya benım başlamasın daha kocacıgım gelsın ondan sonra :emir_bebek:

yenı arkadaşlar hoşgeldınız umarım sorunsuz bır hamıleleık gecırırsınız kaydirigubbakcemile3

ceygulcüm sen kalp atışlarını duymaya ne zaman gitceksin?caglayancicek hadi gözün aydn inş bizlerde görürüz

canım pazartesı doktora gıttgımıde 15 gun sonra gel demişti ayın sonunda falan gıderım herhalde senın nasıl gıdyor hamılelelık

canım pazartesı doktora gıttgımıde 15 gun sonra gel demişti ayın sonunda falan gıderım herhalde senın nasıl gıdyor hamılelelık

sabah bulantılarımın haricinde güzel gidiyo...hıımmm ben salı gibi falan gitmeyi düşünüyodum dr a gttiğimde 15 gün sonra gel demiştii ama erken olmazmı yaaa aklım karıştııboshayallersmile

sabah bulantılarımın haricinde güzel gidiyo...hıımmm ben salı gibi falan gitmeyi düşünüyodum dr a gttiğimde 15 gün sonra gel demiştii ama erken olmazmı yaaa aklım karıştııboshayallersmile

ya bılemıyorumkı zaten ayın sonunda daha 7 haftalık olcak anca ozaman kalp atışı cıkar ama 6 haftalıkkken duyanda var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı belkı bebişin erkenden gosterır kendını:emir_bebek:

canım 15 gün demesi normal dr.un.ben ilk bebeğimin kalp atışını 7+3 te görmüştüm.ama daha öncede görülüyor olabilir tabi.insan zaman hemen geçsin istiyor.biran önce görmek istiyor...

ya bılemıyorumkı zaten ayın sonunda daha 7 haftalık olcak anca ozaman kalp atışı cıkar ama 6 haftalıkkken duyanda var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı belkı bebişin erkenden gosterır kendını:emir_bebek:

günler geçmiyoo zatenn...seninle aramzda bi gün varmışş:1hug:

bakalım kım once dogurcak:ecrin_bebek: evet zaman gecmıyor ama yapcakta bişey yok beklıcez artık ben zaten babamızı beklıcem haftaya gelcek o ondan sonra gıderız artık:teselli:

merhaba anne adaylari olumunekankayizsmile
bugun itibariyle bende 7+4 haftalik hamileyim...simdilik hersey yolunda ve dilerim öyle devam eder...
arada kasiklarim ve belim agriyor doktorum oldukca normal dedi kanama olmadigi sürece normalmis yani bilmiyorumkismile....kalp atislarini gördük ama dinletmediler..burda 12 haftadan once dinletmiyorlar cok lüks geliyor bana sizin 6-7 haftalarda kalp atislarini duymaniz....
Hersey yolunda gitsinde bunada raziyim..Simdi birdahaki randevumu 15.07.2010 tarihini sabirsizlikla bekliyorum...

merhaba anne adaylari olumunekankayizsmile
bugun itibariyle bende 7+4 haftalik hamileyim...simdilik hersey yolunda ve dilerim öyle devam eder...
arada kasiklarim ve belim agriyor doktorum oldukca normal dedi kanama olmadigi sürece normalmis yani bilmiyorumkismile....kalp atislarini gördük ama dinletmediler..burda 12 haftadan once dinletmiyorlar cok lüks geliyor bana sizin 6-7 haftalarda kalp atislarini duymaniz....
Hersey yolunda gitsinde bunada raziyim..Simdi birdahaki randevumu 15.07.2010 tarihini sabirsizlikla bekliyorum...

canım hayırlı olsun valla bıze kalsa alırız bı tane ultrosan eve oturur kalkar bakarız ılk randevumda fotograf vermedı bızım doktor şimdi pişmanım nıye ıstemedımkı dıyeakannehir

seninlede aynıymışız 5 hafta 4 günlükopuyorumnanaktan

satdaşım benim too be cim.inşallah kalp atışınıda duyucaz kızlar erak etmeyin.tedirgin olursak bebişlerimizi olumsuz etkileriz.sonuçta herşeyin hayırlısı.bence buradaki çogu kişi ocak annesi olacak gibi.ilk bebeğimde haziran annelerindeydim bakıyorumda çoğu mayısta dökülmeye başladı.ne güzl bebekleri kucaklarında .bizede o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim...

Back