2011 Şubat Anneleri

Dini kaynaklı isim düşünürseniz erkek için bizde pek yaygın olmayan Süheyb ismi var. Peygamberimizin arkadaslarindanmis. En yakışıklı en espirilu ve zengin olaniymis. Tüm servetini ıslam için sarfetmiş.

Bebişi eşimin facebook tan çaldım :))))

İkili test karından ultrasonla yapılıyor cnm birde kan vereceksin

üstden ultrasonla bakıyor canım baş popo uzunlugunu ölçüyor.belki cinsiyetinide söyler sana.sonra kan veriyorsun zeka testi .ikisini karşılaştırıyor rutin kontrol gb

Ben isim konusunu düşünmedim kızım olursa sevil olucak muhtemelende erkek olursa ne olacak belli değil.Sevil ismide eşimin rahmetli annesinin ismi onun için koyacağız.

valla benim eşimde annesi boşnak mavi sarışın.eşimde sarışın bakalım ben esmer ben hep sarışın renkli gözlü bebeğim olsun istemişimdir.inşallah rabbim verir.

Dini kaynaklı isim düşünürseniz erkek için bizde pek yaygın olmayan Süheyb ismi var. Peygamberimizin arkadaslarindanmis. En yakışıklı en espirilu ve zengin olaniymis. Tüm servetini ıslam için sarfetmiş.

isim anlamı çok mühim tabiki canım anne baba olarak en öenmli görevlerimizden biri güzel bi isim koymak muhammed ismi ağrı bi isim olduğu için ikinci ismi yine güzel manalı ama ağır bi isim olmasın diyorum aslında bera çok güzel berra yada yakın ikisinden birinden vazgeçmem gerek:)

Bebişi eşimin facebook tan çaldım :))))

İkili test karından ultrasonla yapılıyor cnm birde kan vereceksin

üstden ultrasonla bakıyor canım baş popo uzunlugunu ölçüyor.belki cinsiyetinide söyler sana.sonra kan veriyorsun zeka testi .ikisini karşılaştırıyor rutin kontrol gb

iyi bari çok farklı bişey yokmuş dua edinde hayırlı ve iyi sonuçlar çıksın kızlar.. ben oğlum olursa Emir Ahmed- kızım olursa Ayşegül düşünüyorum.. kısmet olursa..

İnş.gönlümüzden geçen cinsiyette bebişlerimiz olur.
söylediğiniz isimlerin hepsi çok güzel kızlar.Bir topik açsak bile olur böyle güzel isimler diğerleri içinde fikir olur :))

benim kaynana benim adını koyun diyorlar.erkek olursa kayınpederin benim hiç söz hakkım yok sanki[/Q

aynen söz hakkı vermiyolar gibi ama kendi annem kırmayın büyüklerinizi diyo.. Allahtan erkek olursa yırttık.. kayınbabamda sevdiğim isimde ama emir eklentisine razı olmazsa üzülürüm.. gebe olduğumu öğrendiğim sabahın gecesi ve kontrole gittiğimde emir sultan ile ilgili bir takım rüyalar görmüştüm Emir ismini o yüzden eklemek istiyorum.. Ahmed de Sevgili Peygamberimizin Semadaki İsmi...
kız olursa kayınvalidemin ismi konamaz çünkü adaşız.. kaydirigubbakcemile3

İnş.gönlümüzden geçen cinsiyette bebişlerimiz olur.
söylediğiniz isimlerin hepsi çok güzel kızlar.Bir topik açsak bile olur böyle güzel isimler diğerleri içinde fikir olur :))

aminn cnm inş sağlıkla doğsunlar hepsi inşş daha alışveriş yapcağımız günler gelicek ozamanlarda konuşur paylaşırız burdan sonra 2011 şubat bebkleri topiği açarız inşş

Back