2011 Şubat Anneleri

bekle bence de emin olana kadar ..inşallah çift çizgiyi görürsün...
bu arad abenim hafta sonu regimin 10. ve 11. günüydü ve benim pempemsi bi akıntım oldu ..geçen ay da aynı şey oldu ..böyle bir şey yaşayan var mıııı

sürmeli...................sat.28 nisan...........................

nesli81..................sat.28 nisan ...........................muhtemel doğum tarihi 5 şubat ..........yaş..23

henüz belli değil benimkikaydirigubbakcemile3

hayırlı uğurlu gelsin bebeğin.
ilk nasıl hissettiğini? nezaman anladıpını? belirtilerini? sorsak????

inşallah canım
ilk belrtilerimden anladım
önceki adetim 10 gün erken gelmişti
belirtilerim : gögüs şişmesi,kenarlarında sıvılce gibi şeylerin çıkması
gaz, şişkinlik, sık idrar çıkma renk koyuluğu
öğrendiğimde çok sevindim tabi herkesş gbi ama ben bebişimi daha görmedim nasipse inş 7 haziranda ultrasona gireceğim
o yüzden bişey diyemiyeceğim

sürmeli ne güzel sen 2. denemede tutturmuşsun ..benim ilk hamileliğim 6 ay sonra oldu..bunda da 5. denemem ama inşallah son olur...

sürmeli ne güzel sen 2. denemede tutturmuşsun ..benim ilk hamileliğim 6 ay sonra oldu..bunda da 5. denemem ama inşallah son olur...

evet canım yumurtlama günlerimi takip ettim
kendimede dikkat ettim
sende öyle yap
inşallah cnm

bazen çok ümitleniyorum bazende çoook ümitsiz oluyorum...bu duygu karmaşası çook yoruyo beni..bunalıma giriyorumm

canım hiç üzülme kafayı taktıkça olmuyor bende oğlum olmadan önce çok takardım ne zaman pes ettim hamile kalmışım haberim yoktu kendine çok umut verme insanın elinde değil biliyorum ama sonunda usanıyosun bi yerde zaten o zamanda kendiliğinden oluyor şu an bende ümitleniyorum ama korunmayı bırakalı 2ay oldu ama bağlamıyorum kendimi ve hatta şunu söyleyim keşke oğlum biraz daha geç olsaymış bile diyorum evliliğimizi yaşayamadan çocuğumuz oldu ve oğlum çok sorunlu bi bebek ve çocukluk geçirdi eşimle baş başa kalamadık yeri geldi çook soğuk bile kaldık bi yere gezmeye gidemezdik dışarda hala yemek yiyemeyiz oğlum durmaz yerinde oturmaz gittiğimiz yerde yemeği paket yaptırıp eve döneriz sosyalliğimiz sıfır keşke biraz yaşasaydık diyoruz şimdi 2. çocuğu isteme sebebimizde yaş ilerledi 30 yaşıma geldim olan oldu gençlik gidiyor 2.de olsun büyüsün bari dedik kısacası sana diyeceğim eşinle tadını çıkar bu zamanların allah yeri ve zamanını bilir sen sıkıntı yapma kendine

sürmeli kendini yorma canım bende hamileliğimde umursamadım inşaattan. yeni çıkmış evimizin camlarını falan silmeye kalktım bi güzel ardından kanamam oldu dr. iğne ilaç falan vermişti öyle geçmişti hep dinlendim sonrasında cam silme perde takma işlerinden özellikle uzak dur yüksek raflara uzanmaya çalışma bol bol yürüyüş yap en önemlisi bu bide bol su iç idrar yolları enfeksiyonuna yakalanma riski en çok hamilelerde o yüzden bol su içmek gerekiyor

canım sorma tek çizgiyi görmekten bıktım evet bi kere hayatımda gördüm ama o da ummadığım zamanda ondada 10 gün geçmişti adetim :)) kendimi çok umutlandırmadan beklemeye çalışıyorum sadece kesin sonuç için ben silik falan görmek istemiyorum testi eğer varsa eczacı adet 10 gün geçince kesin sonucu alırsın demişti bide bak sürmeli arkadaşta ultrason için bekliyor bendede bişey varsa en azından hemen ultrasona girip kese varmı yokmu öğrenmiş olurum tabi yine diyorum eğer varsa :))) bu arada gerçek isimler ne hanımlar zamanla herkes öğrenip ismiyle hitaplar başlıyacak ben 2008 haziran annelerindede yazıyorum hamileliğimden beri yani 3yıl olacak ve orda herkes birbirinin gerçek ismini bilir benimki ortada hemde soyadımla birlikte biz bazılarımız tanıştı bile haziran annelerinde çocuklarımız arkadaş oldu görseniz çok güzel oluyor umarım hamileyimdir ve sizlerlede yüzyüze tanışma fırsatımız olur :))

