tebrik ederim sürmeli allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde bugün adet günüm göğüslerm hala acıyıyo hatta dahada arttı ilk günlere göre ben geçen ay 35. günde adet gördüğüm için 5gün daha beklicem test yapmayı teste para vermekten bıktım ya azbuz değil 5 lira tanesi ben kendimde bi fark olarak oğlumdada yatakta sürekli vücudumu gerdiğimi hatırlıyorum ayaklarımı özellikle diriyordum şimdide aynı şekilde gerilip duruyorum sık idrara bazen çıkıyorum bazen çıkmıyorum ilk doğumda dikiş atılıyor ya rahime o dikiş yerim sızlıyor sanki sürekli gazım var bide bakalım ne olacak 5gün daha sabredicem
Kizlar temizlik yaptim cok yoruldum fazla ayakta durunca belim agriyor benim sizdede oylemiydi yaamafoldumben
sürmeli...................sat.28 nisan...........................
nesli81..................sat.28 nisan ...........................muhtemel doğum tarihi 5 şubat ..........yaş..23
hayırlı uğurlu gelsin bebeğin.
ilk nasıl hissettiğini? nezaman anladıpını? belirtilerini? sorsak????
bence sen 3-4 ay çok iş yapma mümkün olduğunca yat dinlennn yorjma kendini
sürmeli ne güzel sen 2. denemede tutturmuşsun ..benim ilk hamileliğim 6 ay sonra oldu..bunda da 5. denemem ama inşallah son olur...
bazen çok ümitleniyorum bazende çoook ümitsiz oluyorum...bu duygu karmaşası çook yoruyo beni..bunalıma giriyorumm
bazen çok ümitleniyorum bazende çoook ümitsiz oluyorum...bu duygu karmaşası çook yoruyo beni..bunalıma giriyorumm
benimde bugün 2.gün hala olmadım adet 3gün daha beklicem test için :))
canım sorma tek çizgiyi görmekten bıktım evet bi kere hayatımda gördüm ama o da ummadığım zamanda ondada 10 gün geçmişti adetim :)) kendimi çok umutlandırmadan beklemeye çalışıyorum sadece kesin sonuç için ben silik falan görmek istemiyorum testi eğer varsa eczacı adet 10 gün geçince kesin sonucu alırsın demişti bide bak sürmeli arkadaşta ultrason için bekliyor bendede bişey varsa en azından hemen ultrasona girip kese varmı yokmu öğrenmiş olurum tabi yine diyorum eğer varsa :))) bu arada gerçek isimler ne hanımlar zamanla herkes öğrenip ismiyle hitaplar başlıyacak ben 2008 haziran annelerindede yazıyorum hamileliğimden beri yani 3yıl olacak ve orda herkes birbirinin gerçek ismini bilir benimki ortada hemde soyadımla birlikte biz bazılarımız tanıştı bile haziran annelerinde çocuklarımız arkadaş oldu görseniz çok güzel oluyor umarım hamileyimdir ve sizlerlede yüzyüze tanışma fırsatımız olur :))
sürmeli kendini yorma canım bende hamileliğimde umursamadım inşaattan. yeni çıkmış evimizin camlarını falan silmeye kalktım bi güzel ardından kanamam oldu dr. iğne ilaç falan vermişti öyle geçmişti hep dinlendim sonrasında cam silme perde takma işlerinden özellikle uzak dur yüksek raflara uzanmaya çalışma bol bol yürüyüş yap en önemlisi bu bide bol su iç idrar yolları enfeksiyonuna yakalanma riski en çok hamilelerde o yüzden bol su içmek gerekiyor
benimde bugün 2.gün hala olmadım adet 3gün daha beklicem test için :))
bu arada sürmeli bende ankaralıyım orda doğum yaptım ben gatada bu ayın sonunda ankarada olucam çok özlüyorum ben ankarayı ya balıkesirde eşimin görevinden dolayı bulunuyoruz :))
inş. hamilesindir canım herşey istediğin gibi olur ben adet tarihimde öğrendim hiç silik felanda değildi belkide daha öncede yapsaydım çıkardı benim belirti olarak sadece kasık ağrılarım vardı şiddetli birde göğsümdeki damarlar belirginleşmişti ağrı felan olmadı hiç göğsümde
bu arada benim adım neslihan kısa olarak hitap ediyorlar genelde
sürmeli bende memnun oldum canım adın ne onu unutmuşsun
inş. hamilesindir canım herşey istediğin gibi olur ben adet tarihimde öğrendim hiç silik felanda değildi belkide daha öncede yapsaydım çıkardı benim belirti olarak sadece kasık ağrılarım vardı şiddetli birde göğsümdeki damarlar belirginleşmişti ağrı felan olmadı hiç göğsümde
bu arada benim adım neslihan kısa olarak hitap ediyorlar genelde
ay pardon
adım Emineopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?