cnm senin bebiş kova olcak inş buarada merak ediyorum kızlar cinsiyeti öğrenneler varmı en erken ne zaman öğrenebildiniz ayşe senin bebişin belli mi cnm cinsiyeti benki şubat sonu olduğu için balık olcak inşşkaydirigubbakcemile2
Canım benim bebeğin cinsiyeti henüz belli değil,16. Haftada belli oluyormuş.iki haftamız var öğrenmeye inşallah.hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim.benim icime erkek doğuyor kız derse doktor çok şaşiricam :))
Burçlar çokkkkkkkkk önemli cnm.
İnsanlar tabi ki yükselen burcun etkisinde olacaklar ama tamamiyle yükselen burcun özelliğini taşımaları imkansız.
Ben uzun yıllardır bu konu üzerinde araştırma yaptım.
Özelliklerin tutup tutmadığını kişilere sorarak denetliyorum :))))
Sana sorduğum gibi:))
senin öğrenmene az kalmış canım yaa en güzel aslında iş sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu cinsiyeti farketmez Allah neyi nasip eylemişse odur güzel.
benmde içime hep erkek doğuyu snaırım bende şaşırım kız dese :) hepsinin arı bi tadı vardır elbelt senin de ilk bebk mi cnm bnm ilk gözağrım Rabbimin en değerli hediyesi
Evet çiçek çok fazla özellik yazmamışsın kendinle ilgili ama tuttu diyebiliriz.
Eveeet benimde ilk bebisim çok heyecanlı ama yaa :)) kızım olsa isim olarak Hüma düşünüyorum ama erkek ismi hala yok aklımda.
evt çok heyecanlı cnm katılıyorum bende hep kız şismi düşünmüştüm önceler kızım olursa inş berra düşünüyorum hayırlı kimse anlamına geliyormuş hümada çok güzellll aslında efsa da aklımda ama babsının fikride öenmli tabi:)Eveeet benimde ilk bebisim çok heyecanlı ama yaa :)) kızım olsa isim olarak Hüma düşünüyorum ama erkek ismi hala yok aklımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?