allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin canım adet olmaya gelince ben oğlum doğdu altı ay sonra adet gördüm merak etme eninde sonunda oluyorsun emziriyorsan biraz geç oluyor adet görmekmerhaba kızlar,ben de 2010 şubat annesiyim.Vay be!!! bu topiği görünce bir garip hissettim.1 sene olmuş burada yazmaya başlayalı.Ne güzel günler geçirdik,ne paylaşımlar ne arkadaşlıklar....Heyecanlarımızı,meraklarımızı paylaştık burada.Ve hala da devam ediyoruz.Gerçekten çok güzel bir forum.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.Anne olmak müthiş bir duygu.Şimdi güzel kızım içerde uyuyor,şükürler olsun.Darısı sizin başınıza inşallah.
Ben en son 16 mayıs 2009 da regl olmuştum ve lohusalık hariç hala olmadım.Ve kızımı da 16 şubatta dünyaya getirdim.Ayrıca 16 Nisan da da evlenmiştim.Benim için 16 çok önemli bir rakam artık.
Sizlerle de her türlü paylaşıma hazırız,tabi isterseniz.Ben kendi adıma sizin konuşmalarınızı takip etmek isterim.
nesli tebrikleeeer....hmişlarin duası kabul olurmuş bizim içinde dua etttt
canım ne zaman öğrendin son adet tarihin ne zamandı idrar testiylemi öğrendin
bu arada gönlünden geçen herkese allah sağlıklı evlatlar versin ilk oğlumda olmuyacak korkusunu çok yaşamıştım şükürler olsun oldu ama inanın kızlar 2. içinde aynı heyecanı yaşıyorum ilk oğlumda hamileliğim zor geçmişti eşimle ayrı kalmıştık 2yıl ve benim hamileliğimi çok az görebildi işi nedeniyle uzak kaldık 2. çocukta hepsinin acısını çıkarmak istiyorum çoook nazlar yapmak istiyorum :)))))
son adet tarihim 28 nisan ve 28 mayısta idrar testiyle öğrendim
ben inanılmaz kasık ağrıları çekiyordum ve artık dayanamıyacak hale gelmişti doktora gitmek için çıktım işten ama test alıp döndüm ve çift çizgi az öncede doktora gittim keseyi gördük 4+4 günlükmüş allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın
yaşıt sayılırlar aslında benim oğlumda haziran 2008 doğumlu aynı dönem hamilelik yaşamışız desene seninle
evet aynı dönemde hamileymişiz...bu seferde umarım öyle olur...benim ilk doğum yaza rastaladı bu inşallah kışın doğarrr...şubatta martta olsa mutlu olucamçççbirde öğretmenim ben izinlerim sonuna yaz rastlare yazın da evdeyiz....bebeğimin 6-7 aylık olur....ben bu ay çok hayal kuruyorummm....Allah hayırlısını versin diyorum yinede...
Selam kızlar bende 2011 şubat annesi olacağım sanırım zemuszemus
merhaba canım senin son adet tarihin kaç ve ne zaman öğrendin ?
Selam kızlar bende 2011 şubat annesi olacağım sanırım zemuszemus
tebrikler..Allah tamamına erdirsin...kaç aylık deneme ile hamiş kaldın..benim bu 5. deneme bende şubat annesi olmayı çok istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?