tebrik ederim sürmeli allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde bugün adet günüm göğüslerm hala acıyıyo hatta dahada arttı ilk günlere göre ben geçen ay 35. günde adet gördüğüm için 5gün daha beklicem test yapmayı teste para vermekten bıktım ya azbuz değil 5 lira tanesi ben kendimde bi fark olarak oğlumdada yatakta sürekli vücudumu gerdiğimi hatırlıyorum ayaklarımı özellikle diriyordum şimdide aynı şekilde gerilip duruyorum sık idrara bazen çıkıyorum bazen çıkmıyorum ilk doğumda dikiş atılıyor ya rahime o dikiş yerim sızlıyor sanki sürekli gazım var bide bakalım ne olacak 5gün daha sabredicem
Allah anaı babalı büytsün canımayyy hayırlı olsun topiğiniz, ne güzell.. bende 2010 şubat annesiyim.
son adetim 12mayıs, kızçem 9 şubatta epidural sezeryanla doğdu..
sormak istediklerinizi cevaplarız.
takipteyiz.. :)
beslenmelere dikkat.. kola-sigara yok! ::))))
Tebrikler Sürmeli...
Allah tamamına sağlıcakla erdirsin inşallah..
Eeee hani bakalıom listeniz nerde sizin.. Listelenin de şenlensin buraları kızlar....
Tebrikler Sürmeli...
Allah tamamına sağlıcakla erdirsin inşallah..
Eeee hani bakalıom listeniz nerde sizin.. Listelenin de şenlensin buraları kızlar....
canım listemizde hala pek bi kişi yok topiği ben açtım benim hala belli değil biri vardı oda ocak annesi olcakmışım dedi bide sürmeli var sadece gördüğüm kadarıyla inş. uğurlu gelir açtığım topik :))
o zaman belli olan herkes gelsin ve satını muhtemel doğum zamanını ve yaşını yazsın yapalım bir liste
Allah dileyen herkese anneliği nasip etsin...
Evlatlarınız, evlatlarımız devletlerine, milletlerine, ana-babalarına hayırlı olsun...
üffff, oldu mu o kadar yaaa. sanki daha dün öğrendim hamile olduğumu boshayallersmile
şimdiden hayırlı uğurlu olsun. bu topik uğurlu gelsin yeni hamişlere. allah olmayanlara ve tüm isteyenlere de nasip etsin. şimdi içeride uyuyan meleğimi ve tüm kuzularımızı allah esirgesin.
ayyy çok duygulandımmm. :sinifsinif:
ayy bir sene ne çabuk geçti daha dün biz şubat hamilesiydik off yaşlanıyoruz çocuklar ...
çok duygulandım yaa.... kafam karmakarışık oldu...
hakkınızda hayırlısı allah sizede bizimkıler gibi güzel hayırlı evlatlar versin...
bende bu ay hamile kalmaktan korkuyorum3 defalık riskim varve tam yumurtlama zamanımda
gerçi bu işler o kadarda kolay değil gibi ama dilerim seneye mayısata hamile kalırım...
Sürmeli sağlıcakla kucağına alırsın inş canım..
ay kızlar çok alemsiniz burayı işgal etmişiz kendi topiğimizden taşmışız buralara :roflol:
canım listemizde hala pek bi kişi yok topiği ben açtım benim hala belli değil biri vardı oda ocak annesi olcakmışım dedi bide sürmeli var sadece gördüğüm kadarıyla inş. uğurlu gelir açtığım topik :))
o zaman belli olan herkes gelsin ve satını muhtemel doğum zamanını ve yaşını yazsın yapalım bir liste
ay kızlar çok alemsiniz burayı işgal etmişiz kendi topiğimizden taşmışız buralara :roflol:
şimdi gelirsiniz tabi buralara yaramazlar yürüsün fırsat bulup kendi topiğinize bile zor gireceksiniz bende öyle olmuştu benim oğlum 9 aylıkken yürümüştü hep peşinde koşturuyoduk düşcek diye kaydirigubbakcemile3
insallah hersey gonlunce olur canim
tesekkur ederim insallah
yaanii ne isiniz var baskalarinin topiginde :mymeka:kaydirigubbakcemile3
inşallah bende bu ay hamile kalır ve şubat annesi olurum.aslında haziran annesiydim gelecek haftalarda doğum yapacaktım ama kısmet değilmiş.şimdi çok istiyorum hamile kalmayı.Rabbim inşallah bu ay bebişimin kardeşini verir bize...
Selam kızlar bende 2011 şubat annesi olacağım sanırım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?