filizcim gözünaydın .çok sevindim nasıldı erkancımla?
iyiydi ya... ağrım çok ama değer walla...bide miyom larım varmış onları aldı...ama çok datlı doğdu kısım..erkanında allah işini gücünü rast getirsiniyi geçti yani..sen nasılsın....kuzun nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
filizcim gözünaydın .çok sevindim nasıldı erkancımla?
kıııııııııııııısssssssslaaaaaaaaaaaarrrrrrr bis geldiiiiiiiiiiik.......
yağmurum geeeldiiiii....allahıma binlerce şükür sağ sağlim,azası noksansız doğdu kuzum....3020 gr 48 cm. küçücük minicik fındıklı kuş lokumu gibi...buğün çıktık hastaneden...çok yorgun bitkin ama çok mutluyuz bin şükür...sütüm az galiba ama azimliyiz durma emiyoz doymak için.....resmini koyarım bi ara ama oğlan anneleri göz koyar diye sonra koyeeem çok öpüyon kıslar sizi...bi çok sorum var size.. boş zaman bulursam sorarıım... kib kıslaar.
fatma cnm senin kızınada kocaman maşallah yaa bune tatlılık böle ilerde görücü gelebiliriz ona göre:):)
İyigeceler hatunlar
Size yazmayı özlemişim kızlar, çok sık giremiyorum artık ama malum iki bebiş :)
Yarın bebek mevlütümüz var :) öğlen gibi başlar , mevlüt için hazır annem çocuklar konusunda yardımcı oluyorken bebek kurabiyesi yaptım onları dağıtıcaz, bide klasik pilav, tavuk, tatlı, ayran falan yeterde artar,
Kızlar bu arada ben evime dönüyorum sonunddddaaaaaaa çok şükür kavuşturana,
Deli gibi özledim evimi eşimi düzenimi, eşimle konuşuyorum oda bize hasret, bitiyor yakında hayırlısı ile,
Veee evime dönüşle yoğun ve koşturmacalı günlerim artarak devam edecek, eşim ben yardımcı olucam sana merak etme diyor bakalım.. tek başıma iki bebek, ki biri sürekli koşturmaca diğeri sürekli emme ve uyuma halinde..gecem gündüzüm yok..
Allah sağlık hoşluk ve ağız tadı versin tatlı telaşlar bunlar :) iki sene sonra şu halimi anımsayıp unumu eleyip eleğimi asmış olmamın verdiği memnuniyet ifadesiyle gülümseyeceğim büyük ihtimalle :)ama bir süre için zor.. çok zor ne yalan söyleyeyim, ama mertimin suratına her baktığımda iyiki doğurmuşum seni diyorum.. Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inş.
Odyo testimizi yaptırdık, kalça ultrasonumuz kaldı onuda eve dönünce yaptırıcaz,
Elimiz açılınca bebeğin akika kurbanının parasını annenlere gönder orda kestirip dağıtsınlar dedim eşime, bakarız dedi bakalım bakalım, kağanınkini annemlerin burda mevlütte kestirmiştik, eşimin gönlü olsun istedim ama o benden gönülsüz sanırım, isteksiz söyledi baya
Onca yaptıklarına rağmen lanet olsun diyorum, Allahlarından bulsunlar benden değil..buluyolarda zaten,
neyse oğluş emecek kızlar öpüyorum sizi kendinize iyi bakın
selam kızlar uzunca bir aradan sonra ben geldim.
05.02.2011 tarihinde 3.370kg ağırlığında bir kızım oldu :)
biraz zorlu bir süreçten geçtik oda bende çok şükür şu anda ikimizde çok iyiyiz.dikişlerim yüzünden pek fazla oturamıyorum.şimdi bile çok acıyorlar ama size bir bakıyım dedim çok özledim burayı sohbet etmeyi.
bundan sonra sık sık girebilirim inş.
kızlar sarın karnınızı işe yarıyor,varsa korse kullanın yada alın,ben 1 haftadır karnımı sarıyorum,ağrı falan olmuyor çok şükür,neyle sarıyosunuz derseniz,eşimin evde bi korsesi vardı,şu dedelerin kullandığından:))))) beli ağrıyınca eşim beline doluyor bu korseyi,uzunca bişey,onu aldım sardım alt karından üst karına doğru sıkıca,bepantenide sürüyorum,her geçen gün biraz daha indi karnım valla
slm hanımlar,
23.02.2011 saat 22.50 de normal doğumla oğlumu dunyaya getırdım..çok zorlu bır sureç yaşadım...şuanda bende bebeğimde çok şükür iyi ama emme konusunda sorun yaşıyoruz ve dikişlerim çok fazla hem içten hem dıştan çok fena...çok özledım hepınızı umarım hepınız ıyısınızdır...öptüm herkesi gelıcem yakında...
slmm kızlarr nasılsınızz kızımın agzı pamucuk oldu sanırımm bunun iiçin napıyordunuz?
İyigeceler hatunlar
Yarın bebek mevlütümüz var :) öğlen gibi başlar , mevlüt için hazır annem çocuklar konusunda yardımcı oluyorken bebek kurabiyesi yaptım onları dağıtıcaz, bide klasik pilav, tavuk, tatlı, ayran falan yeterde artar,
Deli gibi özledim evimi eşimi düzenimi, eşimle konuşuyorum oda bize hasret, bitiyor yakında hayırlısı ile,
Veee evime dönüşle yoğun ve koşturmacalı günlerim artarak devam edecek, eşim ben yardımcı olucam sana merak etme diyor bakalım.. tek başıma iki bebek, ki biri sürekli koşturmaca diğeri sürekli emme ve uyuma halinde..gecem gündüzüm yok..
