Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım evt bende artık öyle düşünüyorum acaba doymuyomu diyorum bakıyorum cok cok emiyo sütüm geliyo
kilo alma durumuda iidi en son kontrolde ne biliim yaa nasıl bu durumu toparlıcaz bilmiyom kolum kopuyo inanki emince çok seviniyorum mutlu oluyorum ama 5dk sonra patt gözelr gidiyo diğerine geçemiyorum bile ağzını kilitliyo sonra 5 dk uyku tekrar sil baştan kısaca tüm gün gögsümde diyebilirim:) sanırım tek değilim Allah yardımcımız olsun cnm ne diim
cnmm seninki gene uyuyor bnmki saat 7 den beri mememdee off cokk sıkıldım yaa memeyi bırakıyor agzı acık nasıl aranıyorrr anlataamam vrdiğimde emiyoda baya cekiyor acaba sütüm mü yokk diyorum ama elimle ucunu sıkıyorum sütümm geliyorr anlamadımmm yaa
kızlar doğumdan sonra bebek göğsümü alamadı uçları küçük diye ben de silikon uçla emzirmeye başladım.şimdi ona alıştı ne kadar denediysem almıyor göğsümü, galiba hep bu silikon uçları kullanıcam offf
bugün kızım çok huysuz sürekli emiyor bırakıyor 5 dk sonra yine emmek istiyor çözemedik...
ayakta sallamaya başladık bugün mecburen
gazdan ve tuvaletini yaptıramamaktan şikayet edenlere zeytinyağı tavsiye ediyorum. iki gündür bir çaykaşığı ılıtıp veriyorum biraz daha rahatladı oğlum sanki. ya da biz uykusuzluğa mı alıştık ne)))))))
şenay onunla yara oldu mu peki<*
hah melocum biizmde öyle işte yaa napıcaz bölee bak şimdide bi vızıladı annem koştu acıyolar artık bana emzir indir emzir indir:)
canım sağ göğsüm biraz oldu ama sanırım o pompayla sağlamktan oldu. bebek boşaltamayınca üstüste sağmıştım. uçlar koruyor. philips avent kullanıyorum ben lazımsa o güzel alabilirsin
selam kızlar uzunca bir aradan sonra ben geldim.
05.02.2011 tarihinde 3.370kg ağırlığında bir kızım oldu :)
biraz zorlu bir süreçten geçtik oda bende çok şükür şu anda ikimizde çok iyiyiz.dikişlerim yüzünden pek fazla oturamıyorum.şimdi bile çok acıyorlar ama size bir bakıyım dedim çok özledim burayı sohbet etmeyi.
bundan sonra sık sık girebilirim inş.
slm hanımlar,
23.02.2011 saat 22.50 de normal doğumla oğlumu dunyaya getırdım..çok zorlu bır sureç yaşadım...şuanda bende bebeğimde çok şükür iyi ama emme konusunda sorun yaşıyoruz ve dikişlerim çok fazla hem içten hem dıştan çok fena...çok özledım hepınızı umarım hepınız ıyısınızdır...öptüm herkesi gelıcem yakında...
slmm kızlarr nasılsınızz kızımın agzı pamucuk oldu sanırımm bunun iiçin napıyordunuz?
kızlar herhangi bir ilaç, vitamin vs. kullanıyor musunuz kendiniz için?
dr. sezeryandan sonra sadece antibiyotik vermişti bir haftada bitti, sonra da başka birşey vermedi.
izin tipiğine de yazıcam ama göremeyen olur belki, kızlar süper bir haberim var. torba yasa onaylanmış. doğum öncesi kullanamadığımız günleri doğum sonrası kullanabileceğiz. benim 20 gün))))))))))))
cnmm seninki gene uyuyor bnmki saat 7 den beri mememdee off cokk sıkıldım yaa memeyi bırakıyor agzı acık nasıl aranıyorrr anlataamam vrdiğimde emiyoda baya cekiyor acaba sütüm mü yokk diyorum ama elimle ucunu sıkıyorum sütümm geliyorr anlamadımmm yaa
aynen canım ya...sürekli dudaklarını açıyor aç gibi anlamadım ben sütüm de var ama doymuyor
aynen canım ya...sürekli dudaklarını açıyor aç gibi anlamadım ben sütüm de var ama doymuyor