allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin canım adet olmaya gelince ben oğlum doğdu altı ay sonra adet gördüm merak etme eninde sonunda oluyorsun emziriyorsan biraz geç oluyor adet görmekmerhaba kızlar,ben de 2010 şubat annesiyim.Vay be!!! bu topiği görünce bir garip hissettim.1 sene olmuş burada yazmaya başlayalı.Ne güzel günler geçirdik,ne paylaşımlar ne arkadaşlıklar....Heyecanlarımızı,meraklarımızı paylaştık burada.Ve hala da devam ediyoruz.Gerçekten çok güzel bir forum.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.Anne olmak müthiş bir duygu.Şimdi güzel kızım içerde uyuyor,şükürler olsun.Darısı sizin başınıza inşallah.
Ben en son 16 mayıs 2009 da regl olmuştum ve lohusalık hariç hala olmadım.Ve kızımı da 16 şubatta dünyaya getirdim.Ayrıca 16 Nisan da da evlenmiştim.Benim için 16 çok önemli bir rakam artık.
Sizlerle de her türlü paylaşıma hazırız,tabi isterseniz.Ben kendi adıma sizin konuşmalarınızı takip etmek isterim.
bu arada sizinde sormak istediklerinizi bende cevaplarım benim oğlum 2yaşına girecek haziranda tecrübeli anneyim oldukça ne hastalıklar ne huysuzluklar neler neler geçirdik en büyük derdi hala sürmekte olan iştah emzirebildiğiniz kadar emzirin kızlar çocukları zinde tutan anne sütü benimki hiç emmedi şimdi o yüzdende çok heyecan taşıyorum yeni bebeğimi emzirme isteği çok fazla