2011 Şubat Anneleri

allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin canım adet olmaya gelince ben oğlum doğdu altı ay sonra adet gördüm merak etme eninde sonunda oluyorsun emziriyorsan biraz geç oluyor adet görmek

bu arada sizinde sormak istediklerinizi bende cevaplarım benim oğlum 2yaşına girecek haziranda tecrübeli anneyim oldukça ne hastalıklar ne huysuzluklar neler neler geçirdik en büyük derdi hala sürmekte olan iştah emzirebildiğiniz kadar emzirin kızlar çocukları zinde tutan anne sütü benimki hiç emmedi şimdi o yüzdende çok heyecan taşıyorum yeni bebeğimi emzirme isteği çok fazla

son adet tarihim 28 nisan ve 28 mayısta idrar testiyle öğrendim
ben inanılmaz kasık ağrıları çekiyordum ve artık dayanamıyacak hale gelmişti doktora gitmek için çıktım işten ama test alıp döndüm ve çift çizgi az öncede doktora gittim keseyi gördük 4+4 günlükmüş allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın

allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde oğlumu öğrenmem çok ilginç olmuştu çok halsizdim grip olmuştum adetim gecikeli 10 gün olmuştu ben polikistik over hastası olduğum için hep gecikirdi 15gün önce yapmıştım çıkmamıştı testte 10 gün geçince dedim en iyisi kan tahlili yaptırayım eğer hamile değilsem ilaç alıp içeyim demiştim gittim laboratuara adam dedi 1saat sonra gelin sonucu almaya dedimki müjde verirsiniz inş. geldim sonucu almaya adam dediki müjde 5haftalık hamilesiniz isterseniz dr.a gidin bide dedi gittim kese göründü hiç unutamam eşime aileme hemen haber vermiştim inanamamıştım hamile olduğuma çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın şimdi inş. 2.de olur ilki çok acemiliğime geldi 2. daha güzel olcak inş.

yaşıt sayılırlar aslında benim oğlumda haziran 2008 doğumlu aynı dönem hamilelik yaşamışız desene seninle

evet aynı dönemde hamileymişiz...bu seferde umarım öyle olur...benim ilk doğum yaza rastaladı bu inşallah kışın doğarrr...şubatta martta olsa mutlu olucamçççbirde öğretmenim ben izinlerim sonuna yaz rastlare yazın da evdeyiz....bebeğimin 6-7 aylık olur....ben bu ay çok hayal kuruyorummm....Allah hayırlısını versin diyorum yinede...

inş. hamişizdir canım bende kışın doğum yapmak istiyorum bende bankacıydım ilk hamileliğimde düşük riskim olduğunda yatarak geçirmek orunda kaldım sözleşmeliydim istifa etmek zorunda kaldım doğumdan sonrada yaşım tutmadı tekrar sınavlara girmeye kpssde başarı elde edemedim napıyım kendim bakıcam artık çocuklarıma allah sağlık versin bütün bebişlere ve bizlere

2011 şubat anneleri de geliyor artık demek. Zaman ne çabuk geçiyor ya...
Ben de 2010 şubat anensiyim... Hadi bakalım 2011 şubat anneleri bir an önce abla abi yapın bizi:ecrin_bebek:

2011 şubat anneleri ha. vay be daha dün gibi hamilelik haberini öğrendiğim gün... bu güzel duyguyu allah herkese nasip etsin... ben taa 23 haziranda öğrenmiştim oysaki sat 08 mayıs. hiç ihtimal vermiyordum çünkü kızım sadece 1 günlük çalışmayla oldu :))

allah hepinizin gönlünüze göre versin bende 2010 şubat annesiyim oğlum 30 0cakta doğdu o ayrı zaten şubat bebeklerinin çoğu ocakta geldi bizim yaşadıklarımızı siz yaşıyacaksınız şimdi ayy geçmişe döndüm birdennn

benim hamile klamak için denediğim 5. ay bu ..ama nedense içimden bu ay gelicek diye geliyo ne bileyim arkadaşlar sizin de böyle oldumuşubat anneleri..nedendir 4 ay böyle hissetmedim ama bu ay böyle hissediyorummm....

bende 2009 şubat annesiyim inanın hamile kalmak için en uygun ay bu ay ayrıca doğum içinde en uygu ay şubat bence allah iyiki o zamanı nasip etmiş bana hem hamillikte çok sıcaklara kalmıyosun doğumunda kışa oluyo evden zaten dışarı çıkamıyosun evde güzel oluyo biraz 4 5 aylık oluncada dışarda sıcak havalarda bebişinle gezebiliysun .allah işallah sizlerde nasip eder kızlar allah hepinize hayırlı evlatlar versin

inşallah bende bu ay hamile kalır ve şubat annesi olurum.aslında haziran annesiydim gelecek haftalarda doğum yapacaktım ama kısmet değilmiş.şimdi çok istiyorum hamile kalmayı.Rabbim inşallah bu ay bebişimin kardeşini verir bize...

Selam kızlar bende 2011 şubat annesi olacağım sanırım zemuszemus

Bende 2010 subat annesiyim
aylar ne çabuk geldi geçti ...bende mayis sonu ögrenmistim hamile oldugumu koskoca bir sene geçmis aradan ...
Insallah hayirli saglikli bir hamilelik geçirirsiniz ve saglikla alirsiniz meleklerinizi kollariniza

merhaba canım senin son adet tarihin kaç ve ne zaman öğrendin ?

28 nisandı canım
25 mayısta adet olmam gerekirken hamile olduğumu ögrendim kan tahlilimdeopuyorumnanaktan
daha öncede idrar testi yapmştım belirtilerimde olunca adetimin geçmesini hiç bekliyemedim:kedi:
7 haziran ultrasona gireceğim inşallah

tebrik ederim sürmeli allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde bugün adet günüm göğüslerm hala acıyıyo hatta dahada arttı ilk günlere göre ben geçen ay 35. günde adet gördüğüm için 5gün daha beklicem test yapmayı teste para vermekten bıktım ya azbuz değil 5 lira tanesi ben kendimde bi fark olarak oğlumdada yatakta sürekli vücudumu gerdiğimi hatırlıyorum ayaklarımı özellikle diriyordum şimdide aynı şekilde gerilip duruyorum sık idrara bazen çıkıyorum bazen çıkmıyorum ilk doğumda dikiş atılıyor ya rahime o dikiş yerim sızlıyor sanki sürekli gazım var bide bakalım ne olacak 5gün daha sabredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…