bu arada sürmeli bende ankaralıyım orda doğum yaptım ben gatada bu ayın sonunda ankarada olucam çok özlüyorum ben ankarayı ya balıkesirde eşimin görevinden dolayı bulunuyoruz :))

inş. hamilesindir canım herşey istediğin gibi olur ben adet tarihimde öğrendim hiç silik felanda değildi belkide daha öncede yapsaydım çıkardı benim belirti olarak sadece kasık ağrılarım vardı şiddetli birde göğsümdeki damarlar belirginleşmişti ağrı felan olmadı hiç göğsümde
bu arada benim adım neslihan kısa olarak hitap ediyorlar genelde

bazen çok ümitleniyorum bazende çoook ümitsiz oluyorum...bu duygu karmaşası çook yoruyo beni..bunalıma giriyorumm

kafana takma canım stres yapma Allah göndereceği zamanı biliropuyorumnanaktan

Yormuyacağım canım ama buğün yine sagı solu temizlemem lazım yüzünden
dedem taburcu oluyor bize geliyor bu arada ben kayınvalidemle oturuyorum
bi kaç gün sanırım bizde kalacak istemezse direk evine gider
suyu çok içiyorum artık eskiden falan içmezdim hollandada aklıma gelmezdi sürekli meyve suyu yada kola içerdim
kızlar kendimizi tanıtalım isterseniz
ben hollandadan türkiyeye kesin donüş yaptım 2 ay oldu geleli 9 aylık evliyım
ailem hollandada tatillerde gideceğim sadece çok özlüyorum onları:1no2:
şuan ankara mamakta kayınvalidemlerle kalıyoruz mecburluktan
yaşımda 23opuyorumnanaktan
sizde tanıtın kendinizi hadiyinn:1rolleyes:

benimde bugün 2.gün hala olmadım adet 3gün daha beklicem test için :))

inş gelmez adetin bebiş gelir inşallahhhh

bu arada sürmeli bende ankaralıyım orda doğum yaptım ben gatada bu ayın sonunda ankarada olucam çok özlüyorum ben ankarayı ya balıkesirde eşimin görevinden dolayı bulunuyoruz :))

öylemi canım bende ankarada doğdum sonradan hollandaya gittim 10 sene kaldım orda şimdi burdayıma.s

memnun oldum canım kaydirigubbakcemile3

benimde şu an tek belirti olabilecek şey göğüslerim şiş acıyo damarlara gelince zaten hep damarlıdır benimki fark göremiyorum göğüs hassasiyetim azalmıyo tersi fazlalaştı normaldede adet öncesi olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi oğlumdada böyle olmuştu ben ilk gebeliğimdede mide bulantısı çekmedim sadece halsizlik olurdu o da var şimdi dışarıda 2adım yürüyüp eve geliyim pestilim çıkıyor bakalım sabredicem sonuç ne olacak

ay pardon
adım Emineopuyorumnanaktan

tekrar memnun oldum emine eğer hamiş değilsem bu topiği sizlere bırakıcam kızlar marta geçicem o olmadı nisan artk çünkü haziranıda takip ediyorum zor oluyor her yeri takip etmek inş. aranızda kalırım hamişsem bu ayı özellikle çok istedim çin takvimine göre kız gözüküyor bu ayda bana oğlum olduğu için bi tanede kızım olsun istiyorum allah hayırlı sağlıklı versin orası ayrı bide şubat çok iyi bir ay doğum için bebeklerde dahi bebekler olacaklar kova burcu dahi oluyor bi tanede kova burcu zeki bi çocuğum olursa yandım gerçi oğlumdada ileri zekalık var dr.u dedi kandıramam ben o zaman bu ufaklıkları hiç şaka bir yana hepimizin gönlüne göre versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…