• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Evet canım seninle bir türlü denk gelemiyoruz gece gelen arkadaşlarla sohbetiniz oluyor ama gündüzle bir türlü denk gelmiyor.Bebişin nasıl sen nasılsın,herşey yolundadır umarım

Cok sukur canim hersey normal geciyor. Sen nasilsin? Okudugum kadariyla mide bulantilarin var. Gecmis olsun. Eger bulantilarin sabah cok oluyorsa, ac karnina yataktan kalkma, bas ucunda kraker bulundur ve ondan biraz atistir biraz bekle ve oyle kalk. Aniden ac kalkarsan yataktan daha sidetli olur bulantilarin. Tekrar gecmis olsun canim. Umarim daha iyi olursun.

Selam butun guzel subat anneleri. Yine kaynatmissiniz. Soyle bir okudum Dua kismi beni duygulandirdi. Butun dua eden arkadaslar Allah dualarinizi kabul etsin ve butun korkularinizdan sizleri emin kilsin. Bugun bende Kuran okuyup dua edecegim hepimiz icin.

Okudugum kadariyla bir cogunuz endiseli bu ilk donemde, normal olarak. Insanlara soyledigi icin biraz pisman. Ama size tavsiyem hamileliginizin ilk aylarini bir daha gecirmeyeceksiniz, o nedenle sevincinizi heyecaninizi icinizde tutmayin, paylasin. Bu duygular hayatta cok nadir yasanan duygular. Eger birseyler olacaksa bu 3. aylardan sonrada olabilir kizlar. Bu nedenle hep endiseyle yasamayin ve kendinizi kasmayin ve hep olumlu dusunun. Sizin butun dusunceleriniz minik bebeginizi etkiliyor unutmayin. Siz iyi dusunurseniz oda icinizde rahat edecektir. Siz endiseli olursaniz surekli, oda size bunu yasattigi icin uzulecek ve bunun sonucunda olusan tepkiler, vucudunuzda bazi problemler olarak ortaya cikabilecektir. Allahin dedigi olur. Bizler bir yurek olup bu ozel gecede dua edecegiz ve Inanin Allah bizlere hayirlisiyla bebeklerimizi bagislayacak.

Icimizde cok zorlu donem gecirmis, ve gecirmekte olanlar var Allah sizlere bebeklerinizi bagislasin ve korktugunuz dusuncelerden korusun arkadaslar. Yasadiklariniz hic kolay degil. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

selam canım ne güzel şeyler söylemişsin...inşallah hep birlikte sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize...

sen abd de olduğun için fazla denk gelmiyoruz sanırım...nasılsın nasıl gidiyor...

Sen nasilsin canim? Ben iyiyim cok sukur. Hamileligim Allahin izniyle 7+2 oldu. 6 hafta 3 gunluk hamilesin gordugum kadariyla. Nasil geciyor?

benim de son adete göre 7 art 3 aam oltrasonda 1 hafta küçük çıktı...ben de italyadayım..doktoru anlıyorum ama kaçırdığım ayrıntolar olabiliyor..anladığım kadarıyla sorun olmadığını..bebeğin 3mm, tüm gebeliğin 1 cm olduğunu söyledi ..daha küçük dedi...endişelenmememi sööledi..ben ilkini 7 haftalıkken düşürdüm.. o yüzden korkularım var maalesef...

benim göğüsler hafif acıyor canım...midemde de sürekli bi rahatsızlık..bööle bi yapışık sanki 3 gün yemek yememişim de acıkmış gibi..öğürme yok ama..sürekli yemek yemek istiyorum çünkü o zaman rahatlıyor..onun dışında allaha şükür bişi yok..

sen gittin mi doktora..bildiğim kadarıyla yurtdışında hemen kontrol yapmıyorlar...nasıl bebişin gördün mü...

Evet yapmiyorlar. Bana randevuyu bu ayin 29 una verdi fakat benim kanamam oldu gecen hafta bende doktoru aradim ve gelmemi soyledi. O sekilde ultrasonda gordum bebisi erkenden. Ama kanamanin nedenini bulamadi. Normal dedi. Bazi kadinlarda olabiliyor dedi. Bende SAT a gore 7 haftalik hamisleydim ama ultrasonda o gun 6+3 cikti. Geriye gitmekte acayip dimi?
Midem su anda iyi sukur. Bazen yanmalar olabiliyor. Birde istahim fazla yok. Bunlar normal seyler tabii. Hepsini hormanlar yapiyoooo. Su anda ne basina gelirse hormanlari suclayabilirsin:))
Orada nasil kontroller. Memnun musun?

