bazen çok ümitleniyorum bazende çoook ümitsiz oluyorum...bu duygu karmaşası çook yoruyo beni..bunalıma giriyorumm
kafana takma canım stres yapma Allah göndereceği zamanı biliropuyorumnanaktan
sürmeli kendini yorma canım bende hamileliğimde umursamadım inşaattan. yeni çıkmış evimizin camlarını falan silmeye kalktım bi güzel ardından kanamam oldu dr. iğne ilaç falan vermişti öyle geçmişti hep dinlendim sonrasında cam silme perde takma işlerinden özellikle uzak dur yüksek raflara uzanmaya çalışma bol bol yürüyüş yap en önemlisi bu bide bol su iç idrar yolları enfeksiyonuna yakalanma riski en çok hamilelerde o yüzden bol su içmek gerekiyor
Yormuyacağım canım ama buğün yine sagı solu temizlemem lazım yüzünden
dedem taburcu oluyor bize geliyor bu arada ben kayınvalidemle oturuyorum
bi kaç gün sanırım bizde kalacak istemezse direk evine gider
suyu çok içiyorum artık eskiden falan içmezdim hollandada aklıma gelmezdi sürekli meyve suyu yada kola içerdim
kızlar kendimizi tanıtalım isterseniz
ben hollandadan türkiyeye kesin donüş yaptım 2 ay oldu geleli 9 aylık evliyım
ailem hollandada tatillerde gideceğim sadece çok özlüyorum onları:1no2:
şuan ankara mamakta kayınvalidemlerle kalıyoruz mecburluktan
yaşımda 23opuyorumnanaktan
sizde tanıtın kendinizi hadiyinn:1rolleyes:
benimde bugün 2.gün hala olmadım adet 3gün daha beklicem test için :))
inş gelmez adetin bebiş gelir inşallahhhh
bu arada sürmeli bende ankaralıyım orda doğum yaptım ben gatada bu ayın sonunda ankarada olucam çok özlüyorum ben ankarayı ya balıkesirde eşimin görevinden dolayı bulunuyoruz :))
öylemi canım bende ankarada doğdum sonradan hollandaya gittim 10 sene kaldım orda şimdi burdayıma.s
inş. hamilesindir canım herşey istediğin gibi olur ben adet tarihimde öğrendim hiç silik felanda değildi belkide daha öncede yapsaydım çıkardı benim belirti olarak sadece kasık ağrılarım vardı şiddetli birde göğsümdeki damarlar belirginleşmişti ağrı felan olmadı hiç göğsümde
bu arada benim adım neslihan kısa olarak hitap ediyorlar genelde
memnun oldum canım kaydirigubbakcemile3