arkadaşlar doktordon geldim şimdi bebegimin kalbi atıyo allaha şükür 7+4günlük cok güzel bi duygu allah bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
çok şükür canm darısı bize inşallah:):ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar doktordon geldim şimdi bebegimin kalbi atıyo allaha şükür 7+4günlük cok güzel bi duygu allah bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun bebeğinn allah kucağına almayı nasip etsinn...
kılzar midem ağrıyor. midemde yanma oluyor. normal mi. daha 6 haftalıkım.
günaydın canım oyle bi baş ağrısı görmedım ben ya sabah kalktıgımda hala devam edıyordu şükür şimdi gectı ama yorgun hıssedıyorum kendımı okula gıdıp geleyım yatcam akşama kadar kaydirigubbakcemile3 Allahım kolaylık versın hepımıze
merhaba arkadaslar ben de subat annesi olcam ınsallah :)
selam kızlar.. ben de bugün öğrendim şubat annesi olcagımı.. aranıza yeni katıldım, listeye ekler misiniz...
selam kızlar.. ben de bugün öğrendim şubat annesi olcagımı.. aranıza yeni katıldım, listeye ekler misiniz...
herkese hayırlı cumalar.benim biraz moralim bozuk kızlar.dün yürüyüşten gelince az kahverengi leke oldu.bugünde okuldan gelince yine baktım az olmuş.dr aradım gel dedi.şimdi drdan geldim.bebişi çook şükür gördüm.kalbi için erken dedi doktor.bide kesenin etrafında kanama olmuş progestan verdi günde 1kere kullanmalıymışım.haftaya cumartesi tekrar randevu verdi.bol bol dinlen dikkat et çok önemli değil dedi.ama ben korktum biran için.bebişime inş bişey olmaz.benim için dua edin arkadaşlar.
herkese hayırlı cumalar.benim biraz moralim bozuk kızlar.dün yürüyüşten gelince az kahverengi leke oldu.bugünde okuldan gelince yine baktım az olmuş.dr aradım gel dedi.şimdi drdan geldim.bebişi çook şükür gördüm.kalbi için erken dedi doktor.bide kesenin etrafında kanama olmuş progestan verdi günde 1kere kullanmalıymışım.haftaya cumartesi tekrar randevu verdi.bol bol dinlen dikkat et çok önemli değil dedi.ama ben korktum biran için.bebişime inş bişey olmaz.benim için dua edin arkadaşlar.
nasılsınız kızlar
benım mıdem cok eksıyor
dun aksam mıde bulantısından uyuyamadım
sıze doktor mıde bulantısı ıcın ılac verdımı?
Mugiciiimmm mide bulantın başlamış canım... :)) Bende evde yatıyorum hala... Sen keseyi gördün mü???
canımmmmmmmmm arkadasım benım
evet basladı yawrum
cıkarsam rahatlıcam oda yok ki..
kese haftaya persemde 24 unde
Allahım bir aksilik olmadan doğurmayı nasip eder inşallah mugim yaaa... valla evde yatarken içim içimi yiyor... Pazartesi sabah için doktorum gel dedi... ben 4 gündür evde progestan içip yatıyorum... sadece wc için ve akşamüstü yemek yapmak için kalkıyorum ayağa... Salı gününden sonra bir daha lekelenme olmadı ama çok endişeliyim...