Bugunluk cikiyorum arkadaslar. Hepinize mubarek kandiller. Buyuk ihtimal su anda dua ediyorsunuz. Allah kabul etsin butun dualarinizi. Benide dualariniza kattiginiz icin tesekkur ederim:)) Hepinize bebisli tatli ruyalar...

hakkaten geriye gitmek te bi tuhaf oldu valla :)
şimdilik ben de 1 kere gittim ..ayda 1 kez çağıracağını söyledi..doktorum da tatlı bir kadın....

herkese iyi geceler...

iyi geceler kızlar Allah dualarınızı kabul etsın ben bugun cok kotuyum ogleden berı mıdem bulandı ama kusma falan yok ara ara bulandı sadce akşam uzerıde bı baş agrısı başladı hala gecmedı ne hayallerım vardı eve gelınce ama başımı kaldıramıyorum uyucam belkı gecer Allahım gunahlarımızı affetsın bebişlerimize saglıklı sıhhatlı kavuşturmak nasıp etsın :Saruboceq:

Cok sukur canim hersey normal geciyor. Sen nasilsin? Okudugum kadariyla mide bulantilarin var. Gecmis olsun. Eger bulantilarin sabah cok oluyorsa, ac karnina yataktan kalkma, bas ucunda kraker bulundur ve ondan biraz atistir biraz bekle ve oyle kalk. Aniden ac kalkarsan yataktan daha sidetli olur bulantilarin. Tekrar gecmis olsun canim. Umarim daha iyi olursun.

Dün beni yaramaz biraz korkuttu ama dün akşam güzel geçti.Belkide onun için dua ettiğim için oda keyiflendi.Ne bulantı yaptı nede ağrı sonradan sadece hafif bir baş ağrısı çektim ama onada değer diyorum artık.Sabahları kalkınca midem bulanmıyor benim gün içinde yakalıyor nedense ama onunda çaresini buldum ayran bir anda kesiyor :))
Bebişinin ve senin iyi olmana sevindim canım kendinize çok iyi bakın.

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese.Ben dün geceyi güzel ve rahat geçirdim anneme gitmiştik yemeğe ve bu sefer yedim gece aç gezmedim :))
Ceygul geçmiş olsun canım.Benimde hafif başlamıştı gece ama sonradan çok uzun durmadan kesti.
Akşam hepimiz için bol bol dua ettim kızlar.Nesli canım senin içinde allahıma hep dua ettim bebişin seni bırakmasın yola beraber devam edin diye inş.bütün dualarımız kabul olur kızlar.

günaydın canım oyle bi baş ağrısı görmedım ben ya sabah kalktıgımda hala devam edıyordu şükür şimdi gectı ama yorgun hıssedıyorum kendımı okula gıdıp geleyım yatcam akşama kadar kaydirigubbakcemile3 Allahım kolaylık versın hepımıze

normal tabi canım tüm belirtiler 6.haftada başlarmış yooğunlaşmaya 12,haftaya kadar kendine dikkat et kraker tuzlu şeyler yemeğe çalış yandığında ...beimde oluyor sanki açlıktanmış gibi 1-2 lokma bişi atınca hemen kesiliyo..

merhaba teyzelerim hayırlı cumalarrr:)
dün gece annemde dua etti bütün hamişlere bize hapimize kavuşalım die
biz bugün biraz midemizden rahatsız olduk yanma var bulantı gelio gidio ama çok şükür iyiyiz yarın tanışacağız bakalım çok heyecanla beklioruz:):) hepiniz iyisinizdir umarız

arkadaşlar doktordon geldim şimdi bebegimin kalbi atıyo allaha şükür 7+4günlük cok güzel bi duygu allah bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu

ayy ne güzel ya bende yarın dr gidicem nasıl heyecanlıyım neler dedi dr un??bide kaç mm olduğunu söledimi?
hayırlı uğurlu olsunn canımm tekrardann

Back