Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun Allahın ıznıyle bişeycık olmaz sen dınlenmene bak bebişin bıraz yaramazlık yapmak ıstemış Allah saglıcakla kucagımıza almak nasıp eder ınş
geçmiş olsun canm...doktorun dediklerini yap ...moralini de yüksek tut canım...bebişin senle kalsın inşallah ......
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***
1| Sürmeli|23|28 Nisan ||||
2| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|65 kg||
3| pamuksel|28|2 Mayıs ||||
4| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
5| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg||
6| ceygul|27|10 Mayıs |14 ŞUBAT |55 kg||
7| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg||
8| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|||
9| ebrugül|29|6 Mayıs ||77 kg||
10| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg||
11| busemmm||27 Nisan ||||
12| mugmug1||14 Mayıs ||||
13| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
14| klik|29|30 Nisan |8 ŞUBAT|56 kg|
15| maviumutolsun|||||
16| merf||||||
17| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT|||
18| nisandahazan|30|28 Nisan ||||
19| CaglayanCicek|25|2 Mayıs |6 ŞUBAT|77 kg||
20| flamingo2754||26 Nisan||58 kg||
21| yesimpk35|23|26 Nisan|5 ŞUBAT |58 kg||
22| ifg1509|29| 22 Nisan | 1 ŞUBAT |69 kg|||
23| SHARK_11| 29| 11 Mayıs |15 ŞUBAT |70 kg|||
24| aysuni |27|4 Mayıs | 8 ŞUBAT|65 kg|||
25| burcu25nisan| 24| 25 Nisan |1 ŞUBAT| 58 kg||
26| nicensmart|28|29 Nisan | 10 ŞUBAT| 55 kg|||
27| xenalix|29| 26 Nisan | 6 ŞUBAT| 56 kg|||
28| gyshnky|26| 14 Mayıs||||
[/table]
manikk hoşgeldın noldu başladımı kusmaların ya benım arada mıdem bulanıyor ama bışeyler atıştırnca geciyor Allah kolaylık versın canım ya benım başlamasın daha kocacıgım gelsın ondan sonra
Sağol canım Hepimizin hamilelikleri hayırlı olsun inşallah.Aslında kilomu da söylerdim ama utandım valla :)) şişko anneyim ben kaydirigubbakcemile3 sanırım 77 kilo falanım
kızlar merhabaa.,...
aranıza yeni katıldım,bende bugün tam beş haftalık gebeyim:CüvCüv:keseyei gördük bugün2 hafta sonra 2.randevum var,inşallah kalp atışlarını duyarız,çok heyecanlıyım beni yalnız bırakmayın,rabbim hepimizin bebişlerini korusuna.s.
canım bilgilerini verirsen senide listeye eklerim güncel liste sayfa 88 de
canım, sat 15 mayıs,yaş 29, kilo60, beklenen doğum tarihi 18 şubat,hala hamile olduğuma inanamıyorumkaydirigubbakcemile3sen bebişinin kalp atışlarını duydun mu?
arkadaşlar hepinize merhabalar sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm...bugün bebeğimi gördümm allaha şükür kalp atışlarını gördüm sonra dr bi süprizle dinlettide hiç bi sorunumuz kalmamışş sağlıklıymış miniciğimm 1cm olmuşş gözümden akan yaşları tarif edemem sizlere çok güzeldi ordan ayrılmak istemedimm inş allahım hepinize bu duyguları yaşatır allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinnn....
canım kilolu hamile kalanlar çok daha az kilo alıyor yakınlarımdan biliyorum sen bunları kafaya takma artık ok?
hayır canım 5 haftalıkken gittiğimde keseyi görmüştüm 7. haftada kalp için gidicem inş.
arkadaşlar hepinize merhabalar sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm...bugün bebeğimi gördümm allaha şükür kalp atışlarını gördüm sonra dr bi süprizle dinlettide hiç bi sorunumuz kalmamışş sağlıklıymış miniciğimm 1cm olmuşş gözümden akan yaşları tarif edemem sizlere çok güzeldi ordan ayrılmak istemedimm inş allahım hepinize bu duyguları yaşatır allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinnn....
Kızlar bu arada beni de aranıza alır mısınız? Allah nasip ederse bende 2011 şubat annesi olacağım inşallah... Ben 26 yaşındayım son adet tarihim 14 Mayıs... Pazartesi günü hamiş olduğumu öğrendim... o gün kan değerim 246,5 idi... ertesi gün lekelenmem oldu kahverengi şekilde ve 2 damla.Hemen doktora gittik ultrasonda aksi birşey göremedi... progestan verdi ve 4 gündür evde yatıyorum sürekli...Pazartesi sabahı kontrolüm var... İnşallah keseyi görürüz ve herşey yolunda gidiyordur...
Ben klomen+çatlatma iğnesi (pregnyl) ile hamile kaldım...Çünkü pcos'luyum. Haliyle endişelerim daha fazla...
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
mrhb kızlar.herkes iyidir inşallah bebilerde tabi.ben salı günü keseyi görücem inşallah.çok heyecanlıyım.ilk bebeğimi kaybettğim için çok korkuyorum.inşşallah bu bebeğim sonuna kadar benimle kalır.midem çok hafif bulanıyor bazende yanıyor ama daha kusmadım hiç.göğüslerimde elleyince acıyor.izine acıyormu?
Günaydın kızlar şimdi dr.geliyorum kalp atışlarını gördüm bebişimin çok güzeldi ama çok minicikmiş daha 6+1 günlük çıktık ultrasona göre
kızlar merhabaa.,...
aranıza yeni katıldım,bende bugün tam beş haftalık gebeyim:CüvCüv:keseyei gördük bugün2 hafta sonra 2.randevum var,inşallah kalp atışlarını duyarız,çok heyecanlıyım beni yalnız bırakmayın,rabbim hepimizin bebişlerini korusuna.s.
ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE
Bundan sonra Allahım izin verirse 9 ay burada olacağım
mayıs ayında korunmayı bırakarak 18 mayıs sat ile hamile kaldım inşallah
4+3 gözüküyor şuan hesaplarıma göre idrar testinde 2. çizgi hafif silik çıktı ama hem adetim gecikti hemde karnımda bişeyler hissediyorum kıppırdama değil ama değişik bir duygu işte
Çok ama çok mutluyum 2. bebeğim olacak bu birincisi 3.5 yaşında kızım var.doğum 22 şubatta gözüküyor.yani şubat annesi olacağım bende :)
1 de kızımdan önce düşük yapmıştım
şimdi çok mutluyum
Allahım hepimize sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
benim tek düşüncem çok kilolu hamile kaldım ama hakkımda hayırlısı inşallah