Allah sağlık hoşluk ve ağız tadı versin tatlı telaşlar bunlar :) iki sene sonra şu halimi anımsayıp unumu eleyip eleğimi asmış olmamın verdiği memnuniyet ifadesiyle gülümseyeceğim büyük ihtimalle :)ama bir süre için zor.. çok zor ne yalan söyleyeyim, ama mertimin suratına her baktığımda iyiki doğurmuşum seni diyorum.. Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inş.
Odyo testimizi yaptırdık, kalça ultrasonumuz kaldı onuda eve dönünce yaptırıcaz,
Elimiz açılınca bebeğin akika kurbanının parasını annenlere gönder orda kestirip dağıtsınlar dedim eşime, bakarız dedi bakalım bakalım, kağanınkini annemlerin burda mevlütte kestirmiştik, eşimin gönlü olsun istedim ama o benden gönülsüz sanırım, isteksiz söyledi baya
Onca yaptıklarına rağmen lanet olsun diyorum, Allahlarından bulsunlar benden değil..buluyolarda zaten,
kıııııııııııııısssssssslaaaaaaaaaaaarrrrrrr bis geldiiiiiiiiiiik.......
yağmurum geeeldiiiii....allahıma binlerce şükür sağ sağlim,azası noksansız doğdu kuzum....3020 gr 48 cm. küçücük minicik fındıklı kuş lokumu gibi...buğün çıktık hastaneden...çok yorgun bitkin ama çok mutluyuz bin şükür...sütüm az galiba ama azimliyiz durma emiyoz doymak için.....resmini koyarım bi ara ama oğlan anneleri göz koyar diye sonra koyeeem çok öpüyon kıslar sizi...bi çok sorum var size.. boş zaman bulursam sorarıım... kib kıslaar.
İyigeceler hatunlar
aynen canım ya...sürekli dudaklarını açıyor aç gibi anlamadım ben sütüm de var ama doymuyor
canım süt için en büyük sıkıntı stresmiş strese girme bol bol su iç bide sütün %87si suymuş.
bizde ilk muayenesini başkentte musa ekin yaptı sonra ona devam ettim memnun kaldık şimdilik ona gitmeyi düşünüyorum.
biz iyiyiz çok şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş biraz gaz sıkıntımız başladı bi kaç gündür zaten 15. günden sonra başlıyomuş onun dışnda bi sıkıntımız yok
günaydın kızlar
bzimde bugün mevlütümüz var .burcum senin mevlütünü de Allah kabul etsin.bizimkide pide ayran tatlı ile olacak.
süt konusunda annem de aynı şeyi söyledi ama benim de öyle değil ne yazıkki yani birini emzirirken diğerinden süt falan akmıyor.
gaz için eşime nurse harvey diye bir şurup önemişler kullanan oldu mu daha önce?
günaydın kızlar
bzimde bugün mevlütümüz var .burcum senin mevlütünü de Allah kabul etsin.bizimkide pide ayran tatlı ile olacak.
süt konusunda annem de aynı şeyi söyledi ama benim de öyle değil ne yazıkki yani birini emzirirken diğerinden süt falan akmıyor.
hayırlı olsun cnm bnm gözünüz aydınn kavuştun sende kızına çok şükür:)kıııııııııııııısssssssslaaaaaaaaaaaarrrrrrr bis geldiiiiiiiiiiik.......
İyigeceler hatunlar
selam kızlar moralim çok bozuk
bebeğim 5 gündür kakasını yapmıyor. Bu sabah çok huzursuzdu genelde çıkarıyo gazını ama kaka olayı beni mahvetti. gazı çok kötü kokuyor. ne yapmam lazım bilmiyorum. Kızımda böyle sorun yaşamamıştım. burcu colinox damal kullanıyorum demişti başka kullanan varmı acaba fayda gören var mı. lütfen cevap verin Fitille yaptırmak istemiyorum.
ben acayip terliyorum kızlar yaaa.annemler terleyeceksin öyle öyle atacaksın üzerindeki durumu diyolar.sürekli yatıyorum zaten lohusa yatağımda ölecem terden ama yaaa.
paradise: bende bir iki kere mama verdim ne zaman biberonla içse sonra sorun yaaşadım.ben biberona bağladım valla.bence sen kaşıkla ver yada hastanede kaşık biberon vardı biberon ama ucu kaşık gibi ondan verebilirsin
mavi cim o d vitamini her doktor istisnasız veriyor.kötü bişi olsa vermezler heralde dimi.ne bilim ben öyle düşündüm.bende daha hiç sağmadım bugün pompa alıcak eşim.gerçi bende çok saklamyı düşünmüyorum sağdığımı vericem oğluma.
ya banada sağlık ocağındaki ebe korse tavsiye etti ama ne zaman giyeyim dedim onu bilmem dedi ben daha yeniyim zaten acıyo yaa takamam şimdi.ama karnımda hiçç hoşuma gitmiyo yanii.napim yaaa yapacak bişi yok bi kaç zaman daha geçsin ağrıya göre takarım bende
göğüslerim biraz büyümeye başladı sanki uçlarda oğluma alıştı oğlumda onlara alıştı.inşallah sorun yaşamayız daha